106. Nem érdekel

2.5K 185 37
                                    

Május 22. (hétfő)
Ma egész összeszedetten ébredtem, ugyanis elhatároztam, hogy mostantól nem fog érdekelni Casso, túlteszem magam rajta, és elengedem. Ha ennyire nem érdeklem, akkor itt az ideje ennek.
Na jó, valószínűleg ezt egy kicsit se fogom tudni betartani, de mindegy, reménykedjünk.
Mivel Anyu megtiltotta, hogy zenét hallgatva menjek suliba, mert "veszélyes" (és mert a hírekben olvasta, hogy valakit elcsaptak, miközben zenét hallgatva ment haza, de mondjuk ott az illető full sötétben volt fekete ruhában és részegen fetrengett a földön, de mindegy) ezért magamban dúdoltam az aktuális kedvenc zenéimet.
A suli lépcsője mellett az osztályunk szokásos tagjai "bandáztak".
Próbáltam nem Cassora nézni, de ez nem igazán jött be.
Ma például abban a fehér pólóban volt, amiben először megláttam anno. Vele szemben fújt a szél, a puha anyag nekisimult a testének, miközben a hajába túrt, és... Úristen.
Az, hogy ilyen szinten lenyűgözött újra, és eszembe juttatta velem, hogy mennyire szeretem, egyszerre öntött el melegséggel, és egyszerre legalább ugyanennyi fájdalommal.
Oké, ennyit a "nem érdekel Casso" hadműveletről.
- Ugye, az megvan, hogy ezen kívül már csak egy hét normális tanítási nap van? - kérdezte Enikő hazafelé.
- Úúú, tényleg! - csillant fel Saci szeme.
- Most már azért jól jönne a nyár - jegyeztem meg - Minden szempontból jó lenne már lezárni ezt az évet.
- Nekem még javítanom kell pár tantárgyból. Amíg Danival együtt voltunk, sokat romlottak a jegyeim - húzta be a nyakát Lili.
Otthon megnéztem az Instát.
Laci feltöltött egy képet a hétvégi buliról, amit persze belike-oltam, Domi a sztorijába megosztott egy mémet, valami ismeretlen emberke meg bekövetett.
Ezen kívül semmi érdekes nem történt, úgyhogy nem volt más választásom, festenem kellett. A mai modellem Csepi volt, aki kiválóan pózolt alvás közben.
Született tehetség. :)

Mai nap - 5/?: nem tudom kommentálni, és attól tartok, nem is akarom.

Egy pillanat, és összetörtem | "𝘿𝙚𝙟𝙖 𝙫𝙪..." 2. évadWhere stories live. Discover now