10.

345 50 4
                                    

Sziasztok!
Egy kis magyarázat lesz a rész elején,mert még nekem is bonyolult Eleanor családfája.😂😂😂
Egyébként remélem,hogy még nem untatok meg,ugyanis most valamiért nagyon sok ötletem van, így még majd lehet részekre számítani. Na,nem tartalak fel titeket,jó olvasást.

Imádás💖💖

×-Szia apa!-lép Simon elé és és puszilja meg őt is.×

*Harry*

A családi hátterem mindigis szar volt. Egészen kicsi voltam,amikor meghalt az apám. Onnantól kezdve anyu egy lelki roncs lett,így a nővéremnek, Gemmának kellett gondoskodnia mindnyájunkról. Ez ment egészen 12 éves koromig. Akkor tájt anyu egy plázában dolgozott eladóként. És csak nem a híres menedzser,Simon lépett be a boltba?! Még szép,hogy de. Az ő kapcsolatuk afféle első látásra szerelem módon kezdődött. Utána kicsit javult a helyzet. Anyu kivirult Simonnak köszönhetően,Gemma pedig visszatérhetett a 16 évesek unalmas világába. Rá egy évvel jelentették be az eljegyzésüket. Én örültem,mert anyu boldog volt, Gemma viszont már akkor átlátott Simonon. Tudta,hogy a pasival valami nem okés,ezért lelépett. Az esküvőn szembesültem a ténnyel,hogy mostohatesóm lesz. Méghozzá az akkor még tündéri Eleanor. Nagyon jól kijöttünk,szinte elválaszthatatlanok voltunk. Azonban Gemma megérzése bevált. Amikor anyu nem volt otthon Simon és Eleanor úgy bánt velem,mintha egy érdektelen senki lennék. Beetették anyuval,hogy jót tenne nekem és Elnek a diákmunka,azt viszont soha nem mondták meg neki,hogy El helyett is én dolgoztam. Ez ment évekig,amikoris leszerződtették a híres-neves Louis Tomlinsont. Eleanor onnantól kezdve csak róla áradozott, Simon boldog volt,mert végre jött pénz,én pedig kiléphettem az egyik állásomból. De Simonnak nem volt elég ennyi. Évekig győzködte Louis anyját,hogy adja a magániskolába, ahol mi tanulunk,de mivel ez nem vált be más módszerhez folyamodott. Fizetett újságoknak,hogy hamis pletykákat terjesszenek Louisról. De még itt sem állt meg. Ő biztosra akart menni. Elvitte Louist egy bárba ünnepelni,leitatta és addig-addig ingerelte,ameddig verekedést nem produkált. Innentől kezdve simán ment minden. Louist kidobták,az anyja pedig hallgatott Simonra és berakta a sulinkba. Sajnos, ő még nem tudta,hogy ezzel egy több lépéses terv első részét kipipálta. Mindent eltervezett előre Simon. Minden lépése ki volt számolva Louisnak, és minden barátja. Csakhogy ő nem azokkal az emberekkel barátkozott. És ez bosszantotta Simont. Úgyhogy összehozta a pokol legördögibb démonjával,Eleanorral. De még ígysem számolt egy valamivel, méghozzá velem.

**********************
Dühösen szelem az utcákat. Hogy hihettem azt,hogy Louis bír engem? Természetes,hogy neki is a "tökéletes" Eleanor tetszik. Észre se veszem,hogy arcomon könnyek csorognak,de hogy őszinte legyek nem is érdekel. Hivatalosan is elvesztettem a barátaim és a szerelmem. A szerelmem? Vajon Louis tényleg az lenne? Vagy csak egy egyszerű crush? Nem tudk dönteni.
-Hey Harry!-ütögeti meg a vállam Zayn. Mi a fenét keres itt?
-Szia.-biccentek neki.
-Hogy van az én újdonsült barátom? Miért vagy ilyen búskomor?-kezd el mellettem sétálni,miközben folyamatosan kérdésket tesz fel. Én csak egy vállrándítással lerendezem az egészet és indulnék is tovább, azonban Zayn nem adja fel ilyen könnyen.
-Látom,hogy nyomja valami a szíved.-paskolja meg a hátam.-Gyere,nem messze innen van egy jó kis kávézó, oda beülünk aztán kisírod nekem a bánatod.-és a válaszomat meg sem várva el kezd vezetni a kávézó felé.

******************
-Azt a rohadt!-reagálja le Zayn a történetet. Igen,végül valahogy kiszedte belőlem.-Én kinyírom azt a szemetet!-azzal megindulna az ajtó felé,ha nem nyomnám le a székre vállánál fogva.
-A legjobb barátodról beszélünk,Zayn.-mondom unottan,de elég kevés választ el attól,hogy nevessek.
-Ezek után,biztos,hogy csak a volt legjobb barátomról beszélünk. -mondja indulatosan.-Hogy lehetett ennyire köcsög? Tudod,az elején még egy tök normális srácnak nézett ki,de úgy néz ki tévedtem, és ő is csak egy beképzelt sztárocska.-egyre bosszúsabban mondja a szavakat,így a végére nem sok választja el attól,hogy kiabáljon.
-Zayn,nyugi. Lehet,hogy félreértettünk valamit.-mondom,bár én se hiszem el.-Vagy pedig csak velem ilyen,akkor viszont egy nagyszerű barátot veszítenél el.
-Nem érdekel mennyire "nagyszerű barátosan" viselkedik velem ,ha hozzád egy seggfej. Mert,ha valaki a barátaimmal seggfejkedik az az én szememben sem több annál.-fejezi be beszédét.
-Köszi,Zayn. Nálad jobb barátot nem is kívánhatnék.-nézek rá hálásan. Erre mintha kicsit elpirulna és az előbbi bátor,indulatos Zayn képe szertefoszlik,helyét átveszi félénk Zayn.
-Na,ennyi nyáltenger nekem bőven elég volt. Gyere,menjünk valahová szórakozni.-áll fel a székről, megtörve ezzel megható pillanatunk. Na,nem mintha bánnám.
-Benne vagyok.-mondom,majd az asztalra helyezem a fogyasztott italok összegét. Végül egy bárban kötünk ki,ahol mindketten seggrészegre leisszuk magunk. Így sikerült kiderítenem,hogy Zayn a világ legidegesítőbb embere részegen. De komolyan. Olyan hangosan énekel,hogy azon sem csodálkoznék,ha holnap reggel nem csak egy borzalmas fejfájással,hanem egy süket füllel ébrednék. De,nem, ő nem csak hangos. Minden egyes szón röhögőgörcsöt kap,de olyan szintűt,hogy nem egyszer borult le a székről. Én irigyelném Niallt! Annyi szerelmi vallomást küldött neki részegen,hogy szerintem Niall letiltotta. Én viszont a csendes,őszinte típusú részeg ember vagyok,hál' Istennek.
-Gyere,Hazza menjünk haza.-mondja Zayn összeakadó nyelvvel,majd röhög egy sort a Hazza hazán. Ja igen,Hazza. Ezt a becenevet ő aggatta rám az ötödik pohár után. Ígyhát botladozva elindulunk a suli felé. A suli előtt viszont maga Louis Tomlinson cigizik.
És mivel túl későn kapcsoltam esélyem sem volt megállítani,a mostmár nagyban Louist püffölő Zaynt.

Troublemaker/L.SWhere stories live. Discover now