DÖVME

38K 2.3K 46
                                    

emmanın ağzından:

ursula birşeyler sayıklıyordu. Ve sayıkladığı her bir kelime ona acı veriyordu sanki. Uyandırmak için ona dokunduğumda, dokunmamla elimi çekmem bir oldu ursula'nın bedeni sıcaktı ve vampir olduğum için elim yanmıştı ama vampirler sıcak olamaz ki ! Hele ki bu kadar sıcak bizi öldürür! ne yapacağımı bilmiyordum odamızda bulunan küçük banyonun musluğundan masada bulduğum bardağa su doldurup ursulanın yüzüne döktüm ursula korkuyla sıçrayarak uyandı

(ursula)-noluyor emma ?!

Ursula uyanınca derin bir oh çektim bir an için öldüğünü sanmıştım.

(emma)-ursula sen.. sen yanıyordun bedenin alev içindeydi

ursula kendi tenine dokundu. Ve anlamsızca bana baktı. Daha doğrusu delirdin mi sen bakışı desek en uygunu.

(ursula)-hayır

hemen ursulanın elini tuttum ama eli buz gibiydi. Lanet olsun içinde bulunan bu güce. Tabi bunu sesli olarak söylemedim.

Ursula bir süre etrafa bakındı daha sonra bana doğru dönüp oturdu. Oda farkındaydı kendisinde olan garipliklerin.

(ursula)-emma korkuyorum..bana noluyor?

İçim acımıştı neler olduğunu ona söylemek istiyordum ama yapamazdım. Ona bunu söyleyecek kişi ben değildim çünkü. Yatağının boş olan kenarına oturup ona sarıldım.

(emma)-bişey yok sakin ol iyi olacaksın yarın profesör miltonun yanına gitmen gerek sana neler olduğunu bir tek o biliyor

ursula gözümün içine baktı Milton'un kim olduğunu bilmediği için anlamsız bakışlar sergiledi önce sonra bana daha da sıkı sarılmaya başladı ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Tamam saçma diyebilirsiniz ama ben böyleyim işte duygusalım. Bunu değiştiremem. İkimizde geri çekilip kendimizi toparladık sonra aklıma müthiş bir fikir geldi. Gerçekten müthiş

(emma)-hey bize verilen ders programının altında yazıyor du. okula yeni gelen öğrenciler için bir piknik tarzında parti düzenlenecekmiş pazar günü olacak sanırım bugün cumaydı dimi? 2 gün var orda kafa dağıtırız ne dersin ?

(ursula)-olur harika olur ormanları severim özellikle tırmanmayı

(emma)-süper çak  o zaman

ursula gülümsedi elini kaldırdı o sırada ursulanın elinin kenarında ejderha dövmesi olduğunu farkettim ve istemsizce tüm gülümsemem yüzümden silinmişti. Ben böyle yapınca ursula da gülmeyi kesti ve merakla bana bakmaya başladı.

(emma)-ursula eline noldu

(ursula)-hiç bir şey ol-..

ursula şok olmuş bir şekilde eline baktı yataktan fırlayıp banyoya girdi elini silmeye çalıştı olmuyordu çıkmıyordu ursulayı sakinleştirdikten sonra çekmeceyi açtım yarım parmakları açık olan deri eldivenlerimden birini kapıp ursulanın eline giydirdim. Profesör milton demişti..  İşaret.. İşte bu işaret

(emma)-ursula bana bak ve beni iyi dinle elindeki o dövmeyi hiç kimseye göstermeyeceksin!

(ursula)-ned-..

(emma)-yaşamak istiyorsan dediğimi yap yarın profesör miltona göster o sana her şeyi açıklayacak şimdi soru sorma lütfen bu eldiveni sakın çıkarma.

ursula kafasını salladı hızlıca ışıkları söndürüp yatağıma girdim. Oldukça ilginç ve şok dolu bir gün olmuştu. Çok geçmeden günün verdiği yorgunlukla beraber yavaşça uykuya daldık..

......................................
Keyifli okumalar dilerim beğeni ve yorumlar eksik olmasın :)

VAMPİR LİSESİWhere stories live. Discover now