Chapter 37

60 7 5
                                    

Y/n P.O.V

'Ik moet je even spreken...' zei Jungkook tegen mij. Ik keek achter me en zag Yoongi nog rustig eten. Ik duwde Jungkook naar de gang en deed de deur dicht. 'Wat is er?' vroeg ik aan hem. Hij keek me sip aan en duwde me zachtjes tegen de deur aan. Hij legde zijn handen ook op de deur zodat ik nergens heen kan gaan. 'Ik kan niet zonder je leven...' zei hij zachtjes in mijn oor. Ik keek geschrokken naar voren en hij keek mij recht in de ogen aan. 'Ik meen het... Maar Yoongi...' hij stopte met praten. 'Yoongi vindt mij ook leuk... ik weet het...' zei ik tegen hem. Hij keek me weer aan. 'Jullie jongens... ik weet het gewoon niet meer... Jullie spelen met mijn gevoelens... dat had ik ook net gezegd tegen Yoongi... ik weet het gewoon niet meer...' zei ik en viel op de grond. Jungkook bukte en ging naast me zitten. 'Je weet wat er gebeurd is in onze verleden...' ik knikte naar hem en hij knikte terug. 'Ik wil niet dat dat ook gebeurd...' zei hij.

En opeens ging de deur open. Jungkook en ik vielen naar achter. 'Jullie zijn hier...' zei Yoongi en ik stond weer meteen op. 'Yoongi... ik...' ik wou mijn zin afmaken maar het kon niet. Yoongi pakte zijn jas en ging er van door. Jungkook stond ook op en liep ook weg... "Laten ze mij nu in de steek?"

~1 Maand later~

Het is nu al een maand later... Ji-woon beschermd mij nu van alle jongens. Jin helpt mij met leren voor toetsen voor school... Jungkook en Yoongi praten niet meer tegen mij... en de andere jongens ook niet. Wanneer ik hun gedag zeg skippen ze mij voorledig.

In de pauze zat ik alleen. Ji-woon en Jin moesten nog iets doen met de leraar. Ik ging alvast naar de kantine en ging daar zitten. Ik pakte mijn telefoon erbij en ging Instagram checken. Wanneer ik naar beneden scrolde zag ik een foto van Jungkook met een meisje en Yoongi met een meisje... "Daarom praten ze niet meer met mij..." zei ik in me zelf. Ik keek hun kant op en ik zag ze lachen met hun vrienden. Ik legde mijn telefoon weg en liep de kantine uit. Jin en Ji-woon kwamen aan lopen en gingen mij stoppen. 'Hey, wat ga je doen?' vroeg Ji-woon aan mij. 'Ik ga naar het dak... frisse neus halen...' zei ik en ze knikte. Ik liep weer verder en ging op de grond zitten... "Waarom doet mijn hart zo veel pijn?" vroeg ik mezelf af.

Iemand tikte op mijn schouder en ik keek naar boven. 'Waarom ben je hier alleen?' vroeg Taehyung aan mij... dit was weer het eerste keer dat hij tegen mij ging praten. 'Ik wou even alleen zijn... Waarom ben jij hier?' vroeg ik aan hem. Hij ging naast me zitten en keek met een glimlach mij aan. 'Ik zag je hier heen lopen... en ik heb je best lang niet gesproken.' Ik knikte naar hem en leunde met mijn hoofd tegen zijn schouders aan. 'Taehyung... wil je me opvrolijken?' Hij keek me met grote ogen aan. 'Wat?' ik ging weer recht op zitten. 'Ik ben nu verdrietig... en als Ji-woon dit ziet word hij weer bezorgd... maak me weer blij...' zei ik en hij knikte. Hij pakte mijn wangen vast en keek mij recht in de ogen aan.

'Jimin heeft een kleine olifantje!' 


SCHOOL JJANG'S {J.J.K. AND M.Y.G FF DUTCH}✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu