De vrienden van laura

30 4 1
                                    

Ik stelde me zelf ook voor ik ben Stella Drake. Hij keek me aan. Hebben wij elkaar niet alle eens ontmoet vroeg hij opeens. Uhmm niet dat ik weet antwoordde ik. De stilte werd al snel verbroken toen een groepje kinderen aan kwamen ze waren denk ik allemaal een jaar ouder dan mij. De jonge voor op had groene ogen en zwart haar hij glimlachte naar me. Hé we hebben een nieuwe kamper hij keek we blij aan. Hoi ik ben Percy Jackson en dat is Nico Di Angelo een jonge met zwart haar en zwarte ogen. En dat is Annebeth Chase een meisje met blonde haren en verontrustende grijze ogen. Dat is Frank Zhang een grote gespierde jongen maar zag er aardig uit. zij daar is Reyna het was een lang meisje met bruin haren en bruine ogen. En dan dat daar is Piper McLean een meisje dat bruine haren had en blauwe ogen zwaaide naar me. En dan nog Hazel levesque een meisje met een bos bruin haren en goud kleurige ogen en als laatste Leo Valdez een jonge met bruin haar en bruine ogen.Toen hij iedereen had benoemde zie ik hoi ik ben Stella Drake. Ik kijk een keer gegoed na iedereen en wist opeens van wie ze dochter of zoon waren van
Ik zei Percy jij bent zoon van Poseidon. Nico en Hazel van Hades. Piper van Aphrodite. Annebeth van Athene. Frank van Ares. En Leo van Hephaestus en Reyna is dochter van Bellona, Maar eigelijk zijn Hazel, Frank, Reyna en Jason van de Romeinse versie.
Ze keken me met open mond aan. Uhh sorry zei ik soms zeg ik dingen die ik niet wilde zeggen. Percy zei maak niet uit maar echt knap hoe wist je? Dat zie ik aan jullie aura zei ik of het dood simpel was. Annebeth bestudeerde me en zei misschien heeft het te maken met haar goddelijke ouder. Nico knikte ja dat kan kloppen. Stella wil je iets over je vertellen wat je leuk vind. Oké zie ik. Ik hou van muziek, elektrische/ gewone gitaar spelen, tekenen, zwemmen, van vliegen, en soms alleen zitten als mensen me de keel uit hangen. Oké zei Nico. Dus waarom moest in dat beantwoorden. Annebeth zei soms komen we er achter wie je ouder is, maar je bent lastig om te bepalen.

Stella drake en de steen van wederkeer Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu