44. BÖLÜM - Final

34 2 8
                                    

Maya sadece bakıyordur.

- Senin neler yaptığını çok iyi biliyorum.

- S-Sen ne biliyorsan yanlış biliyorsun.

- Peki o zaman gidip Melodi'ye söylesem tersini kanıtlayacak bir kanıtın var.

Maya Edoardo'yu kenara çeker.

- Sen bana anlat ilk önce ne biliyorsun sen?

- Tamam.

- Sırıtmadan anlat şunu.

- Hala güzel oynuyorsun Maya ona gülüyorum. Neyse anlatıyorum. Ben senin liseye başladığından beri Melodi'nin hastalığının olduğunu ve yalan olduğunu bildiğini biliyorum. Sadece Evan'ın yaptığını bilmiyordun değil mi? Hatta nasıl öğrendiğini de biliyorum. Evan'ı sırtı dönük bir şekilde doktora para verirken gördün.

- Delirmişsin sen-...

- Daha bitirmedim. Asıl önemli kısım senin bunu neden yaptığın değil mi?

Maya iyice titremeye ve terlemeye başlar. Korktuğu her halinden anlaşılıyordur.

- Bunu yapmanın sebebi tabii ki Uzay.

- Yok artık...

- İkide bir sözümü kesersen sinirlenirim Maya. Uzay'ı Melodi'den kıskanıyordun. Onu sevdiğinden değil ama daha fazla ilgi istediğinden. Sonra hastalığı da öğrenince söylememeye karar verdin. Evan'ı öğrensen bile onu kötü olan gibi gösterdin. Hadi Evan'ın intikamı vardı peki ya sen? Sen Evan'dan çok çok daha kötüsün Maya. Kimse senin gibi 10-15 yıl yalan söyleyemez. Hah şimdi bir yanlışım varsa beni düzelt lütfen.

Maya sinirlenmiştir ve ağlıyordur. Edoardo Maya bir şey söylemeyince gider. Maya seslenir:

- Nereden biliyorsun?

- Bir zamanlar beni reddetmiştin ya hatırladın mı?

- Ne? Ne reddetmesi-... Yok artık sen...

- Ben o zamandan önce bile sizin içinizdeydim Maya. Siz beni görmüyordunuz ama ben sizi en yakından izliyordum. Evan Melodi'den intikam alma işini tek başına mı yaptı sanıyordunuz?

- Sen nasıl birisin?

- Ben olmasam o Melodi'nin nerede olduğunu bile bilmiyordu. O gün ona gidip o patates kızartmasını almasını söyleyen de benim. Evan'ın anne babasını bile ben tuttum ya. Böyle de mükemmel bir insanım. Tabi bunları kimseye söylememelisin çünkü Evan da benim kim olduğumu bilmiyor.

- Ben inanamıyorum.

- Bir zamanlar siz duvarı boyarken sizi ispiyonlayan bir çocuk, George, Josh'a çarpan taksi şoförünü çarpması için tehdit eden pislik bir insan , hastanede bir hasta, en arka sıradaki çocuk, seni partiye davet edip Josh'ın gelmesini sağlayan o mükkemel insan , Efe'yi ve Melih'i öldüren katil ve son olarak senin hoşlandığın ama söyleyemediğin o çocuk oldum Maya. Daha fazlası da var ama bu kadarı yeterli diye düşündüm. Şimdi bana sormak istediğin şeyi de biliyorum.

- Neden?

- Aynen. Neden? Malesef deli biriyim ben Maya. Canım biraz evcilik oynamak istedi. Oyun buldum ben de kendime. Tıpkı senin canın istediği zaman yaptığın o kötülük gibi.

Maya ağlıyordur.

- Haklısın. Ben bunları yaptım ve senin beni bu halimle bile sevmen mutlu etti. Ben de korkuyordum birini seversem ve doğruyu söyleyemezsem diye.

AMNESİAWhere stories live. Discover now