ANLAMSIZ SİLAHLAR

25.6K 1.8K 33
                                    

Ursuladan Devam...

Sabah olmuştu güneş kocaman ağaçların arasında cılız da olsa ışıklarını toprağa değdiriyordu. Çoktan kalkmıştım dün ki gibi odun topluyordum. Hudor ise kahvaltısını yaptıktan sonra dünden kalan ateşi söndürdü getirdigim odunlari çuvala tıktım.

(U)-bu Kadar kuru odun bulabildim yetermi?

(H)-evet yeterli

Anlamıyorum! Neden odunları yanımızda Boşuna yük ediyorduk ki?

Eşyalarımızı topladıktan sonra yürümeye Devam ettik aptal ağaç kökleri her yerdeydi ve sinirimi bozuyor du. Doğayı fazla sevmem. Hatta hiç sevmem.

Acaba emma ve alvin nasıllar dı?  Robbu bile özlemiştim, tommen ile Sohbet etmeyide acaba nasıllar dı umarım herşey yolundadır ..

Ben böyle düşünürken Hudor bir anda durdu neden durduğunu sormak için önüne geçtim.

(U)-noldu Hudor?  Niye durduk?

(H)-hşş..!

(U)-ne oldu??

(H)-koş!

Daha ne olduğunu Anlamadan Hemen koşmaya başladık. Neden aşırı bir hızla koştuğumuzu hiç bilmiyordum. Ama arkama baktığımda hızımı iyice arttırdım çünkü devasa büyüklükte Bir ejderha üstümüze doğru geliyordu. Ve tahminime göre biz onun için lezzetli yemlerdik can havliyle koşuyorduk önümüze ikiye ayrılmış yol Çıktı nereye gideceğimizi bilmiyorduk harika!  Ejderha bize yaklaşmaya başladı Hudor arbaletiyle ejderhaya ok atmaya hazırlanıyordu. Nişan aldı Tam fırlatmak üzereydi.

(U)-Hayır!  Yapma!

Engel olmak istedim ama Hudor çoktan oku fırlatmıştı ok ejderha nın sırtını sıyırdı  ani bir acıyla yerinde hareket eden ejderha kuyruğunu bana doğru savurdu dengemi kaybedip dik olan sapak tan takla atarak yuvarlanmaya başladım en Son gördüğüm şey hudorun endişeli bakışlarıydı...

Alvin den ......

Robb jon ve tommen ile ormanda ki yerimizde Antrenman yapıyorduk. burayı ilk başta robb bulmuştu ama burası sahipsiz değildi tommen denen çocuk burada kendi kendini eğitiyordu daha sonra bizde ona katıldık. Birde Burada büyük bir kaya var ama içi küçük Bir Oda gibi. Burada okuldan savunma derslerinden gizlice aşırdığımız silah vs malzemelerimizi saklıyorduk yakalanırsak başımız büyük beladaydı. Jon ısınma hareketleri yapıyordu robb ise topladığı kalın çalı parçalarından ok yapıyordu kısacası boşa vakit geçiriyordu tom ise mekik çekmekle meşguldü ben ise emmayı bekliyordum. Tabi bir yandan da ursulayı düşünüyorum. Hiç aklımdan çıkmıyor ki!

Sonunda emma gelmişti.

(E)-ah .. geç kaldım Kusura bakmayın dersim geç bitti de.

(A)-hoş geldin . Yo yoo sorun değil

emma bana gülümseyerek

(E)-eee nasıl başlıyorum ??

(A)-silah kullanmayı biliyor musun?  Kılıç ok çatal zincir vs?

(E)-hayir oldukça Gereksiz. Benim gücüm var zaten! Bunlar benim için hurdadan başka Bişey değil.

Jon yavaşça yaklaşıp söze atıldı.

(J)-peki güçlerin olmadığı zaman?

Emma anlamsız Bir şekilde jona baktı.

(A)-biz Seni gücünde ustalaştıramayız emma. Ama gücüne güç katabiliriz.  kendi gücüne güvenme onu kullanamadığın zaman savunmasız kalırsın.

emmanın elinden tutup çekiştirerek kayanın içindeki odaya soktum. Yerdeki silahları işaret ederek konuşmaya devam ettim.

(A)- herkesin ustalaşabileceği Bir silahı vardır. Önemli olan doğru silahı bulmak.

Emma önündeki silahlara baktı bakışlarından belliydi bütün bunlar ona Hala anlamsız geliyordu ...........







Geç oldu Kusura bakmayin yorumlarinizi beğenerek okuyorum size tesekkur ediyorum ve sizi cok seviyorum:*

VAMPİR LİSESİWhere stories live. Discover now