7.

411 43 4
                                    

×Reméljük ez a komoly barátság nem teszi tönkre Eleanor és Louis kapcsolatát!×

*Louis*

A balul elsült "randi" után nem igazán próbálkoztunk Harryvel. Megértem szegényt,eléggé beszarhatott. A menedzsment viszont a cikkezgetés és Larry (?) miatt egyre több helyre hurcibáltatja el velem Elt. Minden álmom egy kurvával lógni nonstop! De a hétvége sajnos eltelt,úgyhogy ülhetünk vissza a padokba.
-Nem akaroooook!-nyöszörög Zayn,bár az arca elé rakott párna miatt ez valahogy így hangzott: mpfh.
-Hidd el én se,de emeld fel a lusta segged!-vonszolódom oda.
-Méghogy lusta!-ül fel lendületből ezzel lefejelve engem.
-Baszd meg!-káromkodunk tökéletes szinkronban. A reggeli készülődés hátralevő idejében nem vagyunk hajlandóak egymással beszélni. Ő hisztizik,akárcsak egy 3 éves én pedig nem szólok hozzá,mert ő se hozzám. Érett felnőtt logika! Még az ajtónkon kilépve,a termek felé menet sem beszélgetünk. Aztán valamikor a terembe beülésnél törik meg a jég,amikor int,hogy üljek mellé.
Az első óránk eseménymentes,a tanár csúnyán néz rám,én pedig próbálok angyalian pislogni rá. Nem jön be,legalábbis a goromba kijelentéseiből ezt szűröm le. Hát,majd később megszeret! A második,harmadik illetve negyedik órám,ha lehet még ennél is semmilyenebb volt. A tanárok tudomást sem vettek senkiről és darálták az anyagot (mármint nyilván nem füvet,mert szerintem az illegális). Az ötödik óra utáni hosszú,ebédes szünetben viszont megindultak a dolgok. Mivel (ne nevessetek ki,de) rengeteg amerikai filmet néztem már,amiben ez volt,a tálcával a kezemben a lábam elé néztem,nehogy orraessek egy elém kirakott lábban. Csakhogy így egy mellkasba csapódtam és borítottam rá a tálcám egész tartalmát. Fölemeltem a fejem és bájos mosolyommal megpróbáltam elcsábítani a sajnos igen izmos idegent.
-Te normális vagy?!-ocsúdik fel,és kezdi el leszedni magáról a paradicsom darabkákat.
-Hát,tudomásom szerint igen.-válaszolok neki.
-Meg ne próbálj vicceskedni,te pöcs!-bök meg erőből. Áu!
-Mert mi lesz izomfej?-kérdezek vissza szemöldökömet lazán felhúzva.
-Bunyózni akarsz, Törpilla?-üti össze kezeit.
-Nem tudom,döntsd el te,minek hívod!-azzal behúztam neki. Természetesen ezt nem hagyhatta szó (vagy inkább ütés) nélkül. Ütése korántsem volt olyan erős,mint amilyenre számítottam. Ez könnyű menet lesz. Ütést hárítottam ütés után és a kettő közti szünetben erőből simogattam az arcát(egy kis segítség: nálam ez azt jelenti,hogy szarrá vertem a mocskos pofáját). De ez neki nem volt elég,ó nem ám.
-Mi van sztárocska,már a barátaid sem segítenek? Habár a buzik nem tudnak verekedni.. Képzelem,idejön és elkezd karmolászni.-nevet fel a saját,kurvára nem vicces viccén. Egyre inkább kezd elborulni az agyam,de nem ütöm meg még úgy igazán erőből.
-Elvitte a cica a nyelved? Biztos Harryke torkában ragadt,a sok nyalakodásotok közben.-biggyeszti le ajkát. Már csak egy hajszál választ el,hogy letépjem az undorító fejét és azon ugráljak,ameddig az szét nem loccsan. Asszem kicsit elragadtattam magam....
-Vajon ez után rögtön rohansz majd anyucihoz árulkodni? Mondd,csak tudtad,hogy az anyád egy büdös kurva?-és ez volt az a pillanat,ahonnan kezdve nem volt megállj. Ütöttem ahol értem.
Végül vérző orral és felszakadt szájjal ücsörgök az igazgatóiban,lábamat lógatva. Az izomfej vagy ismertebb nevén,Kevin már nem úszta meg ilyen könnyen. Egy törött kart és két-három heti napszemüveg hordást intéztem el neki. Így jár az,aki Harryt,Zaynt és az anyámat belekeveri a dologba.
-Fáradjon be,Tomlinson.-szól az igazgató, mire én bemegyek Kevinhez és hozzá.
-Fray verzióját már meghallgattam az esetről,most azonban szeretném,ha ön is elmondaná,miképp zajlott le a verekedés.-néz rám szemüvege mögül.
-Hát,tudja sétáltam a tálcámmal,amit véletlenül Kevinre borítottam. Már kértem volna bocsánatot,viszont ő elkezdett engem sértegetni,ezt nem hagytam és visszaszóltam. Egyre durvábbakat mondott,ezért behúztam neki. Verekedés közben viszont nagyon durva és bántó dolgokat mondott az anyukámról és a barátaimról. Aztán ön szétszedett minket.-fejezem be.
-Érdekes,az előbb másként hallottam. Fray,igazak azok amiket Tomlinson mondott?
-Igen,uram.-hajtja le fejét Kevin.
-Nos,mivel Fray önnek ez az első balhéja,ezért megússza egy igazgatóival,Tomlinson önt viszont felfüggesztem a hét további részére és behívom a szüleit,hogy elbeszélgessünk a neveletlenségéről. Most menjenek!-int. Hát ez kurva jó! Egyik balhéból a másikba,Louis,pont ahogy anya kérte,igaz? Most mégis mi a szart csináljak?! Ha az igazgató beszél anyával,ő eltilt mindentől és még ki is vesz innen. Ha viszont anya nem tudná meg.....


Hát sziasztok!
Ismét egy rövidebb rész,amire sokat kellett várnotok... De egyszerűen muszáj volt így abbahagynom! Mondanám,hogy sietek a kövivel,de azt hosszabra és igényesebbre szeretném,úgyhogy majd meglátjuk,mikor jön.
Köszönöm a 100(!) voteot és a már majdnem 400 (!) megtekintést.😍😍😍

Imádás💖💖

Troublemaker/L.SWhere stories live. Discover now