TAÇ,MEKTUP VE KOLYEYİ BUL

27.3K 1.5K 74
                                    

URSULA....................

Gene aynı kâbusu görüyordum... Korkuyla yatağımdan sıçradım saat tahminimce 7.00 olmalıydı, emma hala uyuyordu terimi sildim bu sadece aptal bir kâbus! Peki, neden görüyorum? Neden! Neden! Neden! Aklıma portrede ki gizli geçit geldi. Tabi ya! Ejderha Euyeni bana bunu söyleyebilirdi! Hem de şuan vaktimde vardı. Hızla yatağımdan kalktım, üniformamı düzeltip odadan çok sessiz bir şekilde çıktım. Koridorda vampir hızım ile ilerlemeye başladım. Portrenin önüne geldiğimde yine gerildim. Sonuçta bir portrenin içinden geçiyorum! Verdiği his oldukça iğrenç. Gözlerimi kapayarak içinden geçtim ve dar merdivenlerin arasında ilerledim gene o uçurumun başına gelmiştim.


Euyeni uyumakla meşgul görünüyordu. Bana sorarsanız tam bir hayal kırıklığı! Devasa bir ejderhanın inine biri giriyor fakat ejderha hala uyuyor! Ne ironi ama.

U-Uyan artık! Ben geldim!

Euyeni nin ben tınladığını pek söyleyemem açıkçası. Biraz bekledikten sonra iyice sinirlendim ateş topu yapıp ona fırlattım. Az önce kedi misali uyuyan ejderha kükreyerek uyandı. Korktuğum için bir kaç adım geriledim.

Eu- Ne cüret! Ne yapıyorsun sen!

U- uyansaydın yapmayacaktım .. Özür dilerim..

Euyeni burnundan dumanlı nefesler verdi bana çok daha dikkatli bakmaya başladı. Açıkçası bakışlarından korkmaya başlıyorum.

Eu- ne istiyorsun?

U- bir şey sormak istiyorum..

Euyeni devasa kafasını evet der gibi salladı derin bir nefes aldım bunları söylemek bile beni üzüyor ve huzursuz ediyordu. Fakat kabustu değil mi?

U-bir rüya görüyorum... (anlatır sıkmamak için geçiyorum).... kısaca alvin benim öz kardeşim olmuyor bu rüyada .. Tabi bir rüya değilmi? Hatta kâbus! .. sadece kafama taktığım için bunu görüyorum.. Sadece bu değil mi euyeni?

Euyeni ye baktım düşünceli duruyordu aramızdaki sessizliği bozdum ona bağırmaya başladım. Neden düşünüyor ki!

U- BANA CEVAP VER!!

Euyeni sessizliğini bozmadı ne tepki veriyor nede cevap.. Sadece susuyordu .. ya? ya? .. Hayır, bu bir rüyaydı sadece aptal bir rüya euyeni bana cevap vermedikçe sinirleniyordum en sonunda ağzından bir kaç cümle çıktı

euyeni - sana bir şey söylemeyeceğim .. gerçek mi.. değilmi.. kendin bulacaksın.. Sadece taç mektup ve kolyeyi bul

Bunları dedikten sonra uçup kayboldu harika! Hiçbir bok anlamadım! sinirle portreden çıktım hızlıca yatakhane koridorlarına doğru yürüdüm .. bu düşünceleri beynimden sileceğim bu sadece aptal bir rüyadan ibaretti.. Benim annem Maggie Pellinton! Ve bunlar gerçekler! Bir ejderha nerden bilebilir ki zaten?!

ALVİN...................................

(alvin ursulanın rüyasıyla aynı rüyayı görür uzatmıyorum biliyorsunuz zaten )

Yatağımdan fırlayarak uyandım kafamı ranzaya çarpmıştım içimden bir kaç küfür savurdum ne biçim bir rüyaydı o öyle! .. Saçma sapan rüyalar işte! Ayağa kalkıp banyo ya ilerledim. Musluğu soğuk yöne çevirip yüzümü yıkadım kafamı kaldırıp aynaya baktığımda hızlıca arkamı döndüm.. ben .. ben az önce.. az önce annem Maggie'ye mi görmüştüm?? .. ne oluyor lan!

halüsinasyon görmeye başladım galiba .. bu rüya beynimi dağıttı.. odaya girip yatağıma tekrar uzandım ursula.. Canım, minik kardeşim... Bunca zamandır hep birbirimizi koruduk çocukken ben ağladığımda koşup 2 tane elma şekeri alıp yanıma gelirdi. Eh abisini mutlu etmeyi biliyordu o küçücük boyuyla. Korkuyordum çünkü bu okul hayatımızı bize zehir etmişti her ne kadar emmayla da tanışsam arkadaşlarda edinsek.. Genede bize zarar veriyordu bu okul .. Waelteor mudur nedir o şerefsiz ursulaya zarar verirse onu öldürürüm.. Gerçekten öldürürüm .. Saate baktığımda daha çok erken olduğunu fark ettim. robbun horlaması bir süre sonra ninni gibi gelmeye başlamıştı bende uykuya teslim olmaya başladım..

VAMPİR LİSESİWhere stories live. Discover now