62. Imádnivaló

3.1K 207 6
                                    

Január 10. (kedd)
- Roland, gyere felelni - szólította Bogdán a mellettem ülő Cassot.
- Nem tanultam - vont vállat Casso "ne húzzuk egymás idejét" stílusban.
- Akkor ez sajnos egyes - írta be a naplóba Bogdán, mire Casso szemtelenül visszakérdezett, hogy "komolyan?". :)
Matek előtt odaadtam Cassonak a háziját.
- Kérem vissza a tolltartómat - fontam össze a karom, mire Casso a kezembe nyomta a kulcsát.
Ahogy kinyitottam a szekrényét, azt vettem észre, hogy nincs kupi (mondjuk leginkább, mert alig volt bent valami), pedig én teljesen azt hittem Cassoról, hogy - mivel fiú - csak simán bedobálja a cuccait (mint én :D). Mindegy.
A következő, ami szemet szúrt, az az, hogy Casso szekrényében nincs kép, ami szokatlan, mivel az enyém tele van ragasztva a legjobb festményeimmel, Csepis képekkel, Napsugárral készült képekkel, rajongói képekkel, saját tájképekkel... satöbbi. :)
A legfontosabb pedig, hogy ott volt a tolltartóm teljes épségben, úgyhogy kivettem a szekrényből, bezártam azt, majd visszamentem a terembe.
Angolon feleltem (hogy kijavítsam a hármast, ez milyen gáz már?), töriből pedig haladtunk az anyaggal.
Miközben Bíró valami "érdekes" videót nézetett velünk (addig se írunk legalább), fél kezemmel az asztalra könyököltem, és a tenyeremre támasztva az állam próbáltam odafigyelni, egészen addig, amíg Casso meg nem húzta egy hajtincsemet.
- Igen? - fordultam felé, mire elmosolyodott.
- Semmi.
Ezután természetesen megint meghúzta a hajam, megint semmi, ez pedig eltartott így egy darabig, egész addig, amíg Bíró észre nem vette, hogy "nem figyelünk" és szétültetett minket.
Hüpp-hüpp. Viszont Casso akármennyire is idegesítő ilyenkor, egyszerűen leírhatatlanul imádnivaló is egyben, úgyhogy sajnos képtelen vagyok haragudni rá. :)
A napot duplatesivel zártuk, amikor is a legnagyobb örömömre floorball-oztunk. Szépen beálltam kapusnak és kivédtem mind az öt lövést, mivel Enikőnek és Lilinek hála a másik csapat szinte mindegyik próbálkozása kudarcba fulladt.
Órák után bepakoltam holnapra, tanultam, majd segítettem Anyunak megcsinálni a rakott krumplit.

Mai nap - 5/5: természetesen nem csentem a tojásból. Ááá. :)

Egy pillanat, és összetörtem | "𝘿𝙚𝙟𝙖 𝙫𝙪..." 2. évadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum