25.

298 34 8
                                    

×-Hercegként fogok bánni vele, ne aggódj. ×

*Louis*

-Louis? Louis Tomlinson?-kérdezi egy ismerős hang a telefonról, azonban nem tudom kitalálni, hogy hol hallhattam már.
-Igen, én vagyok az. Ki beszél? - szólok bele én is.
-Bobby Horan, az ügyvéd. A bíróság elfogadta az ügyet, a tárgyalás egy hónap múlva lesz. Ha esetleg be tudna jönni, hogy megbeszéljük a dolgokat az nagyon jó lenne. - mondja, mire én majd kiugrok a bőrőmből. Ennyit rólad Simon!
-Természetesen. Amint tudok indulok is. - azzal elbúcsúzunk és lerakom.
-Harry! Elugrok az ügyvédi irodába, jövök vissza.-kiáltok a szobánkba alvó jegyesemnek.
-Siess!
-Igyekszem! - mondom, azzal kilépek a házunk ajtaján.
A váratlan eljegyzés óta két hét telt el, két eseménydús hét. Anyu úgy gondolta, hogy mivel hamarosan összekötjük az életünket, a legcélszerűbb az lenne, hogy egybe költözzünk. Mivel mindketten kifejezetten örültünk az ötletnek, így eldőlt, hogy mi lesz és egy héttel később a frissen vásárolt házunk küszöbén álltunk. Még van rajta mit változtatni, de idővel kész lesz.

*************
A tárgyalásig az idő hamar elrepült, szinte fel se tűnt, hogy ma lesz.
Öltönyömet igazgatva nézek be a tükörbe, miközben mélyeket lélegzek.
-Nyugi, Louis. Nem lesz semmi baj. - lép mögém, engem átkarolva Harry. Hangja és jelenléte egyből lenyugtat, már nem is izgulok annyira.
-Készen Louis? - néz be Bobby,én a lehető leghatározottab bólintásommal ajándékozom meg és utoljára megcsókolom Harryt.
-Akkor vágjunk bele! - mondom a tárgyaló terembe belépve.
(Figyelem! A bírósági tárgyalásnak a valósághoz semmi köze nem lesz, minden "tudásom" a Dr. Szösziből szereztem😂)
-Foglaljanak helyet! - mondja a bíró, mire mi leülünk a helyünkre. Izzadó tenyerem sietősen beletörlöm gatyámba.
-Mr.Cowell ügyét jöttünk megtárgyalni. Mr. Cowell, önt Mr. Tomlinson szerződés hamisítás ügyében perelte be. Valóban meghamisította az említett dokumentumot? - kérdezi a bíró, mire Simon ügyvédje feláll.
-Bíró úr, Mr. Cowell semmiféle szerződést nem hamisított meg, Mr. Tomlinson magától ment bele. - mondja az ügyvéd, mire Bobby egyből tiltakozik.
-Igen? - néz ide a bíró.
-Ez teljességgel kitárt, ugyanis Mr. Tomlinson aznap a családjával ünnepelt.-mondja Bobby.-Erre szemtanúk is vannak, méghozzá a tulajdon édesanyja például.
-Valóban? Itt van esetleg az édesanyja? - kérdezi a bíró, mire anyu feláll.
-Igaz, hogy az említett napon Mr. Tomlinson magával ünnepelt?
-Igen, velem és családjával volt. - jelenti ki anyu.
-Nos, azt hiszem ez elég egyértelműen eldölni látszik Mr. Cowell.-mondja a bíró.
-Na, de bíró úr, még csak esélyt sem adott, hogy megmagyarázzuk a dolgot!-háborodik fel Simon ügyvédje.
-Sajnálom,de ennél fontosabb ügyek is várnak rám. Mr. Cowell, önt többen is beperelték már az elmúlt hónapokban hamisítás, adócsalás, szexuális bántalmazás ügyében,illetve a felesége még a válópert is beadta. Azt hiszem ez leírja, hogy milyen személy is ön. Az ügyeket kivizsgálva, 5 év börtön büntetésre ítelém. A tárgyalást ezennel lezárom! - csapott rá a kis kalapáccsal az asztalra. Egy győztes mosollyal az arcomon figyeltem, amint Simon összeomlik. Ezt megkaptad köcsög!
-Köszönök mindent, Bobby! - rázok kezet az ügyvédemmel.
-Semmiség volt. Legközelebb is nyugodtan szóljon, ha problémája akad. - mosolyog rám, majd kivonul a teremből. Ekkor veszem észre, hogy egy alak közeledik felém. Ez érdekes lesz....
-Hát szia, régi haverom! Simon, milyen érzés, hogy dutyiba kerülsz? Várod már? Ne félj, biztos vagyok benne, hogy remekül áll a narancssárga! - veregetem meg a hátat, míg ő gyilkos tekintettel hallgatja monológom.
-Louis. - sziszegi. - Elárulod, hogy ez mi a francra volt jó?-kérdezi.
-Ezt hogy érted? - kérdezek vissza, mivel nem világos hová akár kilyukadni.
-Bravúrosan megaláztál, tényleg, szép munka, de nem lehetett volna kicsit kevésbé, nem is tudom, drasztikus? - kérdésére a homlokom közepéig csúszik a szemöldököm.
-Te tényleg nem érted, ugye? Ez nem egy újabb trükk volt, hogy gáz helyzetbe sodorjalak, sem pedig egy játék. Amit tettél az elfogadhatatlan és az, hogy újra és újra megismételted ugyanezt... Borzasztó ember vagy és megérdemled a börtönt! Mond, sosem éreztél bűntudatot egy-egy hamisított szerződés után, vagy egy erőszak elkövetése után? Soha? Egyetlen egyszer sem? Ez teljesen komoly, és kívánom, hogy ha kiszabadulsz új életet kezdj. Egy rendeset, ahol nem bántasz meg senkit, mert még az ilyen szörnyeteg, mint te, is érdemelnek egy második esélyt. Szóval, sok szerencsét Simon! Ez alkalommal ne cseszd el! - mondom, azzal egy utolsó ütést mérve a hátára otthagyom.
Boldogan ülök be a kocsimba és vezetek el a házig, végre lezártam ezt is.
-Hazajöttem! - szólok, amint belépek. Mivel nem érkezik válasz beljebb megyek, egyenesen Harry szobájáig, ahonnan nevetés hallatszódik ki.
-Édesem! - kopogok be. A nevetés elhal, majd egy csattanás hallatszik a túloldalról.
-Louissss,már annyira vártunk! Nézd csak ki van itt! - zuhan a nyakamba egy seggrészeg Harry, amint kinyitja az ajtót.
-Eleanor?!




Hahhó!
Tudom,eltűntem,de igyekszem behozni a lemaradást.
Mint ahogyan azt már írtam nehéz időszakon mentem keresztül, deeee remélhetőleg innentől kezdve a szerencse az én oldalamra fog állni.
Nem is húzom tovább az időt,

Imádás❤️❤️

Troublemaker/L.SWhere stories live. Discover now