-4-

1.1K 28 3
                                    

POV Emily
Ondertussen zijn er een paar dagen voorbij gevlogen. Mam en ik hebben het goed als bij gepraat. Maar niks heeft een happy end, mijn moeder heeft dus een nieuwe vriend. Hugo. Wat ik van hem vind? Dat kun je zelf vast ook wel invullen. Vandaag dus, ga ik dus met Hugo en mijn moeder eten, ze moesten iets aankondigen. Het zou me eerlijk niets verbazen als ze gaan zeggen dat ze gaan trouwen. Of dat mijn moeder zwanger is ofzo. "Emily kleedt je even om! Hugo komt ons zo ophalen!" Schreeuwt mijn moeder vanaf beneden. Ik trek een simpel zwart jurkje aan, met roze hakken. Ik doe wat mascara op en loop naar beneden. Hoezo zou ik moeite doen voor zo'n man als Hugo? Ik snap niet eens wat ze leuk vind aan hem.. Na een lange autorit komen we aan bij een restaurantje in en klein dorpje. "Konden we niet een restaurant in de buurt pakken?" Zeg ik geïrriteerd als ik de auto uit stap. "Nee dat konden we niet" zegt mam dan. Ugh wat haat ik haar soms.. we nemen plaats aan een tafel van 4. Tafel van 4? Ik haal een wenkbrauw omhoog en ga zitten. Na een half uur komt het eten, eindelijk. Kan ik tenminste nog iets doen.. ik eet snel alles op en excuseer me dat ik naar de wc moet. Zuchtend pak ik voor de spiegel men telefoon. "1 missed call from Donny"
Ik kijk verbaasd en besluit hem terug te bellen,
"Telefoon gaat over"
"Heey don ik zag dat je belde?" Begin ik  het gesprek als hij opneemt. "Oh Ha ja dat klopt, ik was gewoon even benieuwd of je vanavond nog wat te doen had?" Zegt hij dan wat nerveuzer. "Nee niet echt, hoezo?" "Heb je misschien zin om langs te komen dan?" Hoor ik hem lachend zeggen, "Als jij me hier weg kan halen' zeg ik dan ook lachend. "Deal! Stuur je locatie maar, dan kom ik je halen!" Zegt hij dan blij. "Isgoedd ben je om 21 uur hier?" "Jupp" "Tot dan" "Joe tot zo"
Met een lach loop ik terug naar de tafel, "En hoezo ben jij weer zo blij?" Vraagt Hugo dan, "Dat gaat je niks aan." Zeg ik dan kortaf. "Maar wat was de o zo belangrijke aankondiging waardoor ik het feestje van Belle moest missen?" Vraag ik dan, "Nou kijk Meis het zit zo, Hugo en ik gaan trouwen" zegt ze dan voorzichtig. "Hoe bedoel je trouwen?" Zeg ik dan en probeer me in te houden om niet boos te worden. "Ja je weet wel wat trouwen is, doe niet zo bijdehand.." zegt Hugo dan. Ik pak mijn telefoon en app Donny ik moet hier weg.. "En hoezo heb je je telefoon aan tafel meid?!" Schreeuw Hugo dan ineens, het hele restaurant draait zich om naar onze tafel, "Ik ga" zeg ik dan en sta op van de tafel. "Emily wacht, laat me dit je uitleggen.." "Geef maar uitleg als je deze asshole hebt gedumpt en niet meer met hem gaat trouwen." Zeg ik woedend en loop richting het parkje wat tegen over het restaurantje zit. Ik stuur Donny mijn locatie door en app hem. Avond hup naar de gallemiezen. "Heyy.." zeg ik zacht als ik bij Don in stap, "sup?" Zegt hij dan bezorgd, "Nee niks.." "Wil je naar huis?" "Nee.. overal waar mijn moeder niet zou komen daar wil ik heen.." zeg ik dan snikkend. "Hey... je kunt altijd alles bij me kwijt he.." en hij legt een hand op mijn bovenbeen. Ik schenk hem een klein lachje en pak zijn hand vast. "Wat moet ik toch zonder je.." zeg ik dan zo zacht mogelijk. Maar blijkbaar had Don het gehoord want hij antwoord, "Wat moet ik zonder jou bedoel je" zegt hij dan lachend. Bij die woorden gaat er een tintelend gevoel door me heen, wat doet hij toch met me..

Oke Heyy een beetje een slecht hoofdstuk I know maaar ik denk dat ik wel weer wat inspiratie heb, maar kijk school doet even leuk dus ik probeer gewoon elke dag een stukje te schrijven en dan proberen om minimaal 1x per week te uploaden
Hoop dat jullie T niet zo erg vonden dat het een beetje een kort en slecht hoofdstuk was. Maar er komen betere hoofdstukken aan x
Joejoe

Lovely || Donny van de Beek || VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu