Hoofdstuk 10

2.1K 59 0
                                    

Klein hoofdstukje, maar het is iets.

🎵🎸🎵

De volgende ochtend word ik wakker van geklop op de deur. Ik zeg dat Julian binnen kan komen. Ik weet dat hij het is, omdat hij de code deed. de code verandert trouwens elke 5 dagen. Morgen krijgen we weer een andere code. Hij komt binnen met ontbijt. Ik stap uit me bed, loop naar mijn inloopkast en trek wat kleren aan. Dan ga ik weer op het bed zitten. Julian geeft me mijn ontbijt en eet zelf ook wat. 

Ik zeg: 'Pap belde me gisteravond.' 'Oké, wat moet je doen?' 'Pap is er erg vaag over, maar weet je wat het kutste is aan de opdracht? Ik moet vrienden worden met Jack. Echt niet te geloven.' Julian kijkt me aan zo van wtf. Dat gaat niet gebeuren. Ik zeg daarom ook: 'Het is toch niet te geloven. Ik moet vrienden met Jack worden en heb geen idee waarom.' 'Ja, dat is wel vaag, maar kom laten we maar naar de les gaan. Wat heb jij nu eigenlijk?' vraagt Julian. 'Ik heb mijn lievelingsvak, scheikunde en jij?' 'Ik heb geschiedenis, echt een kut vak; antwoord Julian.'

We nemen afscheid en lopen naar ons lokaal. Als ik bij scheikunde aankom, gooi ik de deur keihard open. Mnr weet ik veel wie. Ik ben zijn naam vergeten zegt: 'Goedemiddag, neem maar plaats naast Jack.' 'Godver; vloek ik binnenmonds.' Ik loop naar Jack toe en ga naast heb zitten. De docent gaat verder met zijn uitleg en dan mogen we de spullen pakken.

Ik pak alles en leg het op mijn tafel. Ik pak een buisje uit mijn zak en stop het in de buis met koolzuur. Ik loop dan het lokaal uit, omdat ik toch van alles mag. Als ik 2 seconde buiten ben ontploft het en komt iedereen kuchend het lokaal uit. Ik sta hier en lach me rot. Jack komt als laatste naar buiten en ik grijns. Hij zegt: 'Jij zit hier achter hè.' Ik antwoord met: 'Voor mij is dat een weet, voor jou een vraag.'

Ik loop weg. Ik denk dat ik even de geschiedenis les van mijn broertje ga verstoren.

Kyans pov (dat is de jongen uit Julians klas)

Ik zit in de geschiedenis les wanneer dat zelfde meisje naar binnen komt. Ze roept: 'Julian, kom je.' Wat heeft ze gezegd? Ik heb echt geen flauw idee. Julian staat op en loopt naar der toe. Ze lopen dan het lokaal uit en de les gaat weer door. Wie zijn dat?

Emma's pov

We lopen het lokaal uit. Julian vraagt: 'Weer wat laten ontploffen?' 'Jazekers, het was geweldig om te doen.' 'Geloof ik graag. Wat gaan we nu doen?' 'Nou ik denk dat ik alle lessen een keer ga volgen.' 'Dan doe ik dat ook.

Alle lessen zijn afgelopen. Ik loop naar mijn kamer. Ik zie dat Julian er al is. Ik vraag: 'Weet jij toevallig waar Jack's kamer is?' 'Nee, sorry.' 'Geeft niet. Ik zoek het wel uit.' Ik ga douchen. Na dat ik klaar ben loop ik de gang op. Ik bots tegen iemand op en zeg: 'Kijk is ff uit joch.' 'Dacht het dus ff niet hè; antwoord een heel bekende stem.' Yes.

The badgirlWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu