-21-

839 25 3
                                    

POV Emily

''Dus Emily? Hoe zit het nu in je liefdesleven?'' vraagt Kim dan ineens uit het niets als we aan een terrasje zitten. ''Niks bijzonders. Gewoon happy on my own'' zeg ik dan met een glimlach. ''Kom dansen'' zeg ik dan en trek Kim mee. Na een paar drankjes zijn we allemaal een beetje aangeschoten. ''Ik wil naar het hotel..'' mompel ik als ik Matthijs tegen kom. ''Ik ga de rest even bij elkaar verzamelen daarna kunnen we gaan, blijf je hier?'' zegt hij dan, ik knik en zie hem weglopen. Ik pak uit mijn tasje mijn telefoon en besluit om maar gewoon rond te scrollen op insta. Na zo'n 5 minuten voel ik dat er iets over me heen valt. ''Sorry'' zegt Isa dan lachend, met een grijns op haar gezicht. En ze laat me verbijsterd achter. Altijd fijn, bier over me heen.. Ik besluit om maar alvast naar buiten te gaan, en daar op ze te wachten. Na een aantal minuten komt Mikky met een bezorgd gezicht aanlopen. ''Godzijdank je bent hier Emily.'' zegt ze en ze trekt me in een knuffel. ''Je ruikt naar bier'' zegt ze dan lachend, ''Tja.. Dat gebeurd er nou als er iemand bier over je heen gooit..'' ''Waarom wacht je hier eigenlijk?'' ''Werd me iets te druk daar..'' zeg ik dan zacht, Mikky trekt me weer terug naar de groep. Zodra we bij het hotel aankomen, kleed ik me om en val in een diepe slaap.

-

''Potjandriedubbeltjes'' zeg ik lachend, als Hakim ineens water over me heen gooit, ''waaraan heb ik dit nou verdient'' zeg ik en stomp hem. ''Naja niet maar nu verdien je het meer!'' en hij gooit nog meer water over me. ''Fijn nu mag ik omkleden'' zeg ik lachend en pak mijn tas. ''Ik ben zo terug'' zeg ik tegen Mik en loop weer richting het hotel. 

Ik klik op het lift knopje en wacht dan op de lift. Zodra ik boven ben en richting de kamer loop, bots ik tegen iemand aan en laat ik mijn spullen vallen. ''Sorry'' mompel ik in het Engels en probeer weer alles bij elkaar te rapen. Als ik mijn telefoon wil pakken, zie ik dat er een hak op staat. Ik kijk omhoog en zie Isa daar staan, ''Isa kun je van mijn telefoon af?..'' mompel ik dan. Ze geeft geen antwoord en kijkt me arrogant aan. ''Dan toch niet..'' En ik sta op en duw haar weg. ''AUW DONNY ZE HEEFT ME GEDUWT" zegt ze dan als ze op de grond zit en Donny uit hun kamer komt wandelen. ''Emily, doe normaal..'' mompelt hij dan, ''Weet je, ik wilde deze vakantie normaal doen tegen jullie, maar stik erin.'' en ik pak mijn telefoon van de grond en loop naar de kamer. 

''Emily.. Weet je zeker dat je wilt gaan?'' zegt Mikky dan als ik haar een knuffel geef. ''Ja ik weet het zeker.. We houden contact en het is niet dat ik verhuis he?'' zeg ik dan met een lachje. ''Ik heb gewoon even wat tijd nodig en ik lever momenteel alleen maar problemen op..'' zeg ik dan tegen Mik. ''Als er iets is, je kunt het altijd bij me kwijt he.. Zie je snel weer'' zegt ze en dan nemen we afscheid en stap ik in de uber.

  Ik doe mijn oortjes in en trek mijn bagage mee richting waar ik kan inchecken. Ik neem plaats bij de gate met mijn tas, en besluit om dan maar gewoon wat op insta te checken. ''Can I sit here?'' vraagt dan een jongen die dan ineens naast me staat. ''Oh yeah sure'' en ik haal mijn tas op die plek weg en leg hem op de grond. ''Lando'' ''Emily'' zeg ik dan glimlachend en focus me weer op mijn telefoon. ''Soooo where are you going?'' vraagt hij geïnteresseerd, ''I'm going to the Nederlands, you?'' ''Going to England'' zegt hij dan, na een tijdje gepraat te hebben, gaat mijn vliegtuig boarden. ''I have to go, otherwise my plane leaves without me'' zeg ik en we schieten beide in de lach. ''So bye!'' zeg ik dan en we nemen afscheid. ''Wait Emily'' en ik voel zijn hand die mijn hand even vast pakt, er gaat een rillend gevoel door me. ''Can I get your number maybe?'' ''Oh yeah sure, its 06********'' ''I'll text you when I'm home'' zegt hij en we nemen nu wel afscheid. Ik lach een beetje in mezelf, en loop rustig door naar het vliegtuig. ''Fasten your seatbells please'' hoor ik een stem door het vliegtuig heen zeggen, ik maak mijn gordel vast, en ga tegen het raam aanliggen. Binnen no-time val ik in slaap. 


Oeeh wat gaat er verder tussen Donny en Emily gebeuren? Komen ze nog bij elkaar? Of worden ze zonder elkaar gelukkig?..

HALLOOO BEN WEER TERUGGG NA EEN PAAR DAGEN. Ik heb de proefwerkweek overleeft, want anders schreef ik dit niet (:

 Ik heb nog niet echt vakantie, maar heb stage, dus alle tijd om weer te schrijvenn!! Helaas komt er aan dit boek over een paar hoofdstukken denk ik een eind aan ligt er even aan hoe ik dit ga doen. Maar ik denk wel dat er een vervolg op komt, maar ik beloof nikss. 

Vergeet niet te stemmen als je het een leuk hoofdstuk vond xx


Even verder de Engelse stukjes ga ik denk ik vanaf volgend hoofdstuk als er wat meer komen gewoon in het Nederlands typen is wat makkelijker (:


Lovely || Donny van de Beek || VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu