-24-

783 23 0
                                    

*4 maanden later*

POV Donny

De transfer richting het buitenland is zowat al rond voor het volgende seizoen, ik ga weg uit Amsterdam. Een nieuwe start, dat is wat ik nodig heb.. Maar nu nog het seizoen helemaal afronden. Ik ben dit keer echt verandert, hopend dat ik Emily nog tegen zal komen. Contact heeft ze niet meer met mensen uit Amsterdam, alleen heb ik begrepen dat ze nog contact heeft met Frenkie, Mikky en Matthijs. Elke keer als ik haar probeer te contacteren, negeert ze me.. Wat ik echt volkomen begrijp, maar ze moet gaan inzien dat ik echt verandert ben..

Jaloezie gaat er door me heen, als ik haar via insta samen zie. Als ik haar gelukkig zie. Ik heb haar nooit dat geluk kunnen geven, waarmee ik maar genoegen moet nemen. Ik had nooit die vakantie moeten verpesten, dan waren we nog samen en stond ik op die positie samen met Emily. 

-

Morgen mijn wel verdiende vakantie.. Ik had dat wel even nodig.. ''Rody!'' schreeuw ik door het huis, ik zie hem naar beneden lopen. ''Is het grappig jongen?'' zeg ik als hij lachend naar zijn telefoon kijkt. ''Nee niks.. Gewoon een meisje..'' ''Laat zien!'' en hij schudt zijn hoofd. ''Laat me op z'n minst je advies geven?'' ''Weet je, jij bent niet goed bij meisjes dus laten we dat niet doen?'' zegt Rody lachend en hij stopt zijn telefoon weg. ''Koffers gepakt? Dan laden we die alvast in, in de auto'' zeg ik als ik mijn sleutel ter voorschijn haal.

-

POV Emily

Lando en ik zijn inmiddels sinds dat ik besloot om in het buitenland te gaan wonen, zijn we echt close geworden. Momenteel wonen we samen in Engeland, in de buurt van Londen. Maar genoeg hierover, we gaan dus op vakantie met de voormalige / de huidige ajax selectie. Jup, de mensen met wie ik het contact heb verbroken, niet dat zij wat mis hadden gedaan, maar ik wilde gewoon niks meer te maken hebben met Amsterdam. Na alles wat er daar is gebeurd, had ik gewoon geen drang meer om te leven daar. Ik moest weg, ja mijn vader ligt daar, mijn moeder ook. Maar zij zouden gewild hebben dat ik gelukkig zou zijn, en dat zou ik niet zijn als ik in Amsterdam gebleven zou zijn. 

Ik pak Lando zijn hand vast als we in het vliegtuig richting Schiphol zitten. ''Beetje zin in?'' vraag ik als ik hem in zijn ogen aan kijk. ''Je weet dat als je het echt niet wilt, we ook gewoon nog terug kunnen?'' ''Lando ik weet het zeker, en niks van wat er is gebeurd is echt hun fout..'' ''Zolang jij je er goed bij voelt, ben ik blij'' en hij drukt een kus op mijn voorhoofd. 

"ANNEKEE DAT IS ZO VERDOMD LANG GELEDEN'' zeg ik als ik op haar af kom rennen. ''Waar heb je uitgehangen?'' zegt ze lachend. ''En Emily ga je me niet eens voorstellen'' zegt ze lachend als Lando naast me komt staan. ''An dit is Lando, Lando dit is AnneKee'' en ik lach erbij. Na een tijdje heb ik ondertussen al wel door dat het gewoon klikt tussen Matthijs, Frenkie en Lando. Dat doet me goed. Ik wil niet dat hij zich hier niet fijn voelt..

''Emily, heb je het trouwens al gehoord?'' ''Mhh?'' ''Donny gaat na dit seizoen een transfer maken naar Real'' ''Hmm interesseert me niet zo om eerlijk te zijn.'' ''Ja begrijp ik, maar ik vond dat je het op z'n minst moest weten'' ''thanks Mik'' en ik geef haar een knuffel. Als ik weer terug bij Lando kom, zie ik dat hij op zijn telefoon zit. ''Wat doeee jeee'' en ik kijk mee over zijn schouder. ''Nee niks bijzonders'' en hij draait zich om. ''Kom'' en ik trek hem mee richting de groep die al aan het boarden zijn. 

-

Eenmaal aangekomen bij het resort, lopen we richting de kamers. Als Lando en ik bij onze kamer uit komen, zie ik hem gelijk op het bed ploffen. ''Moe?'' zeg ik lachend als ik naast hem plof. ''Niet perse'' zeg hij en hij hangt nu boven me. Ik giechel, ''Lando kom we gaan'' en ik duw hem weer weg en sta zelf op. ''Ik hou van je'' hoor ik hem zeggen als hij ineens heel dicht achter me staat. ''Ik hou ook van je..''

Als we bij het zwembad aankomen, zie ik dat ze allemaal al stoelen hebben gepakt. Ik leg mijn handdoek neer en begin maar met insmeren. ''Mik en ik gaan van de glijbanen!'' schreeuw ik naar de rest en we rennen als twee kleine kinderen richting de glijbanen. Als we in de rij staan voor de eerste glijbaan, zie ik iemand die ik liever niet had willen zien.. ''Mikky.. Wat doet Donny hier?..'' 

Volgend hoofdstuk = het einde van dit boek xx

Duizend maal sorry voor het ietsjes later uploaden, maar ik zat dus vast ):  Want alles wat ik schreef vond k dan weer echt iets kuts ofzo en ben dus heel vaak opnieuw begonnen omdat ik gewoon even subtiel naar het einde wilde schrijven en een beetje logisch iets ofzo. Telkens had ik dan weer echt 500 woorden ofzo, maar toch haalde ik het weer weg want het was niet zo goed geschreven.. En uiteindelijk kwam dit eruit

Ik hoop dat dit hoofdstuk leuk was, stem dan zeker! Much love xx




Lovely || Donny van de Beek || VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu