NASIL BİR ŞAKA?

49.3K 2.8K 175
                                    


E-ne rüya görüyordun böyle?

emma ile koridorlarda koşuşturuyorduk derse geç kalmıştık üstüne birde kaybolmuştuk sınıfımızı arıyorduk. Umarım profesör bizi canavara felan dönüştürmez. Çünkü artık bu ihtimal beni korkutuyor. Yâda dönüşürsem alvini ve profesörü yerim. Ah çok kötüyüm! Yaşasın!

U-boş ver her zamanki klasik rüyalar işte

E-peki, işte! Sınıfı buldum! Umarım profesör bizi canavara çevirmez

U-çevirirse bizde onu yeriz.

Emma ile birbirimize bakıp gülüştük. Kocaman bir kapının önündeydik. Birbirimize bakıp derin bir nefes aldık. Yavaşça kapıyı ittirip içeri girdik prof.sieverus bize bakıp kaşlarını çattı. Artık kesinlikle bu adam da canavara dönüştürme potansiyeli görüyorum.

S-siz ikiniz!

emma ile yutkunduk. Öne çıktık ve özür diledik Prof. Sievers bize kızgın bir bakış attı ve daha sonra yerimize oturmamıza izin verdi ben alvinin yanına geçtim emma ise ön sıraya. Oturur oturmaz büyük bir rahatlama yaşadım hala bir vampirdim çünkü. Alvin beni dürtüp dalgasını geçmeye başladı. Ah uyarı! Asla ama asla alvinin ağzına düşme!

A-urs uyuya mı kaldın yoksa aaa hiç yakıştıramadım. Çok tembelsin

Alvine dil çıkardım oda benim durumuma güldü daha sonra Prof. Sieversun bizi izlediğini fark ettim hemen önüme dönüp dersi dinlemeye başladım konumuz ejderhalardı. Tam isabet olmuş!

S-evet nerde kalmıştık? Hah Ejderhalar! Ejderhalar evren üzerine gelmiş geçmiş en vahşi yaratıklardır. Affetme güdüsü yoktur. Ve bu yüzden eski insanlar ve varlıklar sürekli olarak onları öldürmüş ve onlardan faydalanmıştır. Bunlar ejder camı, ejder kılıcı, ejderhaların kalıntılarından elde edilen büyülü iksirler ve ejder derisi olmak üzeredir. Hiçbir ejderha tarihte iyi olarak anılmamıştır. Yakıp kavurucu özellikleri ise bunun bir diğer çabası.. Ejderhalar sadece ateş olarak varsayılmazlar farklı özelliklere sahip ejderhalarda vardır lakin ortak özellikleri yıkımdır. Bu yüzden öldürülmüşlerdir.

U-peh. Katil insanlar ve varlıklar. Acı

Düşüncelerimi içimde saklayan birisi değilimdir bazen açık sözlülüğümden nefret ederim. Profesör sert bakışlarıyla beni süzdü. Aynı şeyi bende profesöre uyguluyordum.

S-Bayan Pellinton bir şey mi dediniz?

alvin bana bakarak başını hayır anlamında salladı ama çok sinir bozucuydu! Resmen cahillik! keşfetmeye fırsat tanımadığımız bir canlıya katil demek çok saçma! Bu resmen bizim gibi zengin varlıklar için korkaklık!

U-evet profesör dedim.

Sınıf'taki herkes şaşkın bir biçimde bana baktı profesör bile. Herkes fısıldaşıp duruyordu. Evet artık okulda yeni bir dedikodu malzemesiyim.

U-ejderhalara katil diyorsunuz ama bence yanılıyorsunuz biz nasıl kendi soyumuzu ve dünyevi insanları korumak için savaşıyorsak onlarda kendi soyunu korumak için vahşileşiyorlar eski insanlar ya da varlıklar her neyse! onları öldürmek yerine onları keşfetme ve insanlarla yaptığınız gibi anlaşma yolları bulsaydı belki de daha zengin bir varlık olacaktık. Ejderhalar katil değildir profesör bence değil. Keşfetmeye fırsat bulamadığımız bir canlıya katil dememeliyiz böyle anmamalıyız! Onlar belki de sadece gökyüzünü istediler özgür bir biçimde uçmak istediler. Ama bizim varlıklarımız onları katletti!

Nefes nefese kalmış bir şekilde o anın verdiği bir enerji ile elimi yumruk yapıp sıraya vurdum. Herkes aşırı şaşkın bir biçimde bana bakıyordu alvinin bile ağzı açık kalmıştı bende kendime şaşırmıştım bu cümleleri ben mi söylemiştim? Ne oldu bana böyle bir anda? Bir süre sessizlikten sonra  Prof. Sievers bakışlarını bana doğru sabitleyip kükrer biçimde bağırdı.

VAMPİR LİSESİWhere stories live. Discover now