-20-

902 21 0
                                    

*Half jaar later.*

POV Emily

''Kom Em!'' schreeuwt Mikky als ik nog bij de deur van het appartementencomplex sta. Ik sluit de deur, en haast me richting Mikky haar auto, ik stap in en ze rijdt weg. ''Vakantie here we come!'' schreeuwt Mikky dan hyper als we bij het vliegveld aankomen. Als we daar aankomen, zie ik de andere staan. En je zou vast denken andere? Ja de andere zijn de mensen van de Ajax selectie en hun vriendinnen of vrouwen hoe je het wilt noemen. Ookal zijn Donny en ik nooit echt wat geweest, heb ik altijd wel bij die groep gehoord. En ja, ik wil niet onze vriendschap verliezen door wat er tussen Donny en mij gebeurd zijn. In de tijd dat ik erachter kwam dat Donny en Isa weer bij elkaar zijn, is er niet echt veel gebeurd. Ik heb vooral contact vermeden en hij is weer ingetrokken bij Isa. Matthijs en AnneKee zijn blijkbaar uitelkaar. Maar voor de rest, ben ik vooral bezig geweest met het werken, want het geld groeit niet aan de bomen.

 ''Emily?..'' ik word uit mijn gedachtes gehaald door een stem. Als ik op kijk zie ik Matthijs staan, ''HEEEY DIKKIE DAS LANG GELEDEN'' zeg ik hyper, ''Jaaa das zeker lang geleden'' en hij trekt me in een knuffel. ''Missed you'' ''Hoe gaat het?'' zeg ik dan, ''Ja gaat beter dan eerst want ja..'' zegt hij dan, ik kijk hem meelevend aan. ''Het leven gaat door he'' zegt hij dan uiteindelijk glimlachend. 

Eenmaal aangekomen in Miami, lopen we het vliegtuig uit. Dan word ik opgemerkt door Donny. ''Hé..'' zegt hij dan met een klein lachje, ik schenk hem een klein lachje en stap dan vlug door naar Mikky en Frenkie. ''Tortelduifjes'' zeg ik en prop mezelf dan tussen hun, waardoor we allemaal moeten lachen. We huren een aantal auto's en we rijden naar ons hotel. ''Okeeeee wie gaat waar?'' zegt Carel dan hyper als we de sleutels krijgen. ''Ja wij nemen 243 Ca'' zegt Kim dan, en ze pakt de sleutel van 243. ''Matt gaan wij samen?'' vraag ik dan, hij knikt en ik neem een sleutel. 

Ik open onze kamer deur, en leg mijn koffer neer. ''Dus? wie neemt welk bed?'' vraagt Matthijs dan, ik plof op een bed neer. ''Deze is van mij!'' zeg ik dan en dan zie ik Matthijs een beetje lachen. ''Eyjoh wat valt er te lachen?'' zeg ik en kijk hem nep boos aan. Waardoor we beide moeten lachen. Ik begin na een tijdje met mijn koffer uit te pakken. ''Dikkie klaar?'' zeg ik als we de deur uit willen lopen richting de lobby waar we hebben afgesproken. ''Nee moment!'' ''Ik ben al op de gang!'' zeg ik en sluit de kamerdeur. ''Ies schiet op.. Doe alsjeblieft niet te klef oke..'' hoor ik uit de kamer van Donny en Isa komen. Ik haal mijn wenkbrauw op en besluit het maar te negeren. Ik hoor nog een paar zinnen van de conversatie tussen Donny en Isa, totdat Matthijs de kamer uit loopt. ''Ready?'' zeg ik en hij knikt. We lopen richting de lobby. ''Oei Dikkie is een keer op tijd?'' zegt Frenkie dan lachend terwijl hij naar de klok kijkt. ''Door wie zou dat nou komen?'' zeg ik dan kuchend. We nemen plaats in de lobby, en wachten op Kira, David, Isa en Donny. 

Na een paar minuten komen Kira en David eraan lopen. ''Little bit late'' zeg ik dan lachend. ''Yeah we know, sorry'' zegt Kira dan verontschuldigd. ''Np'' zegt Mikky dan met een glimlach. ''Can we go or should we still wait for someone?'' zegt David dan, ''We are still waiting for Donny and Isa'' zegt Frenkie dan, en Kira en David nemen ook plaats in de lobby. 

Na een kwartiertje wachten op Donny en Isa besluiten we maar gewoon al naar het strand te gaan. ''Hoeven we echt niet op ze te wachten?'' zegt Mikky dan, ''Nee we hebben al lang genoeg gewacht'' zeg ik dan en ik zie haar knikken. ''It's beautiful here..'' zegt Caro dan zacht. ''It is..'' zegt Mikky dan. Ik leg mijn handdoek op het strand, en meer dan de helft van de groep rent richting de zee. ''Pff.. Ga je niet mee zwemmen?'' zegt Matthijs dan die voor me staat. ''Ik kom zo wel denk ik'' hij knikt en rent naar de rest. Ik besluit om even te zonnen maar voordat ik het weet sluit ik mijn ogen en val in slaap.

Ik voel dat ik opgetild word, en diegene rent. Ik open mijn ogen en zie dat Hakim me opgetild heeft. ''Godverdomme Hakim zet me neer!'' schreeuw ik dan moe. ''Nee geen zin in, je gaat mee zwemmen!" en voor dat ik het weet word ik in het water gegooid. Ik kom proestend boven water. En ik sla Hakim op zijn arm, ''ik haat je'' zeg ik dan, ''lief!" zegt hij dan lachend. ''Moet ik je meppen ofzo?'' zeg ik dan lachend. 

Ik stap uit de douche, droog me af en doe mijn pyjama aan. ''Ja ik weet het.. Ik maak de keuze na mijn vakantie..'' hoor ik en dan hangt Matthijs op. ''Wie was dat?'' vraag ik nieuwsgierig als ik de kamer binnen kom. ''Naja ze willen dat ik nu een keuze maak voor een transfer.. Het is ook zo lastig..'' ''Matt volg je hart.. De rest volgt vanzelf, trek je niets aan van de anderen.. Iedereen is trots op je wat je ook doet..'' zeg ik en trek hem in een knuffel. ''Bedankt Emily..''

-------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Okee ik heb over 2 weken dus een pww, en moet dus vanaf maandag gaan leren dus ik kan helaas bijna tot niet uploaden ben ik bang.. Maar ik denk dat na mijn pww wel gewoon weer veel hoofdstukken opkomen, want dan heb ik maar een stage en dat kan ik wel goed combineren met schrijven! En ik heb wel wat inspiratie voor de volgende hoofdstukken, dus na laat ik zeggen 9 juli ofzo komen weer wat meer hoofdstukken denk ik!!

Hopelijk vond je dit een leuk hoofdstuk xx


Lovely || Donny van de Beek || VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu