MERHABALAR :)

5.7K 142 193
                                    

Merhabalaaaarrrrr Efendim.

Uuuuuppuzuuunnn  bir aranın ardından yine buradayım. Bir daha gider miyim? Muamma... Neden diye sorarsanız, biliyorsunuz ki zorlu bir seneden geçtim. Üniversite sınavım vardı. Dün ve bugün sınavlarımı oldum şimdilik bitti çok şükür. Ama inanın ki ne olacağını kestiremiyorum. Güzel bir sonuç gelir mi gelmez mi, emin değilim. Zira olduğumuz sınav - özellikle de ilk oturum- ciddi anlamda beni çok zorladı. Eğer istediğim başarıyı elde edebilirsem bir daha arayı çok uzatmayacağız ama eğer başaramadıysam...(Bu kısmını gerçekten düşünmek bile istemiyorum. 😞)
   Benim gibi sınav mağduru okurum var mı? Ses verin, lütfen... 😭

Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, destek olan, sabırla bekleyen, mesajlarına cevap veremediğim kim varsa, hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Ayrıca sınavımın iyi geçmesi için mesaj atan canlarım var sizleri de ayrı ayrı yanacıklarınızdan öpüyorum. 😘😘😘

Neyse efendim ben asıl konuya geleyim. Uzun zamandır bölüm atmıyorum, watty den uzağım. Yeni bir bölüm yazmam gerekiyor ama aradan bayağı zaman geçtiği için hata yapmamak adına hikayeyi en baştan okumam lazım. Bir bakayım neler yapmışım, hangi konular yarım kalmış neler olmuş. Onları bir halledeyim,size güzeeellll bir bölümle yeniden dönmüş olayım.

Bölüm tam bir ay sonra ( 16 Temmuz' da) gelecek. Lütfen bana kızmayın. Dediğim gibi hikayeyi baştan okumam lazım ilk önce. -Tabi bir yandan da'artık sınavın bitti şimdi yaz temizliğine başlayabiliriz' diyen bir annem var 😂😂❤️-Hızlı yazmak için size kötü bir bölüm okutmak istemiyorum.

Son olarak, en son bölümümüzde biliyorsunuz ki Baran ve Neval'in bebekleri doğmuştu fakat isme henüz karar verememiştik. Bebeğimizin ismine hep beraber karar verelim istiyorum. Benim aklımda birkaç bir şey var önce onları yazayım ; Eyşan , Aylin, Ayşen, Ayşin, Beren, Çise, Mahi, Nida. Bunlar benim aklımdakiler. Ama tabiki akıl akıldan üstündür, sizin görüşlerinize de açığım. Bu sekiz isimden birini tercih etmenizi rica ediyorum en çok seçilen bebeğimizin ismi olacak veya yeni, hoş bir isim önerirseniz onları de tercih edebiliriz. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM, İYİ GECELERRRRRR❤️❤️❤️❤️😍😍😇😇😇😇

AŞK-I ÂLA (TÖRE) #wattys2018 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin