Chapter 32

800 100 5
                                    

" Byl jsem v tu dobu mladý. Bylo mi šestnáct let a netušil jsem, že chlapec, kterého jsem potkal na toaletách, by mohl být má jediná opravdová láska," začal Harry. Oba chlapci se na něj pečlivě dívali, avšak Marcel v sobě stále uchovával nejistotu.

"Byl jsem v tu dobu účastníkem televizní pěvecké show, která nesla název X-Factor, kde jsem se také seznámil s tímto chlapcem. Když došlo na vybírání finalistů, moc jsem si přál tam být. Byl to můj sen, byl jsem mladý kluk a nic jsem nechtěl víc. Můj sen se mi ovšem rozpadal, když jsem odcházel ze stage spolu s ostatními chlapci, jejichž jména nebyla vyslovena. Každý z nás se chystal jít domů, avšak jakoby se stal zázrak jsem byl zavolán zpět a spolu se mnou i čtyři další chlapci, který byli mé věkové kategorie. Ovšem tam byl i onen zminovaný chlapec. Louis Tomlinson," vyprávěl Harry, avšak jméno oba chlapce zarazilo. Marcel se jen na svého otce nedůvěřivě díval, zatímco Louis se začal ptát.

"Louis Tomlinson?" zopakoval po Harrym, který přikývl.

"Správně. Tvůj otec," zašeptal Harry a opět se zadíval o chlapcových očí.

"Můj otec.." začal Louis.

"Ano, tvůj otec. Byl to zpěvák a byl úžasný. Měl andělský hlas. Něžný. Ovšem, abych pokračoval. Spojili nás do skupiny a tak jsme zpívali společně. Byli jsme One Direction. Nevyhráli jsme sice X-Factor, avšak získali jsme mnohem víc. Získali jsme si svět. Lidé nám pomáhali a největší pomocí pro nás byl Simon Cowell, který s námi sepsal smlouvu na album. Byli jsme nadšení! Pět mladých kluků a co jsme dokázali. Po světě jsme měli miliony fanynek, obdivovali nás i slavné celebrity, dokázali jsme splnit si náš sen. S Louisem jsme byli nejlepší kamarádi, ale bylo mezi námi i něco, co jsme ani jeden pořádně nechápali. To pouto. Byli jsme zamilovaní a bohužel, v tu dobu, jsem párkrát zalitoval, že One Direction vůbec existuje. Byli jsme nuceni se skrývat. Nesměli jsme říct, že jsme spolu a postupně to zacházelo stále dál. Nesměli jsme se vedle sebe ani posadit, nesměli jsme vedle sebe stát, nesměli jsme na koncertech dělat blbosti, na které od nás byli fanoušci zvyklý. Nesměli jsme," zdrženlivě se nadechl Harry a s mrknutím mu do klína spadla slza.

"Proč jste nesměli?" zeptal se Louis opatrně.

"Byli jsme celosvětová skupina. Nemohli jsme si dovolit mít gay pár ve skupině. Aspon tak nám to diktovali ostatní. Prý bychom ztratili fanoušky a to jsme nemohli. Louisovi poté byla přidělena i přítelkyně. Rvalo mě, když jsem se podíval na internet a všude byli fotky Eleanor a mého ubohého Louise, který ani na jedné fotce nebyl štastný! Proč by taky byl! Nenáviděl jsem ji!" rozplakal se Harry a Louis se zamračil.

"E-Eleanor?" pošeptal.

"Ano, správně. Tvoje matka. Museli jsme mít i oddělené ložnice, kde nás hlídali pro případ, že by nás napadlo být spolu. Říkali, že si máme zvyknout být normální a pokud to nepůjde po dobrém, donutí nás."

"Máma a táta se nemilovali?" pošeptal zklamaně.

"Tvůj otec miloval mě. Já miloval a stále miluji tvého otce. Nikdy nezapomenu na ten den, kdy jsem o něho přišel."

"Ale tati, vždyt.." začal Marcel, avšak Harryho slova jej zastavila.

"S tvou matkou jsme se pořádně seznámili v baru. Byl jsem neštastný a snažil jsem se zapít svou úzkost, protože po jednom incidentu, kdy jsme byli já a Louis spatřeni spolu, když jsme se líbali, nás management oddělil. Měli jsme na dva roky se skupinou pauzu a my doufali, že nás nechají, ale nenechali nás. Nejdříve nás oddělili a potom udělali z Louise nezvěstného. Slyšel jsem o tom, ale nemyslel jsem si, že mi ho jen tak sebrali. Udělali to. Nina je skvělá, je to kamarádka, ale já vždy čekal na svého Louise."

"Co.." zašeptal Marcel.

"Potom jsi se narodil ty, nepočítali jsme s tím, ale stalo se to a my se vzali. Nina mi zasvětila svůj život a já jí ho zničil. Zakopal jsem štěstí, protože po té bouračce, už jsem v něj nikdy nevěřil. A už nikdy nebudu. Byl jsme štastný jen s Louisem. Pořád vidím jeho blankytně modré oči. Dívá se na mě. Jeho jemná pokožka a kaštanové vlasy. Je překrásný. Jeho narůžovělé rty a ten nejkrásnější úsměv, který jsem kdy viděl. Sametový hlas. Zpíval mi. Vždy mi před spaním zpíval," zašeptal Harry a melodie písně Look After You by The Fray se linula z jeho úst. Slova písně si přesně pamatoval, každé, jak znělo. Jak by mu to zazpíval jeho Louis.

Nikdo nepřišel || Larry StylinsonKde žijí příběhy. Začni objevovat