IŞIĞIN KRALİÇESİ

10.5K 537 106
                                    

Şarkı önerileri: Indila -Tourner Dans  Le Vide Indila - Dernière Danse Indila - S.O.S

Benim önerim 3. ındila S.o.s olandır ama sizin kararınız 


URSULA..............................................................

Jon ve robb' un gitmesinden hemen sonra acı bir haberle sallanmıştı saray.. Annem.. Kendi savaşını kaybetmişti.

Taht salonuna giden uzun koridorda yürüyordum. Annemin bedeni ve tacı oradaydı, beni bekliyordu.

Adım sesleri, arkamda beni takip eden çelik zırhlı şövalyelerin sesleri.. Bunları neden duymuyorum? İç sesim bedenimi sarsarcasına haykırıyordu.

"hiç olmadığım kadar güçlü olmak zorundayım"

Evet, öyle olmak zorundayım. Taht salonunda beni bekleyen lordların, lysahların ve halkımın önünde güçlü görünmek zorundayım! Ben, ben artık bir kraliçeyim.

Taht kapısının önünde durdum. Yere bakıyordum gözlerim doluyordu bacaklarımın titremesini engelleyemiyordum.

Hayır!

Ben kraliçe Leilanın kızıyım! Ben Ursula Lyanna..

Kafamı kaldırdım, duruşumu dikleştirip bacaklarımın titremesini engelledim. Kafamla işaret vererek kapıyı açmalarını söyledim. Kapı her zaman ki gibi büyük bir gürültü ile açılmıştı. İçeri de ise merakla fısıldaşan varlıklar vardı kapı açılır açılmaz tüm fısıltılar kesilmişti herkes meraklı gözlerle bana bakıyordu. Konukların arasında profesör miltonu da görmüştüm. Taht koltuğuna doğru yürümeye devam ettim bir yandan da etrafı süzüyordum. Taht koltuğunun hemen yanında alvin ve emma duruyordu yumi ise annemin bedenin koyulduğu köşede mumları yakıyordu.

Olduğum yerde durdum. Bakışlarımı annemin bedenine doğru çevirdim herkes merakla beni izliyordu. Kanunlarımıza göre şuan taht koltuğunda oturup kutsal namenin okunmasını beklemem gerekiyordu fakat ben annemin bedenin koyulduğu taşa doğru yönümü değiştirip ilerlemeye başladım. Yumi bana doğru yaklaşarak engel olmak istedi.


Y-ursu---


U-çekil önümden!


Muhafızlarım emrimle beraber yuminin yanıma yaklaşmasına müsaade etmemişti. Annemin bedenin yanına geldiğimde ona dikkatlice baktım..

Solmuş vücuduna elmaslarla işlenmiş bir beyaz elbise giydirmişlerdi tacı ise göğsünün üstüne konulmuştu. Ne tuhaf! Ona her baktığımda her an gözlerini açacak ve gülümseyecek gibi hissediyordum.. Sahi anne? Görüyor musun beni?

Elimi buz gibi olmuş elinin üzerine koydum ve hafifçe sıktım.. Küçük bir öpücük kondurdum kafamı kaldırmadan önce ise

"Seni Utandırmayacağım"

Diye fısıldadım..

Hızla arkamı dönüp taht koltuğuna doğru yürüdüm basamakları çıktım, meraklı bakışlarla beni izleyenlere döndüm.

U-bugün hiç şüphesiz karanlık bir gün. Büyük bir devir sona erdi kraliçe leila .. Benim annem.. Güçlü ve kudretli bir kraliçeydi. Tarih onu altın harflerle yazacak.. Ben ursula Lyanna.. Kraliçe leilanın kızı Albionun koruyucusu ve varisiyim.. Bu kudretin ve gücün yok olmasına izin vermeyeceğim! Ben bu karanlık günün ışığı olacağım! Ve sizler bana sadık olduğunuz sürece asla gazabıma uğramayacaksınız.. Ben kraliçe Leila değilim evet, ben.. Ben Albionun koruyucusu Kraliçe Ursula Lyanna' yım!

VAMPİR LİSESİWhere stories live. Discover now