-9-

1.1K 18 1
                                    

POV Donny

Ondertussen zijn er 2 dagen voorbij gevlogen, in die 2 dagen heb ik vooral tijd doorgebracht met Emily. Maar nu is het dus tijd voor de vakantie! "Emilyy schiet op! Als je nog langs je huis wilt om kleding op te halen, moet je echt opschieten" zeg ik grinnikend, "Ja moment" ze strompelt naar beneden, met een Ajax shirt. Ofc met de naam van de Beek. "Mooie naam heb je op je shirt" zeg ik knipogend, "Ja he!" Zegt ze lachend. We rijden richting het huis van Emily, "SO IM GONNA LOVE YOU LIKE IM GONNA LOSE YOUUUUU" zingt Emily mee, ik ga stuk terwijl Emily aan het mee zingen is met de radio. "Prachtig" zeg ik als ze stopt met zingen, "Jaaahs ik kan goed zingen pohhh" zegt ze sarcastisch, waardoor we beide in de lach schieten. "We zijn er" zeg ik als we aankomen. Ze pakt een sleutel onder een bloempot vandaan en opent de deur. "Emily?!" Hoor ik een vrouwelijke stem zeggen, "Jullie zouden toch 2 weken weg zijn?.." zegt Emily dan, "Ja maar er kwam wat tussen, waardoor we eerder weg moesten." Zegt haar moeder dan, ik loop Emily achterna de woonkamer in. Ik begroet haar moeder, en stel me voor. "Donny van de Beek" "Annemiek Hoogstra" haar moeder loopt weer de tuin in, terwijl Emily en ik naar boven lopen. "Je moeder lijkt me wel aardig?" Zeg ik dan, "Ze was ook een schat van een moeder, totdat ze Hugo ontmoette.. Gelukkig is hij niet thuis.." Bij die laatste zin komt er een man haar kamer binnen stormen, "zozo.. Wie heeft ze nou weer mee genomen?!" Zegt hij dan, "Donny, Donny van de Beek." Zeg ik dan. "Negeer hem.." zegt ze dan zacht tegen me, "waar is het toilet?" Vraag ik dan aan Emily. Ze wijst richting haar badkamer. Terwijl ik daar sta, met de deur opslot. Doen alsof ik naar het toilet ben, luister ik het gesprek af van Emily en die ene man. "Godverdomme Emily.. Waar was je de afgelopen weken?! Zeker de slet uitgehangen en bij die Donny overnacht.." "Laat me gewoon met rust.." zegt ze snikkend, ik hoor een paar klappen en dan is het stil.. Na een aantal minuten, tref ik Emily snikkend op haar bed aan. "Het komt goed babe.." zeg ik en ik trek haar in een knuffel.. "Laat Hugo de vakantie niet verpesten.." ze knikt en trekt zich uit de knuffel. Ze veegt haar tranen weg, en besluit wat kleding in te pakken. Na een klein kwartiertje, heeft ze een koffer vol ingepakt. "Klaar?" Vraag ik, ze knikt. Ik til haar koffer naar beneden en laad hem in de auto. "Ik ben er voor je.." en ik druk een kus op haar lippen. Na een paar minuten rijd ik naar Schiphol.

"Beetje laat he?" Zegt Mikky zodra we aankomen, "Klopt, er kwam iets tussen." zeg ik dan. We lopen met z'n alle richting de gate, waar we plek nemen. "Vlucht XXX mag nu gaan boarden" Ik pak Emily haar hand vast, en loop met haar richting de plek waar we kunnen gaan boarden. "Zin in?" vraag ik, als Emily een klein beetje gespannen kijkt. "Ja k heb er zeker zin in.. Alleen ik heb nog nooit gevlogen.." zegt ze. "Hey.. Het komt goed, ik ben bij je" en ik knijp in haar hand.

Na een aantal uur gevlogen te hebben, zijn we aangekomen in Ibiza. ''Pff'' hoor ik Emily opgelucht zuchten als we veilig weer op de grond staan. ''Viel wel mee toch?'' zeg ik dan, ''Jup dat viel zeker wel mee'' ze pakt mijn hand vast en versterkt haar grip. We lopen hand in hand, richting de douane. Waar we wel gemakkelijk doorheen komen, dan horen we dat scanapparaat piepen, als Carel aan de beurt is. ''Carel toch..'' zeg ik dan lachend. Dan tovert Carel een telefoon uit zijn broekzak, ''Oeps?'' zegt hij dan, en we schieten allemaal in de lach. Ik kijk opzij en zie de lach van Emily. Een van de dingen waarom ik verliefd op haar werd.. Ik word uit mijn gedachtes gehaald omdat Emily me meesleurt naar alle bagages. ''Pffoe die van jouw is wel zwaar zeg mevrouwtje'' zeg ik lachend. ''Die van jou is vast ook niet licht'' zegt ze dan als ze mijn koffer optilt. ''Nah ik denk dat de mijne toch wel lichter is hoor'' zegt ze dan met een lach. 

Ondertussen zijn we uit het vliegveld, en lopen we richting de plek waar auto's verhuurd worden. Aangezien we met redelijk veel zijn, nemen we een stuk of 4 auto's. Niet iedereen van de selectie kon namelijk. Emily en ik claimen een cabrio, waarbij Daley en Candy-Rae instappen. Tijdens de auto rit hebben we veel gelachen, om allerlei dingen. Na een kleine 20 minuten, komen we aan bij onze villa. ''Wauw.. Dit is wel echt groot..'' zegt Emily met een klein zuchtje, aangezien we er als eerst zijn. Kunnen we ook als eerst een kamer claimen. ''Emily kies maar een kamer'' zeg ik dan, ''Komt goeeed'' en ze rent als een klein kind het huis in. Ik lach bij haar actie, en ik loop rustig het huis binnen. ''DEES DON'' roept ze, en ik volg haar stem. Ik zet onze koffers er neer, en plof neer op het bed. ''This echt mooi hier..'' zegt ze dan, kijkend naar het uitzicht. 

HIEEER WEER EEN HOOFDSTUK! Ik uploadde dit hoofdstuk perongeluk vanmiddaggg dus sorry als je dacht dat er toen al een nieuw hoofdstuk was 😂. Maar hier is het hoofdstukkk (: 

Hopelijk vond je dit hoofdstuk leukk xx

Lovely || Donny van de Beek || VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu