6./1.

438 45 4
                                    

×-Louis William Tomlinson!-szeli ketté egy ismerős hang a levegőt.×

*Louis*

-Anya!-mosolyodom el kínosan,félve.
-Te csak ne anyázz itt, kisfiam. Hatalmas bajban vagy.-azzal megfogja a kezem és elhúz egészen a kocsijáig.
-Ez mi volt?- kérdezi meg picit csalódottan.
-Edzés?-amint kimondtam már meg is bánom,ugyanis egy elég csúnya nézést kapok válaszul. -Nem tudom. Nézd, anyu a "csajom" kezdte az egészet! Ő hívta a fotósokat,miatta lett balhé.
-Louis!-szűkíti össze szemeit.-Ez már tényleg a legalja,hogy egy olyan kedves,aranyos lányra rákened,mint amilyen Eleanor!
-De ténlyeg ő volt!-védekezem.
-Kisfiam,meg ne halljam mégegyszer ezt! Ne merészeld megint másokra kenni a balhéidat! Vállald a következményeket!-szid le.
-Oké,anyu.-dünnyögöm feladva a harcot.
-Mivel nem tudok kitalálni neked más büntetést,minthogy elvegyem tőled valamennyire a zenét,ez lesz.Ameddig meg nem javulsz,nem írhatsz zenét,nem tölthetsz fel képeket, videókat és,ha még egyszer csak meghallom,hogy valamit nem úgy csináltál,ahogy azt kellett volna felbontom a szerződésed. Világos voltam?-rázza meg ujját fenyegetően.
-Igen.-bólogatok,bár egyáltalán nem értek vele egyet. Most komolyan, hogyan tilthatja meg azt,hogy írjak vagy énekeljek? Még a gondolata is nevetséges.
-Nekem mennem kell,Louis.-nyom puszit az arcomra.
-Szia!-integetek a kocsi után.

*************

Az elmúlt két napban olyan voltam, mint egy kisangyal. Tanultam,nem okoztam balhét,Eleanorral lógtam (blah,de sajnos muszáj volt a menedzsment miatt). Tiszta szupi volt. Mostanra viszont már elegem lett a jókisfiú szerepéből,szeretnék valami szórakoztatót csinálni. Bulizni nem mehetek,mert kidobnak tehát valami mást kellene kitalálnom. Harry tegnap említette,hogy egy moziban dolgozik és ki tudna könyörögni egy termet nekünk,ha szeretném. És már hogy a francba ne szeretném?! El is döntöm, hogy felhívom közölni vele tervem.
-Szia Hazz!-szólok bele.
-Szia! Miért hívtál?-érdeklődik.
-Ja,csak múltkor mondtad,hogy tudnál egy termet szerezni nekünk és én ma pont ráérek.-könyörgök hangommal.
-Megkérdezem,Lou. Tartsd!-a háttérben suttogások,léptek hallatszódnak majd végre visszatér a telefon gazdája.
-Na?
-Sikerült.-mosolyog bele.-Négyre várlak.
-Akkor négykor.-teszem le. Az órára pillantva csalódottan veszem tudomásul,hogy még csak 2 van. Legfeljebb fél óra mire elkészülök és kb mégegyszer ennyi az út is. Sima ügy. Ezért a maradék időmben felmegyek twitterre,ahol a szokásosnál is több gyűlölet fogad,illetve egy:
Szeretlek @LouisTomlinson!❤❤
Eleanortól. Ami viszont megdöbbentő,hogy a tweetre valaki válaszolt a nevemben,méghozzá a következőt:
Forever and always @EleanorCalder! ❤😚
Mi a?! Ennyire nyálasat én sosem írnék,tehát még arról sem lehet szó,hogy elfelejtettem volna. Engem szivat Simon! Forever and always?Na meg a kurva anyádat! Visszakapja még ezt,ó de még hogy!

**********
-Szia Hazz!-köszöntem neki a mozi pénztárához érve.
-Szia!-integetett.-Ő itt Gemma,a nővérem és a főnököm is egyben.-mutat a mellette álló rózsaszín hajú egyedre.
-Szia,Louis vagyok!-mosolygok rá,mire csak szélesen elvigyorodik és megölel.
-Szuper pasit fogtál ki, baby bro!-kócolja össze Harry haját nővére,aki gondolom a megszólítás miatt elpirul.
-Na, elég volt belőled mára Gem,szia!-öleli meg utoljára nővérét és kezd el taszigálni egy terem felé. A teremben leülünk középre,egy-egy tál popcorn már a széken vár.
-Remélem nem bánod,hogy a Nagyfiúkat nézzük!-mosolyog rám Hazz.
-Jajj,dehogy!-markolok bele a popcornomba és tömöm bele a számba. A film hamarosan elkezdődik,ám az én figyelmem a mellettem ülő göndör fiú köti le. Végig csillogó szemekkel nézte a filmet,egy-egy viccesebb résznél hangosan nevetve. Komolyan mondom nem láttam még nála édibb embert. A film után elpakolásztunk mindent és a kijárat felé vettük az irányt. Kint azonban nem várt látvány fogadott. Gemma, és egy halom ott dolgozó az ajtón hasalva próbálják visszatartani a borzalmasan nagy tömeget. Hát,persze. A rajongóim. Mivel úgy tűnt,hogy az este további részét egy moziban fogom tölteni,kényelmesen leültem egy székre.
-Esetleg segítenél?-kiabál nekem Gemma.
-Hívjak segítséget?-kérdezek vissza popcornnal a számban. Igen, időközben azt is csórtam.
-Mondjuk.-ordít vörösödő fejjel. Igazából egész vicces, ahogy a haja árnyalatát felveszi arca is. De megszánom és felhívom Simont. Röviden elmondom neki,hogy mi történt,mire megígéri,hogy 10 perc múlva itt lesz. Ezt meg is mondom Gemmának,aki csak idegesen bólint rá. A rendkívül hosszú és unalmas tíz perc után betoppan Simon,a biztonságiakkal karöltve.
-Rég láttalak!-viccelem el,de csak egy mérges pillantást kapok. Hát jó...
-Rendben,akkor megmondom,hogy most mi lesz! Louis és a kis barátocskája velem jön és kocsival lelépünk,a dolgozók pedig fellélegezhetnek ugyanis már elkezdtük terjeszteni,hogy Louis egy innen nem messze található parkban van. Világos voltam?-fejezi be. Mindenki csak egy határozott bólintással válaszolt, akárcsak a jólnevelt katonák. Én megragadtam Harry karját és elindultunk Simon után.
-Amúgy,Simon,nem gond,hogy engem vagyis minket láttak a rajongók?-nézek rá vigyorogva.
-Ó,hogy az a...! Ez miért nem mondtad előbb?!-innen látszik,ahogy gőzölög a feje. Szép munka,Louis!
-Nem tudom,nem jutott eszembe.-piszkálgattam körmöm, és válaszom végén gonoszul Simonra mosolyogtam. Harry csak meglepetten kapkodta fejét kettőnk között,bár a végén láttam,hogy nehezére esett visszafogni röhögését. Újabb pont nekem! Kíváncsi vagyok,mit talál ki kijutásunk érdekében...






Sziasztok!
Nagyon sajnálom,hogy eddig tartott megírni ezt a részt,de elég zűrös időszakon vagyok túl....
Na mindegy,azért remélem megérte a sok várakozást.

Imádás💖💖

Troublemaker/L.SWhere stories live. Discover now