-7-

1K 19 1
                                    

POV Donny
''Ik kreeg advies van een leuke meid, om te zeggen dat ik eerlijk moest zijn over mijn gevoelens. En ja dat doe ik dus nu. Emily ik vind je leuk.. Al vanaf ik je had gezien op de begrafenis van je pa.. En toen ik je weer tegen kwam op de toekomst.. Je geeft me een gevoel die ik lang niet heb gevoelt..'' zeg ik dan. ''Uhm.. Ik weet niet wat ik hierop moet antwoorden.. Dit had ik niet zien aankomen..'' ''Ik snap als je mij niet leuk vind..'' "Nee Don dat is het niet.." zegt ze dan zacht, "Het is.. Ik vind je ook leuk.. Al een tijdje.." mompelt ze dan zacht. "Maar ik ben nog niet klaar voor een relatie momenteel.. Door alles wat nogsteeds gaande is tussen mijn moeder en ik.." "Begrijp ik.. We kunnen het rustig aandoen?" vraag ik dan. "Dat lijkt me perfect." en ze drukt een kus op men mond.
Paar dagen later
Instagram
@EmilyHoorn_
Disneyland Parijs

Tagged: @donnyvdbeek @mikkykiemeney @frenkiedejong@donnyvdbeek , @mikkykiemeney and 27189 people liked this post@EmilyHoorn_ : Disney❤️56 reactions@donnyvdbeek : ❤️❤️@mikkykiemeney : Was gezelliggg🤩

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Tagged: @donnyvdbeek @mikkykiemeney @frenkiedejong
@donnyvdbeek , @mikkykiemeney and 27189 people liked this post
@EmilyHoorn_ : Disney❤️
56 reactions
@donnyvdbeek : ❤️❤️
@mikkykiemeney : Was gezelliggg🤩

POV Emily
De dagen in Disney waren geweldig! Maar helaas, we mogen weer leuk gaan werken.. Met een zucht druk ik de wekker uit, 7 uur fijn.. Ik neem een snelle douche en kleed me gauw om. Ik pak mijn tas, en haast me naar beneden. Ik ben namelijk een beetje laat oeps. Ik pak snel een appel van tafel en neem hem mee. Zodra ik de deur uit wil stappen, zie ik de vriend van mijn moeder. Zonder shirt naar beneden lopen, dit zijn dus een van die dingen. Waarom ik wil verhuizen en liever niet had willen zien.. "Trek eens wat aan ofzo.." mompel ik net voordat ik de deur uit loop. Dan hoor ik hem schreeuwen tegen me, maar wat hij zegt/schreeuwt hoor ik niet, aangezien ik de deur al dicht heb getrokken. Lekker begin van de dag..

Tegen het eind van mijn werkdag, besluit ik om even door te werken, zodat ik naar huis kan. Wat een goed resultaat heeft, ik mag een uur eerder weg. Met een zucht pak ik al mijn spullen weer en spring in de auto. Op naar huis..

"Thuis.." mompel ik, "KEUKEN" krijg ik terug. "Meis, we gaan vanavond samen eten, met zen allen" Ik loop de woonkamer in en zie dat Hugo een herhaling van voetbal op de tv aan het kijken is. Oh God nee.. das waar ook Don speelt vandaag was het helemaal vergeten.. En ja nu kom ik nog later ook..
———————————————————————
Whatsapp,
U: Heyy Donn, ik kom maybe wat later bij de wedstrijd, men ma wilt samen eten.. x
D: Geeft niets zolang je er maar bent he 🙃
U: Ly❤️
D: 2❤️
———————————————————————
Terwijl we beginnen met het avondeten, besluit ik maar te vragen, of mijn moeder het een goed idee vind als ik uit huis ga. "Mam, ik zou graag een eigen stekkie willen hebben" zeg ik dan, "Bedoel je een huis schat of?" Ik knik, "Maar dat ga je toch niet kunnen betalen?" "Naja huren?.." zeg ik zacht, "Daar heb je het geld toch helemaal niet voor?!" Komt Hugo ineens mengen, "Niemand vroeg om jouw mening, dus shut up.." zeg ik dan terug. Ik loop van tafel en sluit me op in mijn kamer. Na enkele minuten komt mijn moeder naar boven, "Schat.. laat me binnen.." Ik open de deur voor haar, "Komop.. Gedraag je eens naar je eigen leeftijd.." begint mijn moeder. "Zegt degene die vreemd ging op mijn vader.." "je overleden vader ja.. Hugo is nu je vader.." zegt ze dan. "GODVERDOMME JULLIE ZIJN GETROUWD HE?!" Ze knikt.. "Hoe lang voelde je dit al voor Hugo?! Hoelang is dit uberhaupt al gaande? Altijd deed je zo mysterieus.. Ik kan je niet eens meer mijn eigen moeder meer noemen.. Hoe erg jij ons hebt verraden.." "Het spijt me.." dat is het enige wat ze zegt met een gebroken stem, en ze loopt de kamer uit. Zuchtend pak ik een weekendtas vol met wat kleding en besluit ik maar om voorlopig te gaan overnachten in een hotel. Precies op het tijdstip dat ik weg wil gaan, komt Hugo de kamer binnen stormen. "Hoe durf je je zo te gedragen tegen over je ouders?" "IK heb geen ouders meer.!" Zeg ik dan half schreeuwend, "Annemiek en ik zijn je ouders.." "Annemiek en jij zijn mijn ouders niet.. Mijn vader is overleden en mijn moeder heeft me zo erg verraden dat ze mijn moeder niet meer is.." ik probeer de kamer uit te lopen maar word weer tegengehouden "Ho jij gaat nergens naartoe." Ik luister niet en probeer het nog een keer. Maar dan word het zwart voor mijn ogen..

Oke een iets saaier laat ik het zo verwoorden en korter hoofdstuk, ik wilde gewoon even de reeks van uploaden per dag volhouden ahaha. Maar oke aangezien er atm als ik dit schrijf, er 3 mensen meedoen met de rol in het boek, besluit ik om die 3 sws wel in het boek te gaan verwerken. Maar dan wel pas op momenten waarvan ik denk ja dit is wel een goeie gelegenheid om een nieuwe personage toe te voegen. En dat gaat ofc ook wel liggen aan hoe ik het verhaal ga schrijven. Degene die als eerste dan ik het boek gaat komen, doen we met een namepicker want ik ga zelf niet kiezen ahaha. Maar die 3 die meedoen komen sws in het boek! Hoop dat jullie dit hoofdstuk toch wel leuk vonden en ja. Joejoe x

Lovely || Donny van de Beek || VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu