-5-

1.2K 24 1
                                    

POV Donny

 Whatsapp, 2 berichten van: Emily💫💛

 Emily💫💛: *Locatie*

 Emily💫💛: Ik ben hier, wil je me zo snel mogelijk ophalen?

U: Ik kom eraan, geef me 10 minuutjes

Ik trek mijn schoenen aan, en doe mijn telefoon in mijn jaszak. Ik gris mijn autosleutels van het kastje, en loop door naar de auto. Wat zou er met Emily zijn? This namelijk pas 20 uur? Ik rij naar haar locatie toe, en binnen 10 minuten ben ik aangekomen. "Heyy.." zegt ze zacht als ze bij me in de auto stapt, "sup?" vraag ik dan bezorgd, "Nee niks.." "Wil je naar huis?" "Nee.. overal waar mijn moeder niet zou komen daar wil ik heen.." zegt ze dan snikkend. "Hey... je kunt altijd alles bij me kwijt he.." en ik leg bij die woorden een hand op haar bovenbeen. Ze schenkt me een lachje, en pakt mijn hand vast "Wat moet ik toch zonder je.." zegt ze dan heel zacht, ik antwoord op haar, ''Wat moet ik toch zonder jou bedoel je'' zeg ik dan lachend. Ze lacht mee, mooi dat ze weer kan lachen. Na een redelijk stille autorit van 10 minuten, komen we aan bij mijn huis. ''Kom'' zeg ik dan en pak haar hand vast, en we lopen het huisje van me in. We ploffen samen op de bank, ''Je weet dat je alles aan me kan vertellen he..'' zeg ik dan en ik trek haar in een knuffel. Na een lange knuffel besluiten we maar een film te kijken, aangezien ik weet dat ze het lastig heeft zal ik er maar niet over beginnen. "Welke film wil je kijken?" vraag ik, "Uhm kies jij maar" ik klik een horror film aan, "Oh god nee" zegt ze lachend.

Terwijl dat de film nog bezig is, is Emily in slaap gevallen. Ze ligt er eigenlijk wel heel schattig bij, ik pauzeer de film en til haar op richting mijn bed. Ik doe de tv uit en ga liggen op de bank, wat doet ze toch met me...

De volgende ochtend word ik wakker van Emily, "Slaapkop opstaan!" schreeuwt ze. "mmhh.." "Hup opstaaaann anders gooi ik straks water over je heen" "hmm durf je niet" "Oh nee? Wacht maar af" zegt ze grijnzend. Na enkele minuten voel ik een par druppels van iets vloeibaars op mijn hoofd vallen. Ik open mijn ogen en zie Emily staan met een flesje. "Oké oke ik sta wel op"

POV Emily
Vandaag gaan we dus weer naar de toekomst. Don moet trainen en ik heb afgesproken met Mikky. Na het ontbijt stappen we in de auto van Don en rijden we richting de toekomst.

Eenmaal aangekomen bij de toekomst, zie ik Mikky al staan bij de ingang. We stappen uit de auto en don pakt mijn hand vast. "Ga maar" zegt Don lachend. En hij laat mijn hand los. Ik loop mee met Mikky richting de tribune. "Dusss jij en Don?" vraagt ze dan. "Nee er is niks tussen ons" "Hmm, ik zie wel dat je hem leuk vindt.." "Misschien.." mompel ik zacht. "IK WIST HET" schreeuwt Mikky hard. "Stil nou" en ik trek een sad face, Mikky daarintegen blijft door lachen. "Nu gaan Frenk en ik jullie koppelen" "Hoho gaat niet gebeuren" zeg ik dan schuddend. "Jawell, zaterdag op het station! Kom dan wel met Don en niet alleen" "Oké mevrouw." zeg ik met een zucht. "Waag het om ons te koppelen en waarschijnlijk vindt hij mij niet eens leuk. En is het niet wederzijds." zeg ik dan "Het is zeker wel wederzijds, believe me" na deze woorden is de training afgelopen en lopen we richting de jongens, die ondertussen al omgekleed en gedoucht hebben. "Em kom, we gaan" zegt Don dan als ik hem zie. "Doehg Mik, tot zaterdag" "tot zaterdag" Ik versnel mijn pas en loop dan naast Don "Zaterdag is er geen training he?" zegt Don vragend, "I know, maar ik heb zaterdag met Mik afgesproken en jij moet mee van haar" "Hmm wil ik wel dan?" "Ja ik dwing je" zeg ik dan lachend. Eenmaal in de auto vraag ik, "Kunnen we nog langs mijn huis? Dan kan ik wat kleding ophalen" zeg ik dan niet wetende dat die Hugo is ingetrokken bij men moeder. "Ja is goed, kun je de wegwijzen of heb je een adres?"

Eenmaal daar steek ik mijn sleutel in het slot, en doe de deur open. Geen gehoor. Mooi. "Kom maar binnen Don" hij loopt met me mee naar binnen. Ik loop richting de eettafel als ik een briefje zie. "Hallo Emily, voor het geval als je thuis komt. Hugo en in zijn er 2 weken uit, dus doe wat je wilt in dit huis x mam" Ik lees het briefje en niet wetend dat Don over mijn schouder mee aan 't koekeloeren is. "Drinken?" vraag ik dan, "Doe maar water" ik loop met 2 bekers met water weer terug naar de woonkamer en ik plof naast Don op de bank. "Zullen die film verder kijken?" vraagt Don dan. "Oh god" zeg ik lachend, maar Don heeft de film al opgestart.

 Tegen het eind van de film val ik bijna in slaap. Ik leg mijn hoofd op de schouder van Don en hij legt zijn hoofd dan weer op mijn hoofd. Zo zitten we wel een tijdje totdat ik besluit om richting bed te gaan. ''Je kunt best blijven logeren, dat is het minste wat ik kan doen aangezien je me heel erg helpt/geholpen hebt'' Zeg ik dan als hij richting de deur wilt lopen. ''Weet je zeker dat ik dan niet tot last ben?'' vraagt Don dan, ''Jij nooit, je kunt boven op mijn bed slapen. Dan slaap ik wel op de bank'' zeg ik dan, ''Nee nee ik slaap wel op de bank'' ''Ja nee jij moet wel een goede rust pakken en niet op onze bank slapen'' zeg ik dan lachend. ''Anders slaap jij in mijn bed, pak ik wel het bed van mijn moeder. Wat ik eigenlijk niet wil maar oke'' 'Nee ik sta erop dat ik op de bank ga slapen'' zegt Donny dan. ''Oh ja maar'' en ik trek een sad face. Ik loop lachend richting boven, en pak een kussen en een deken voor Don. ''Hier heb je je deken'' ik gooi hem een deken aan met een dekbed van Dora. ''Hij is speciaal voor jou!'' zeg ik lachend ''Bedankt! Hoe wist je dat Dora mijn idool was?'' zegt Don dan lachend terwijl hij verbaasd over probeert te komen. ''Ik ga maar slapen, night Don'' ''Night Em'' 

Heyhoi oke ik had gewoon even inspiratie en ik dacht laat ik gewoon een hoofdstuk schrijven en uploaden (:

Hopelijk vond je dit hoofdstuk leuk om te lezen! 💕

Lovely || Donny van de Beek || VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu