-3-

1.3K 27 1
                                    

POV Donny
Ik word wakker op de bank, met een zucht sta ik op en loop richting mijn kamer. *klopklopklop* geen antwoord die zal vast nog slapen. Met die gedachte loop ik de kamer met een glimlach binnen. En ja, Emily ligt nog vredig te slapen. Ik pak mijn trainingspak en een normaal setje dan loop ik weer de kamer uit. Na een kwartiertje ploft Emily naast me op de bank, "Goodmorning slaapkop" zeg ik tegen haar "Morning.." zegt ze zacht terug. "Ik heb zo wel training, dus als je mee wilt moet je wel even snel omkleden" zeg ik dan. "Wil ik wel mee?" zegt ze lachend. "Dat wil jij zeker wel" zeg ik dan ook lachend, ze staat weer op van de bank. Ik neem aan dat ze gaat omkleden. Na 10 min is ze nog niet klaar. Jeeeemiggg "Emily traag mens kom ik moet gaan" schreeuw ik lachend. "Ja, ja doe eens rustig ik kom er al aan" krijg ik als antwoord terug. Ondertussen is Emily er weer. "We kunnen gaan hoor" zegt ze lachend als ik druk bezig ben met mijn telefoon. Ik doe mijn telefoon in mijn zak en gris mijn autosleutels van de kast. "Letsgo" zeg ik dan als ik naar de auto loop, "Zullen we trouwens je fiets meenemen? Aangezien je hier fietsend kwam en ik neem aan dat je niet weer zolang wilt fietsen?" "Als het kan?" zegt ze dan. Ik doe haar fiets in de achterbak en stap in de auto. Ze doet het zelfde en stapt in op de bijrijdersstoel. In de auto onderweg naar de toekomst praten we nog wat. "Kom we zijn er" zeg ik als ik uitstap. Ik laad haar fiets weer uit en zet hem neer bij de andere fietsen. Samen met Emily loop ik de toekomst in. "Kom, we gaan eerst ontbijten" en ik pak haar hand vast en loop richting de plek waar we gaan ontbijten. Hand in hand lopen we de redelijk drukke eetplaats binnen. "Oeeee wie is die knappe dame Don die je mee hebt genomen?" vraagt een Carel dan. "Dit is Emily Hoorn" en ze schenkt een klein lachje aan Carel. Ik loop met haar richting de tafel waar we altijd met de hele selectie van Ajax zitten. Emily en ik nemen plaats en ik geef Carel een brohug. "Carel dit is Emily, Emily dit is Carel." En Carel geeft Emily een hand. "Ik ga even naar 't toilet" zegt Emily na een tijdje. Ik knik en eet weer verder. "Duuuuusssssss van de Beeekkkkk wie is Emily van je?" zegt Mikky dan met wiebelende wenkbrauwen. Ik lach, "gewoon een vriendin" "Gewoon?" zegt Frenkie dan met een opgetrokken wenkbrauw. "Ja gewoon." zeg ik dan rustig  "Ik zie wel hoe jullie naar elkaar kijken" zegt Matthijs dan die zich even komt mengen. Ik lach, "jongens het is niks tussen ons. Naja voorlopig nog niet." en ik geef ze een knipoog. "Oeeeh Don vindt haar leuk!" zegt Carel dan redelijk hard. Dan is Emily er weer, hopelijk heeft ze 't niet gehoord..

POV Emily
"Oeeeh Don vindt haar leuk!" ik trek een wenkbrauw op, wie vindt Donny leuk? Ergens in mij doet dit pijn.. Ik loop zo normaal mogelijk terug naar de tafel en begroet iedereen weer. Na een tijdje gaat Donny naar de kleedkamers met de jongens. Dan blijf ik achter met Mikky en AnneKee. "Dussss Emily, hoe zit het tussen jou en Don?" zeggen ze tegelijk met wiebelende wenkbrauwen. "Gaat wel normaal tussen ons I guess, hoezo?" en ik kijk ze vragend aan. "Nee niks ik vond jullie wel bijelkaar passen." zegt Mikky dan grijnzend. Na een tijdje lopen we met z'n drieën richting de tribune en nemen we daar plaats. "Woeehoeeee lekker Matss!" schreeuwt AnneKee dan ineens en we schieten allemaal in de lach. Matthijs kijkt onze kant op en kijkt ons raar aan. Na een tijdje is de training afgelopen en we besluiten om allemaal weer te gaan. Ik pak mijn tas vast en loop richting mijn fiets." Emm! Wacht even!" schreeuwt Donny dan, ik draai me om en ineens staat hij er. "Weet je zeker dat je naar huis wilt?" ik knik voorzichtig "Je bent altijd welkom bij mij hé" en hij trekt me in een knuffel. Een vertrouwd gevoel gaat door me heen, "Bel wel als je thuis bent" zegt hij en we nemen afscheid. Ik stap op mijn fiets en fiets richting huis. Na een kleine 10 minuten kom ik thuis aan, ik doe de deur zachtjes open en zie mijn moeder.. "GVD EMILY WAAR HEB JIJ UITGEHANGEN" ik loop angstig richting de woonkamer. "Ik was bij Belle.." zeg ik zuchtend. Als ik nu ga zeggen dat ik bij Donny was, ben ik dood.. Mijn moeder kijkt me met boze ogen aan.. "Voor deze ene keer dan.." ik loop opgelucht naar boven en plof op bed neer.
Donny aka een hele knappe gozer♥️
U: Heyy Don, ben veilig aangekomenn
Afgeleverd

Heeeyyy!
Dit zijn dus de eerste 3 hoofdstukken van men boek! Let me know wat je ervan vindt, en ik zou het leuk vinden als jullie per hoofdstuk een stem achter laten! Dit geeft me namelijk motivatie om door te schrijven!! x Me

Lovely || Donny van de Beek || VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu