İNANAMIYORUM

38.5K 2.3K 118
                                    

P.m-ursula bir fairlines adayı.(yüceperi)

alvinin ağzı açık kalmıştı ben ise ne yapacağımı nasıl bir tepki vereceğimi bilmiyordum. Ben böyleyken alvin.. Tahmin edemiyorum.

(emma)-eminmisiniz profesör ?

Profesörün yüzündeki ifade oldukça kesin ve netti.

(P.M)-biz kader çizgisindeki yazıda öyle gördük kaderde ne yazıyorsa odur sorgulanmaz. Ursula ya dikkatli bakın bu son olanlardan kimseye bahsetmeyin ..ha bu arada ursulanın vücudunun herhangi bölgesinde bir işaret gibi benzer birşey çıkarsa bunu kimse görmesin casuslar bunu karanlığın  büyücüsü Wiltring'e iletir..

Karanlığın büyücüsümü? İsminden pekte iyi biri olduğunu söylemek zordu. Ama şuan bizi tam olarak bu ilgilendirmiyor. Alvinle yavaş adımlarla odadan çıktık yatakhaneye doğru yürümeye başladık.

(alvin) - bunu ona nasıl söyleyeceğim? Lanet olsun! Şimdi hayatı da tehlikede ya onu koruyamazsam?

Alvin olanlardan dolayı kendini suçluyordu. Kardeşini bu kadar çok sevmesi çok hoşuma gitmişti. Kıskandığımı bile söyleyebilirim. Yavaşça Alvinin elini tuttum. Nedense bir anda içimden gelmişti. Alvin ise şaşkın bir şekilde bir eline bir bana bakıyordu.

(emma)-şşş.. öyle bişey olmayacak onu koruyacağız Ursulayı gördüğüm ilk andan beri benimsedim. Onu koruyacağız söz veriyorum..

alvinin yüzü kıpkırmızı kesilmişti daha fazla kızarmasına sebep olmamak için hemen elimi geri çektim gülümseyip hızlıca kızlar yatakhanesine doğru yürümeye başladım. Oda aynı şekilde erkekler yatakhanesine doğru gitmişti.

Ne garip! Şu bir kaç gün de neler yaşıyorum. Arkadaş edindim. Belki de hoşlanmaya başladım. Ah benden beklenmeyecek performanslar!

Odaya girdiğimde ursulanın uyuduğunu fark ettim sessizce dolabımı açıp kıyafetlerimi çıkartmaya başladım. Tam o sırada ursulanın birşeyler sayıkladığını duydum. 

(ursula)-ejderhalar kutsal ve özgürdür!

Buda neydi şimdi?  Yan etkilermi yoksa,?

....................................................

kısa oldu acelem var yoğun istek üzerine ayaküstü yazdım seviliyorsunuz :*

VAMPİR LİSESİOnde histórias criam vida. Descubra agora