Hoofdstuk 26

1.3K 32 3
                                    

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien, heb ik een nieuwe cover. Hij is gemaakt door floralifex. Sorry dat het zo lang duurde. Ik wou wel uploaden, maar ik kreeg een hersenschudding waardoor ik eerst een tijdje niet veel op mijn telefoon mocht. De antwoorde  van de Q&A komen er zo op.

🎵🎸🎵

Na een half uur ben ik eruit. Blijkbaar
hebben ze pizza bestelt. Dus ga ik eerst pizza eten. Als de pizza op is zeg ik: 'Ik weet wat de zin is.' Ze kijken me allemaal nieuwsgierig aan. Ik schrijf het op en laat het ze zien. Ze hangen allemaal om het blaadje heen. Na zo'n 30 secondes zeggen ze dat het goed is. Ik zucht opgelucht. Dit is wat ik op het blaadje heb geschreven:

Wij vonden het gewoonweg leuk om jou te irriteren.

Ik vraag: 'Moesten jullie dit nou echt doen?' Ze knikken allemaal grijnzend ja.. Ik zucht. 'Laten we dan maar naar de club gaan,' zeg ik. We staan allemaal op. We lopen met ze allen maar boven. De jongens gaan Jullians kamer in en ik ga met de meiden mijn kamer in. 'Zo, laat jullie jurken is zien,'zeg ik. Ze pakken hun jurk en laten hem zien. Ik zeg: 'Mooi hoor. Ga douchen en kleed jullie dan aan.' (Alle jurken staan onderaan.)

30 minuten later komen ze weer mijn kamer in. Ik zeg: 'Hè hè, dat duurde lang. Ik trek ze allemaal mee naar beneden. Daar staan de jongen in hun spijkerbroek met een wit t-shirt en een zwarte leren jack. Ik pak André en Jullian vast en trek ze mee naar mijn auto. Ik beveel: 'Stap in.' Ze knikken braaf en stappen in. Ik zie dat Mila, Kim, Thomas en Cesar in een andere auto stappen. Mila rijd. We rijden naar de cirkel en wachten totdat we boven zijn. (Er passen 2 auto's op die circel. We staan klaar. Ik geef het teken door me koter te laten brullen en 2 secondes later zitten we op de weg te racen.

Na 5 minuten komen we bij de club aan. We stappen uit en Mila zegt gelijk: 'Ik heb gewonnen.' Ze doet een soort van overwinningsdansje. Ik zeg: 'Ja, ho maar. We weten dat je me verslagen hebt.' Ze grijnst en loopt dan naar de deur. Als we bij de deur staan knikken we naar de uitsmijter en lopen door. Hoe we zo kunnen doorlopen is, omdat dit onze club is. Nu denk je vast, zo lang ben je nog niet in Amerika? Nee, inderdaad niet. Maar we gaan elke zomervakantie hier heen. We geven onze jassen af en lopen door.

Ik zeg: 'Ik ga drinken halen. Zelfde als altijd?' Iedereen knikt ja. Ik loop naar de bar. Ik bestel 5 cola met vodka en 2 drankjes die André en ik een keer gemixt hebben. Ik geef iedereen zijn/haar glas. We steken ons glas in de lucht en zeggen in koor: 'Op dronken worden.' We slaan ons glas achterover en gaan dan naar de dansvloer.

~Uur later~

Ik ben iedereen ondertussen kwijt. Ik heb geen idee hoeveel glazen ik heb. Ik sta nu lekker tegen een knappe jongen aan te schuren. Hij vraagt: 'Ga je mee naar mijn huis, babe?' Ik knik ja. We lopen naar de kapstok en pakken onze jassen.

Hij trekt me mee en mompelt wat in zich zelf. Ik vraag met dubbele tong: 'Wat zei je?' Hij lacht en zegt: 'Is niks. Ik was alleen vergeten dat ik met iemand meereed. Ik bel wel even. Dan hebben we zo een auto.' Ik zeg: 'We pakken gewoon mijn auto.' Ik trek hem mee. Het mist lukt totaal. Hij tilt me op in bruidstyle en vraagt wat mijn auto is. Ik wijs naar een auto en zijn ogen worden groot. Ik tik hen aan en hij begint te lopen. Ik doe de deur open en we stappen in. Hij rijd naar zijn huis.

Als we er eenmaal zijn pakt hij me weer op. We lopen naar boven toe en hij duwt me op bed. Hij begint me heftig te zoenen. De rest weten jullie wel.

The badgirlWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu