11.

353 51 7
                                    

×És mivel túl későn kapcsoltam esélyem sem volt megállítani,a mostmár nagyban Louist püffölő Zaynt.×

*Louis*

Békésen cigeztem,azon agyalva,hogy hogyan választhattam egy ekkora seggfejet menedzsernek,amikor egy elég részeg Zayn elkezdett ütlegelni.
-Mi a szar? Normális vagy,ember?-kérdezem tőle még fel sem ocsúdva a döbbenetből.
-Kinyírlak te rohadék!-üvölt Z miközben szakadatlanul üti a levegőt. Ja igen,időközben lelöktem magamról. Nem volt nehéz dolgom,mivel seggrészeg. Unottan,felhúzott szemöldökkel nézem,ahogy Zayn még mindig fáradhatatlanul szidja és veri az átkozott levegőt. Majd mintha hátulról tarkón vágták volna,arccal előre dől. Természetesen én azonnal elkezdek szakadni a röhögéstől,ezzel használhatatlanná válva. De szerencsére Zayn megmentésére siet Har-hogy mi van?! Ő mit keres itt? Felnyalábolja Zaynt a földről és fejével int,hogy kövessem. Végül csak a szobámhoz akart vezetni,hogy lefektethessük Zaynt,de már így is rengeteget segített. Nem várhatom el tőle,hogy még ő is pesztrálja,az eséstől remélhetőleg nem súlyosan agyrászkódott,Zaynt.
-Köszi mindent.-mondom neki,ahogy óvatosan lerakja Zaynt az ágyára. Ő csak biccent és indul is az ajtó felé.
-Nagyon sajnálom,Harry.-kérek bocsánatot tőle,azért,amit ma műveltem. Ő megint csak biccent, majd kilép az ajtón. De én nem hagyom ennyiben.-Holnap legyél kész reggel 10-re,elviszlek valahová-kiáltom utána meggondolatlanul.
-Ne most hívj randira egy szerencsétlent,hősszerelmes!-hallom a szomszédból.
-Kuss legyen már!-jön a másik oldalról. Néhányan pedig nemes egyszerűséggel nekem hajítanak valamit. De Harryért határozottan megérte. A szobámba visszaérve elég érdekes látvány fogad. Zayn,a saját ágyán szétterülve énekelget valami halandzsa nyelven. Jó barát révén azonnal előkapom a telefonom és videózom az eseményeket. Kicsit azért megnyugtat a tudat,hogy Zayn nem lett hülyébb,mint volt és,hogy békésen alszik. Azt viszont még nem tudom,hogy hogyan fogok elaludni egy éneklő Zayn mellett. Kellene az alvás,főleg amiatt,mert holnap tízre már Harrynél kell lennem. Baszki, gőzöm sincs,hogy hol a szobája. Hát, akkor megint népszerű leszek,amiért vasárnap 10-kor mindenkit felkeltek. Na,mindegy,ideje aludnom,mert Zayn befejezte az előadást. Azt azonban én még nem tudtam akkor,hogy Zayn nem befejezte csak szünetet tartott.Így már félálomban voltam,amikor elindult a második felvonás.

******************

Igyekszem úgy felkelni,hogy a dalos pacsirtát ne keltsem fel,ám igyekezetem feleslegesnek bizonyul,mivel már ébren van.
-Mi történt tegnap?-néz rám még kómásan.
-Tegnap,gondolom elmentetek valahova bulizni Harryvel majd utána elfogott téged egy pillanatnyi agymenés és úgy döntöttél,hogy én leszek a boxzsákod.-mondom neki, mire csak egy egy értetlen szempárt látok. Nagyot sóhajtok majd leegyszerűsítem neki. Így már látom rajta a megvilágosodást,aztán egyszercsak elsötétül a szeme és felém vetődik. Csakhogy mivel még mindig másnapos,nem nagyon megy neki a távolság kiszámítása és érzékelése, ezért ahelyett,hogy az én ágyamon végezné,a földön landol.
-Oké-oké,látom,hogy valami miatt nagyon ki akarsz nyírni,ami megtisztelő,de elárulod,hogy ellened mit vétettem?-kérdezem széttárt karokkal.
-Kicsesztél Harryvel,Louis! Mit vártál, hogy majd pezsgőt bontok erre?-válaszolja dühösen.
-Igen,de ha előtte megkérdezted volna,hogy mondjuk miért csináltam, akkor rájöttél volna,hogy ártatlan vagyok és megspóroltál volna egy majdnem agyrászkódást.-mondom neki.-Simon kényszerített,hogy nevetgéljek Eleanorral, és Simon fenyegetett meg,hogy koptassam le Harryt. Úgyhogy kérlek szépen,ne engem hibáztass más bűneiért!
-Ez így logikusan hangzik.-hajtja le a fejét,mintha megbánta volna amit tett.-Sajnálom. Legközelebb majd először téged kérdezlek meg,mert eddig még nem adtál rá okot,hogy ne bízzak meg benned. Csak felejtsük el ezt az egészet. -néz rám kérlelve.
-Rendben. -egyezek bele,mire elvigyorodik.
-Na, és mondd csak hová viszed Harryt?

*********************
Végül Zayn kiderítette,hogy hol lakik Harry,így nem kellett mindenhova bekopognom. Már teljes harcí díszben,kész tervvel lépek az ajtaja elé és kopogok be,azonban válasz nem jön. Megismétlem mégegyszer,de ugyanúgy semmi. Ekkor más módszerhez folyamodva megcsörgetem Harryt. Erre már szerencsére válaszol.
-Szia Harry! Remélem nem felejtetted el,hogy most randira megyünk.-szólok bele.
-Louis,amikor tegnap nem válaszoltam semmit a "meghívásodra" azt hittem leesett,hogy nem megyek el veled sehová.-mondja unottan.
-Rossz emberrel próbálsz ujjat húzni,angyalom,ugyanis itt állok az ajtód előtt.-majd a válaszát meg sem várva rányomom a telefont. Benntről hangos szitkozódás hallatszik,majd kicsapódik előttem az ajtó.
-Utoljára mondom,hogy NEM megyek el veled sehová!-mondja Harry dühösen.
-Hát,akkor sajnos valaki mást kell elvinnem egy fotózásra.-biggyesztem le ajkamat.
-E-egy fotózásra?-kérdezi felcsillanó szemekkel. Tudtam,hogy ezzel rá tudom majd venni,hiszen modell szeretne lenni.
-Egy fotózásra.-kacsintok rá.
-Várj egy pillanatot! Átöltözök és mehetünk.-azzal besprintel a szobába és percekkel később már egy számára is elfogadható ruhában tér vissza, habár szerintem eddig is gyönyörű volt.
-Akkor készen állsz a randinkra, angyalom?

Sziasztok!
Először is köszi,ha elolvastad, tényleg sokat jelent,hogy egyre többen olvasnak.😘😘😍
Másodszor Boldog 8.évfordulót a hercegeinknek.❤❤❤❤
Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő...😢😢😢
Remélhetőleg hamarosan újra együtt láthatjuk a csapatot.

Imádás💖💖

Troublemaker/L.SOnde histórias criam vida. Descubra agora