60. Gomba

3.2K 206 7
                                    

Január 6. (péntek)
- Szerintem még mindig kurva helyes - viháncolt Niki az öltözőben.
- Szerintem meg kurvára csöndben maradhatnál már - vágta rá Enikő egyszerűen.
- Figyu, te ne szóljál be nekem, okés? Úgy nézel ki, mint egy hányadék - csattogtatta a rágóját Niki, mire Enikő csak egyszerűen kiröhögte. Niki elhagyta az öltözőt, mi pedig lepacsiztunk Enikővel. Büszkék vagyunk rá. :)
Törin haladtunk az anyaggal, fizikán szintén, bioszon pedig csak ez lett volna a terv, ha Laci nem érdeklődik az immár vörös hajú tanárnőnktől a hajfestékekről. :)
Technikán és rajzon leellenőrizték a PPT-ket.
- Aha - biccentett Lau, amikor az enyémet nézte át - Jó lesz. Roland! - szólította a padtársamat, aki kivitte a saját anyagát - Nem túl rövid? - kérdezte tőle. Senkit ne tévesszen meg, ez a kérdés csak álca, igazából annyit akart ezzel mondani, hogy "Rolikám, ez borzasztó rövid, nem vagyok megelégedve a munkáddal, menjél haza és írjál még". Konkrétan.
- Nem - vont vállat Casso egyszerűen.
- Hát, jó - hagyta rá Lau - Ezt majd az osztályzáskor gondolt át.
- Oké - röhögött fel "hogyne, majd átgondolom holnap" stílusban.
A következő Barni volt, aki kicsit máshogy értette a témája semmitmondó címét, úgyhogy Lau a címen kívül az egészet kitörölte, amelynek következtében a srác tökre megharagudott rá, mivel "órákat ezen dolgozott, ő meg csak nyom egy delete-et és egyszerűen kitörli". Végülis jogos.
Otthon megírtam a házimat, hogy ne a hétvégén kelljen (szerintem ez a sok fűtéstől van, magamtól eszembe sem jutna ilyesmi... oké, ez a fűtéses dolog tök hülyeség, belátom), majd lementem Anyuhoz, aki éppen Csepit etette.
- Mi lesz holnap az ebéd? - érdeklődtem.
- Rókagomba leves - felelt. Ne már!

Mai nap - 5/4: utálom a gombát.

Egy pillanat, és összetörtem | "𝘿𝙚𝙟𝙖 𝙫𝙪..." 2. évadWhere stories live. Discover now