Hoofdstuk 7

2.1K 71 1
                                    

Jippie we hebben meer dan 100 lezers. Thank you everyone.

Mijn wekker gaat. Ik zucht en zet hem uit. Vandaag mijn eerste schooldag. Ik trek mijn joggingsbroek en een grote trui aan. Ik loop naar de keuken en maak het ontbijt klaar.

Als ik klaar ben komt Julian aangelopen en zegt: 'Thanks voor het ontbijt.' 'Geen dank en we moeten vandaag wel optijd komen, maar wat we doen maakt niks uit. Morgen kunnen we wel op onze normale tijd komen.'

Zodra we klaar zijn ruimen we onze borden op en lopen naar onze kamer om boeken en wapens te pakken. Zodra we die hebben lopen we naar het schoolgebouw. Ik vraag: 'Waar heb jij nu les?' '220.' 'Mooizo, ik heb in 221 les.'

Als we bij de lokalen aankomen geven we elkaar en box en lopen het goede lokaal binnen. Binnen in het lokkal ga ik rechtsachterin zitten. Er komt eenmevrouw binnen die er erg netjes uitziet. Ze gaat achter haar bureau zitten.

Als alle leerlingen er zijn, staat ze op en zegt: 'We hebben een nieuwe leerling. Wil je je even voorstellen?' Ik sta op en loop naar voren en antwoord met: 'Het is u voor jou, maar omdat je het zo lief vraagt zal ik het doen. Hai, ik ben Emma. Mijn hobby's zijn kickbooxen, voetballen, gamen en mensen irriteren.' Ik loop weer naar mijn plek.

Het is het 3de lesuur en we zitten bij Engels. De les is 10 minuten bezig als er een best knappe jongen binnen komt. De vrouw waar ik de naam van ben vergeten zegt: 'Jongeman, waar komt u zo laat vandaan?' 'Uit mijn bed; antwoordt hij droog. 'Oké, ga maar snel zitten.' Hij komt mijn kant opgelopen en zegt kil: 'Wegwezen dit is mijn plek.' 'Dacht het dus ff niet hè.' 'Weet je wel tegen wie je praat?' 'Ja hoor. Tegen de badboy en de populairste jongen van de school.' 'Nou mooi zo. ga dan maar weg.' 'Nee.' 'Mevrouw van de Laan kan u tegen haar zeggen dat ze weg moet?' O,ja zo heette ze. 'D-da-a-at m-a-ag i-ik ni-e-et.' 'En waarom dan niet?!, Antwoord hij nu kwaad. D-da-a-at z-e-gt d-e di-re-e-cteur.' 'Dan ga ik nu naar hem toe om te vragen waarom niet!, zo die is kwaad.

The badgirlWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu