Hoofdstuk 5

2.6K 69 5
                                    

~Week later~

Vandaag komt mijn broertje aan en gaan we naar het internaat.

Mijn broertje heet Julian en is 14. Hij word net als mij getraind door onze vader. Hij word alleen niet zo streng beoordeelt als mij, omdat hij het later niet hoeft over te nemen. Hij word wel beter dan andere getraind voor als ik dood ga zodat hij het alsnog kan overnemen. Het enigen waar hij beter in is dan mij is met pijl en boog omgaan. Hij is daar een exper in. Nu zul je wel denken: een pijl een boog? Nou zo kunnen we ook van veraf schieten en je kan het gewoon maken als je in het bos bent zonder iets.

Ik zie Julian uit de gate lopen. Zodra hij mij ziet laat hij zijn koffers vallen en rent naar me toe. Hij knuffelt me dood. Hij zegt: 'Ik heb jou zo gemist.' 'Ik jou ook.' We mogen dan wel van de Maffia zijn, maar we geven ons leven voor elkaar. Mijn familie is de enige plek waar ik mijn emotie toon.

We halen zijn koffers op en lopen naar buiten. Als we bij mijn auto aankomen, doe ik de achterbak open. We stoppen zijn koffers bij mijn koffers en stappen in. Terwijl ik naar het internaat rij verteld hij over zijn laatste dagen in Nederland.

Als we er zij parkeer ik de auto in onze eigen garage. We stappen uit. We pakken onze koffers. Julian zegt: 'Dat hebben pap en mam goed uitgezocht. Wedden dat mam er voor heeft gezorgd dat we een soort van mini huisje op de bovenste verdieping hebben.' 'Ja, inderdaad. En dat pap de directeur heeft bedreigt, zodat we alles kunnen doen.' We geven elkaar een highfive.

We lopen naar binnen en gaan naar de receptie. Zodra ze ons ziet begint ze te trillen en stottert: 'H-hier i-i-is J-j-u-llll-i-e s-leu-tel e-en h-het r-r-oo-sterrr. J-jull-ie h-hoev-en g-ee-n uu-ni-form a-a-an.' 'Dank je wel; antwoord Julian kil.

We pakken onze koffers op en lopen naar de trap. Waarom we niet met de lift gaan is dat onze vader wil dat we ook trainen hier. Zodra we bij de vijfde verdieping en tevens de laatste aankomen doe ik de deur open.

Zodra we binnen komen kijken we als eerste rond. De kamer is groot met daarin 2 kamers. De muren zijn Zwart met een tintje blauw. Er is een keuken, tv, playstation en een bank. DE deuren van de aparte kamer zijn zwart met onze namen in rood. De namen zijn in bloedletters geschreven. Ik loop mijn kamer in met mijn koffers. MIjn muren zijn zwart en blauw. Ik loop rond en kom erachter dat ik een: inloopkast met een geheime wapen kamer, een donkere badkamer en een geheime kamer die geluidsdicht is en op slot kan heb. In de geheime kamer is een schietruimte, een bureau en nog wat dingen voor trainen en missies.

Zodra ik mijn koffers heb uitgepakt, loop ik naar Julians kamer en klop onze geheime code zodat hij weet dat ik het ben. Ik loop naar binnen en zie dat hij een zwarte en rode kamer heeft. Zelf zit hij op zijn kingsite bed zijn boog aan het repareren. Ik zeg: 'kom het is etenstijd. En aangezien we nog geen eten hebben in onze kamer, moeten we naar beneden.' 'Ja, ik kom eraan.'

Als we beneden zijn lopen we naar de kantine. Als we binnen lopen worden we gelijk aangestaard. Ik roep emotieloos en kil: 'Heb ik wat van jullie aan.' Iedereen draait gelijk om en wij lopen naar de etendingens. Weet ik veel hoe dat heet. Ik zie dat we aardappelpuree eten. Behh. Ik fluister tegen Julian: 'wat zullen we bestellen?' 'Pizza. Daar heb ik wel zin in.' We lopen langs de rij totdat iemand mijn pols pakt en zegt: 'Je mag niet voordringen' 'Don't touche me if I don't give consent; zeg ik kil. Hij laat me gelijk los.

We lopen weer verder. Als we er zijn zegt Julian kil: 'We willen 2 pizza's hawaii en 1 pizza polle op onze kamer over een halfuur.' Na dat gezegt te hebben, lopen we weer naar boven. We zetten een film op en wachten tot de pizza's komen

Na 31 minuten wordt er op onze deur geklopt. Ik loop erheen, doe de deur open en zeg: '1 minuut te laat. geen fooi dus.' Ik pak de pizza's aan en sla de deur dicht. Ik geef een pizza hawaii aan Julian en pak zelf ook een pizza hawaii. De pizza pollo delen we. Zodra we die op hebben kijken we de film af en gaan slapen.

The badgirlWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu