27. BÖLÜM - Gerçekler

11 1 0
                                    

- Ne?

- Evet Melodi doğru. Ben o gün Elenora'yı gerçekten kilitledim ve evet seninle önceden tanışmışız. Hepsini anlatıyorum. Ben sana yalan söylemek istemiyorum.

İtiraz edeceğini düşünmüştüm ama o direk cevap verdi ve beni yine şaşırttı. Onu dinlemeye başladım.

- Öncellikle Elenora'yı kilitlememin sebebi yarışmayı kazanmak istememem. Çünkü o tatile çıkmak istemiyordum. Annem derslere çok fazla odaklanmadığımı ve çok gezdiğimi söylüyordu. İşte bana o zaman da eğer o yarışmaya girersem beni okuldan alıp bir yurtlu okula vereceğini söyledi. Ben de malesef bunu yapmak zorunda kaldım. Çok eğlenceliydi başta. Bırakmak istemedim ama işte sonra ismim yazılı olduğu o tatile gelmek zorundaydım ama yapamadım.

- Söyleyebilirdin Evan. Biliyorsun ben sana her zaman yardım ederim.

- İşte öyle olmuyor Melodi. Bu sefer annem çok ciddiydi. Ben de sizi yarı yolda bırakmamak için böyle bir şey yaptım.

- Evan ben senin böyle bir şey yaptığına gerçekten inanamıyorum ya.

- Seninle tanıştığımızı da dün albümlerden görerek öğrendim. İsimlerimiz yazılıydı okul fotoğrafında. Senin ismini görünce anladım. Yanı hiç bir bilgim yoktu. Kader işte. İnanmazdım ama buradasın sonuçta.

Bu söyledikleri bir yandan mantıklı geliyor bir yandan da saçma geliyordu ama Evan'ın kötü biri olduğunu düşünmüyorum. Ona inanmaya karar verdim.

- Teşekkür ederim Evan bana dürüst olduğun için. Elenora için sorun olmamıştır zaten. Mesajı da Uzayı kışkırtmak için ona atmış zaten. Neyse ben gidip biraz dinlenmek istiyorum. Görüşürüz.

Ben mutlu bir şekilde oradan ayrıldım.

.....

Melodi gider gitmez Elenora gelir. Alkışlamaya başlar.

- Evan sen buralarda harcanıyorsun ya.

- İlişkimi mahvedemezsin Elenora. Ayrıca bunu sana ödeteceğim ama küçük küçük .

- Merakla bekliyorum. Ya şu gerçek hikayeyi bana anlatsana.

- Olur otur.

Elenora karşısına oturur.

- Ne içersin?

- Bir milkshake alırım. Sen ısmarlamıyorsun değil mi canım?

- Tabi canım.

Siparişleri gelir ve Evan anlatmaya başlar.

- Şimdi inanmayacaksın ama ben aslında hasta değilim böyle insanları kandırıyorum. Onların hayatlarına giriyorum. Onlara da kendimi sevdiriyorum. Ama böyle bayağı seviyorlar beni. Genelde hep saf ve zenginleri seçerim.

- Tıpkı Melodi gibi.

- Aynen. Sonra da kendimi trajik bir olayla acındırırım. Bu olayda annemler kötü gibi gösteriyorum. Anladın zaten. İşte sonra en son etapta evine gidiyorum. Biraz hırsızlık yapıyorum. Suçu en yakın arkadaşına atıyorum. Tabi o bana para veriyor arada.

- Öyle mi? Melodi sana para mı veriyor?

- Evet evet. İşte ben o paraları yiyerek geçiniyorum. Hatta benim annem ve babam değil onlar. Hırsız olna arkadaşlarım. Zamanında benim yaptığım şeyleri yapmışlar. Ha sonunda da onları öldürüyorum tâbi. İsmim Evan da değil benim.

- Ne peki?

- Dog.

Elenora gülmeye başlar.

AMNESİANơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ