Hoşgeldin

7.7K 400 94
                                    

(25 GÜN SONRA)

ALVIN...............

Olaylardan sonra sarayda ki düzenimiz değişmişti. Vampir lisesinden özel koruyucular geliyor ve sarayın belirli yerlerine yerleşiyorlardı. Çoğunluğu sarayın merkezinde yani bizimlelerdi. Bu süre zarfında tyler zindandan çıkmış ve tekrardan aramıza katılmıştı. Ona hala tam anlamıyla güvenemiyorduk bu yüzden odasına ve peşine sürekli olarak muhafız takıyorduk.

E-sancım.. hiç bu kadar şiddetli olmamıştı..

A-4. Tabağını yersen olacağı buydu.

Kafama sert bir şaplak yemiştim. Gerçekten çok sertti.

A-ah! Heyy!!

Kendime not! Emmanın yediği tabak sayısına dikkat etme!

Emma yarı vampir özelliğine sahip olduğu için hamileliği 42 gün sürecekti. Rahibelerin muaynesi bunu gösteriyordu. Yani 1 hafta sonra bebeğimizi kucağımıza alacaktık.

E- alvin?

A-evet çiçeğim?

E-korkuyorum..

Koltuktan kalkıp emmaya yaklaştım yatağın boş kenarına uzanıp alnından öptüm.

A-neden çiçeğim?

E-artık anne olacağım.. Fakat korkuyorum.. düşmanlarımızdan.. bebegimize zarar vermeye çalışmalarından korkuyorum.. tıpkı 25 gün önce ki gibi.. Ölecektim..

Emma gözlerini karnına sabitleyip okşadı. Bende elimi onun elinin üzerine koydum.

A-ben burdayken hepiniz iyi olacaksınız..

Emma yüzünü buruşturup kasıklarını tuttu. Hafiften sızlanıyor dişlerini sıkıyordu.

A- emma? Sorun ne?

Emma çığlık attı. Neye uğradığımı şaşırmıştım. Emma ise donup kalmama sinirlenmiş gibi görünüyordu sinirle bağırarak

E- Alvin!!! Baba oluyorsun aptal!! Çabuk rahibeleri çağır!!

Şaşkınlıkla hızla kapıya koştum önce heyecandan duvara toslamıştım muhafızlar benden önce davranıp rahibeleri çağırmış, hazırda bekletiyorlardı. İçeri girmeleri için kafamla işaret verdim.



URSULA...................

Jon ile birlikte taht salonundaydık tyler' de bizimle birlikteydi. Ona güvenmekte zorluk çekiyorduk haliyle bu normal bir durumdu. Geçmiş çok çabuk unutulacak bir şey değildi fakat ona inanmamıza da engel değildi. Tyler için albionun en iyi dövüşçü eğitmenlerini  çağırmıştım. Bizimle beraber olacaksa kendini çok iyi eğitmeliydi akrep avcılarının etkisinden kurtulduğu an tüm gücünü kaybettiği için insani haline geri dönmüştü, dayanıksızdı herhangi bir savaş durumumuzda sıradan insan bedeni darbeleri kaldıramayabilirdi bu yüzden ek olarak onun için baş büyücü rahiplerden tek özellik taşıyan ve çok nadir bulunan güç tılsımlarından vermelerini istedim.  Baş rahip Tyler' e  evrende eşi benzeri olmayan 3 tılsımlı kolyeden, güç(kendisinin 8 kati)+hız(ışık hızı)+ iyileşme gücünü barındıran tılsımı verdi. Bu tılsım eskiden albionun baş komutanı olan birine aitti. Neyse ki hazine odasında varlığı korunabilmiş ve şuanda elimize geçebilmişti.

T- bu minik taş parçası bana güç mü verecek?

J-evet, bu sayede eskisi gibi olmasanda güçlü olup kendini savunabileceksin.

VAMPİR LİSESİWhere stories live. Discover now