16.

299 49 4
                                    

×Aztán beájulok.×

*Louis*

Borzasztó fejfájással ébredek,ráadásul a bűz,ami testemből árad egy újabb adag hányás kibocsájtására bíztat. Életemben nem voltam még ilyen szarul. Nem elég,hogy tegnap leittam magam a sárgaföldig és hánytam egy nagyot,még Harryt is elveszítettem. A hányásban való ébredésem másnaposan már csak hab a tortán. Lassan elbattyogok a fürdőig,bár minden lépésnél fájdalom hasogatja a fejem. Ott kómásan beállok a zuhany alá és csorgatom magamra a hideg vizet. Mikorra már úgy ítélem meg,hogy kellően felébredtem és tiszta is vagyok kilépek a zuhanyfülkéből. A szobámban felkapok egy melegítőt és feloldom a telóm. Sajnos nincs szerencsém és részegen sikerült valamit posztolnom.
Gyorsan megnyitom a képet,amin bandzsítva pózolunk mindannyian, alatta pedig egy felirat szerepel: love sucks. Hát ezt szebben le se írhattam volna. Azonban,nem csak ennyit tettem fel az este. Egy komplett mappányi képet töltöttem fel Instára,többek között a frissen szerzett tetkómról és a vad buliról. De nem,a tegnapi énemnek ennyi nem volt elég,még Twitterre is felment,ahol a következő tweetet hagyta:
Always in my heart @HarryStyles
Yours Sincerely,Louis.
Na ez szuper. Kibaszuttol szuper. A következő dolog ami feltűnik az a kb 15 nem fogadott hívás anyutól. Asszem bajban vagyok.

****************
-Édes drága kisfiam! Még is,hogyan vagy mit gondoltál akkor amikor tetkót csináltattál a tudtom nélkül?! Vagy,amikor részegen posztolgottál?! Vagy mondjuk,amikor neveletlenül viselkedtél a tanárokkal?! Vagy,amikor a mindenki szeme láttára egy megcsalós seggfejjé tetted magad?! Mondd,Louis, gondolkozol te egyáltalán? Az nem is kérdés,hogy borzasztóan nagyot csalódtam benned. Kértelek, hogy ne keveredj bajba és még be is irattalak ebbe a suliba,hátha segít a magatartásodon. De te,ahelyett,hogy próbáltál volna változni csak még több gondot okoztál nekem,a tanáraidnak, a menedzsmentednek és végsősoron a barátaidnak. A javulás reményében jöttél Londonba,de mivel ez nem segített pakold a cuccod és megyünk haza!-teremt le anyu a szobában állva. Miután nem válaszoltam egyetlenegy hívására sem,úgy döntött,hogy idejön  és személyesen intézi el a dolgot.
-De,anyu ezt nem teheted! Annyira jóban lettünk a srácokkal, ráadásul otthon nincsenek is barátaim! Kérlek szépen,ne csináld ezt!-kezdek el könyörögni. Nagyon nem akarok itt hagyni mindenkit,főleg nem a fiúkat. Ez a hely már szinte az otthonom lett. Na jó,ez enyhe túlzás,tekintettel arra,hogy ez egy suli és ki akarna egy suliban lakni?
-Nem érdekel,Louis! Gondoltál volna akkor erre,amikor hülyeséget csináltál! Egy igazi bajkeverő vagy! Most pedig indíts pakolni!-a kiabálás nyugodt kijelentésbe csap át,szerintem már nincs energiája kiabálni. Nekem azonban még ezek után sincs kedvem pakolni menni, azonban elég egy pillantás a szikrázó szemeibe és máris indulok a szobám felé. Kinyitom a bőröndöm és belehajigálom a cuccaim,nem törődve semmivel. Ezzel a technikával egy kisebb kupac képződik a bőrönd középen,ezért rá kell ülnöm,hogy be tudjam zárni. Ezek után szó nélkül kihajítom,mire anyu egy aprót sikkant. Felveszem az előre kikészített pulcsimat és a zsebébe gyömöszölöm a telóm és a fülesem. Előveszek egy papírt és egy tollat a fiókból és nekiállok a Zaynek címzett levél megírásának.

***************

,,Zayn,
Tudom nem töltöttünk el együtt sok időt,de az a kevés is elég volt ahhoz,hogy megkedveljelek. Nagyon sok mindent köszönhetek neked. Megmutattad nekem,hogy milyen egy igazi legjobb barát,amiért azt hiszem örökké hálás lehetek neked. Tudod, bármennyire is lettem híres, bármennyire sok pénzem lett,barátaim sosem voltak,egészen addig ameddig meg nem ismertelek titeket. Nézd,te nem ezt a búcsút érdemelnéd,de muszáj elmennem. Túl sok gondot okozok mindenkinek. Igazából mindigis csak azt csináltam,de sajnos csak akkor sikerült belátnom ezeknek súlyát,amikor már késő. Anyu hazavisz engem és nem hiszem,hogy visszaenged valaha is. Szóval így utoljára annyit szeretnék mondani, hogy lehet nem mindig mutattam ki,de tudnod kell,hogy nagyon bírlak. Nem csak téged,a srácokat is,Harry meg még mindig tetszik, és azt hiszem ez így is marad. Tehát miután elmentem kérlek szépen mond meg ezt mindenkinek,hiszen fontos,hogy tudják. A telefonszámom meg fogom változtatni,úgyhogy ne is próbáljatok keresni. Elég bajt okoztam nektek már így is.
Talán egyszer,pár év múlva a sors újra összehoz mindannyiunkat,de ne várj rám,éld az életed és légy vidám!

Őszinte szeretettel és köszönettel, legjobb barátod,
Louis William Tomlinson

U.i.: Sok boldogságot nektek Niallel,és remélem az esküvőre mindezek ellenére meghívtok! ;)

Hahó,türelmes olvasóim!
Nincs rendes indokom,hogy miért nem volt rész,talán a fáradtság vagy az,hogy öt-hét körül érek haza hullaként...
Na mindegy,remélem tetszett ez a szomorkásabb rész. Viszont legnagyobb sajnálatomra már csak 5 RÉSZ VAN HÁTRA.

Imádás💖

Troublemaker/L.SWhere stories live. Discover now