5.

448 49 4
                                    

×-Louis,beszélhetnénk

*Louis*

Mi van?! De most komolyan! Ma mindenki ellenem van? Fú basszus.
-Szia,El. Mit szeretnél?-vicsorgok rá.
-Beszélni.-ragadja meg a karom és kihúz a szobából. Kétségbeesett fejjel visszanézek a srácokra,de ők csak szájhúzva vállatvonnak.
-Legyél gyors,vendégeim vannak.-adom meg magam.
-Nézd,Louis! Pár éve láttalak meg a tv-ben és már akkor belédszerettem. Az,hogy a vonatállomáson véletlenül összefutottunk és beszélgettünk ne tudd meg mekkora ajándék volt számomra.Amikor randira hívtalak és a paparazzik megjelentek,ahhoz egy ici-picike közöm lehet,hogy volt. De hé,ne mondd,hogy nem élvezted!-kacsint rám.-Az öcsémmel azért vagyok olyan szemét,mert bár te nem látod én tudom miket csinál. Hidd el nem olyan jófiú,mint amilyennek kinéz. Jajj, ténlyeg a legfontosabbról el is feledkeztem! Aláírtam egy szerződést,Louis. A barátnőd vagyok még legalább 2-3 évig.-mosolyog rám. A szavai hallatán egyre dühösebb leszek.
-Ez kurva izgalmas volt,majd hívlak,ha érdekel is amit elmondtál.-megyek vissza a szobába. Vagyis mennék. Megragadja a karom,magafelé fordít és megcsókol. És ekkor érdekes módon (biztos véletlenül,hát persze) megjelenik egy csoport paparazzi. Jujj,most aztán meglepődtem. Eleanor a derekamba kapaszkodik és egy széles vigyorral a kamerába néz.
-Oké,ennyi kép elég lesz. Köszi Gail.-dob puszit az egyik felé El.
-Hé,álljanak meg! Mégis mit képzelnek?! Ez magánterület,ide nem ronthatnak be csakúgy a kameráikkal! Maga pedig, Mr.Tomlinson brutális bajban van.-kezd el üvöltözni az igazgatóhelyettes.-Én mondtam, hogy hülye ötlet őt felvenni,de nem nem hallgattak rám!-puffog magában. És körübelül ekkor szabadul el a balhé. Egy szemfüles rajongó csoportom ugyanis észrevette a paparazzikat és valahogy kiderítette,hogy hozzám igyekeznek. Így legalább 10-20 lány ront be a kapun,nyomukban egy csomó paparazzival. Most erre mit mondjak? A hírek gyorsan terjednek. Ha legalább 20-szor nem fotóztak le,akkor egyszer sem. Már-már kezdtem úgy érezni,hogy megvakulok,amikor az igazgatóhelyettes az összes tanárral karöltve megjelent. Itt már tényleg vérre ment minden. Mindenki ordibált mindenkivel. Aztán a nagy hangzavar közepette egyszerre fordultak felém. És indultak meg. A francba,hiszen ők mindenért engem hibáztatnak! A paparazzisok az igazgatós ügy miatt,a rajongóim a közös képek hiánya miatt, a tanárok pedig csak azért,mert létezem. Egyetlenegy lehetőségem maradt,méghozzá a futás. Úgyhogy villámgyorsan megfordultam és elkezdtem sprintelni. Hát,ez biztos,hogy életem egyik legfurcsább eseménye. Hajnali egykor futkározni az iskolában egy csapat gyülőlködő ember elől . Na ezt próbálja meg valaki lepipálni! A nagy rohangálásra és hangzavarra a diákok is kinéztek szobájukból. Azt hiszem jó mém lesz belőlem. Azért volt pár együttérző gyerek is,segítettek nekem elmenekülni. Mivel nem akartam még nagyobb balhét okozni az iskola kapujához vettem az irányt. Kifutottam és elbújtam egy bokor mögé. Sajnos észrevettek és mászhattam ki. Add Istenem,hogy még ne most haljak meg!
-Hahó!-integettem behúzott nyakkal,majd tűrtem,ahogy elhordanak mindennek.
-Oké-oké,felfogtam! Elcsesztem igen,de valamennyire segítettem is! Nektek-mutatok a fotósok irányába.- van sikersztoritok és egy csomó képetek,nektek-viszem tovább az ujjamat rajongóim felé.- meg lett az az élmény,hogy láttatok élőben és még képetek is van rólam,és nektek-nézek tanáraimra.- oké,nektek nem tettem semmi jót sem,de hé még fiatal az idő!-elgondolkoznak a mondandómon és végül mindenki lenyugszik. Jó a tanárok nem,de egy tanár szinte mindig mérges.
-Louis William Tomlinson!-szeli ketté egy ismerős hang a levegőt.

Star News

Napi hír:
Louis Tomlinson (18) újabb botrányt tudhat maga mögött. Az énekes-dalszerzőt pár napja kapták lencsevégre barátnőjével,Eleanor Calderrel (17),amint egy romantikus kávézás keretében beszélgetnek. A zenész ezután bekövette a lányt,viszont utána 2-3 napig semmi hír nem volt a párosról. Louist később Zayn Malik (18), Liam Payne (17) és Niall Horan (17) társasagában látták. Egy ötödik srác is volt velük,viszont őt nem sikerült beazonosítanunk. Ma azonban a sztárt egy igen rendkívüli helyzetben láthatták a szerencsések. A celeb ugyanis egy csapat rajongó,paparazzi és tulajdon tanárai elől menekült. A rajongók természetesen azóta tucatszámra gyártják a mémeket. Nektek melyik a kedvencetek?

Louiswife:
Hát wow! Bár személyesen nem lehettem ott (sajnos) biztos csodálatos lehetett! Röhögőgörcsöt kapok akárhányszor csak elképzelem. Tomlinson95 szerencsés vagy,irigyellek.

Iamthebest:
Lol,ez a kölyök egyre gázabb. A mémek meg királyok.

Tomlinson95:
Baromi jó volt! Első sorból láthattam az eseményeket. Kövessetek be instán (@louisfanpage) képekért.

Trolllife:
Brutális! Ilyen gáz embert se láttam még. Csak így tovább Tomlincsicska.

Hát ennyi lett volna ez a rész. Remélem tetszett és igyekeztem érdekesen abbahagyni! Köszönöm az eddig beérkezett véleményeteket erről.

Imádás💖💖

Troublemaker/L.SWhere stories live. Discover now