Chapter 26

77 8 5
                                    

Hii Angel hier!!!Gebby is ziek... dus ik upload voor haar... ik ben momenteel nu in Indonesië. Ik was een paar uur geleden geland... en ja... dat dus... en voor iedereen die kerst viert... MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR!

Y/n P.O.V

'WAT HEBBEN JULLIE MET MIJN KEUKEN GEDAAN?!' schreeuwde ik naar hun. Ze schrokken van mij en gingen naast elkaar staan. Ik liep naar hun toe en keek wat ze aan het koken waren. 'We probeerde ontbijt te maken voor jou...' zei Yoongi voorzichtig. Ik keek ze boos aan en deed het fornuis uit.

'Jullie 2 gaan mijn keuken schoonmaken terwijl ik het ontbijt maak. Begrepen?' en ze knikte heel snel. Ik ging snel naar mijn koelkast kijken voor wat ingrediënten. Terwijl het eitjes aan het bakken zijn keek ik naar de jongens die aan het schoonmaken zijn. 'Lekker bezig jongens...' zei ik tegen hun en ze kregen een glimlach op hun gezicht.

Na 10 minuten was het ontbijt klaar. 'Okay, jullie hebben genoeg gedaan. Ga maar eten... ik doe de rest wel.' Zei ik tegen de jongens. Ze rende samen naar de eettafel. Ik ging nog snel de keuken schoonmaken voor dat we naar school gingen.

Na al dat gedoe in mijn appartement liepen we samen naar school. Ik zag dat de 2 mijn hand wou vast houden... Ik probeerde niet te lachen en hoorde opeens mijn naam. 'Y/N!' Ik keek naar rechts en zag Hong ki daar staan. Ik zwaaide naar hem en rende zijn kant op. 'Jij gaat ook naar school?' vroeg ik aan hem en hij knikte. Ik liep samen met hem naar school. Ik vergat Jungkook en Yoongi eigenlijk wel... 'Ik zit jammer genoeg niet in jouw klas... je bent te slim voor mij...' zei Hong Ki tegen mij. Ik sloeg hem zachtjes op zijn arm. 'Je bent ook slim... maar dan op je eigen manier... welke klas zit je?' vroeg ik nog snel voor dat we naar een ander lokaal gingen. 'Ik zit in 4C...' ik keek hem met grote ogen aan. 'Ja... dan ben je wel dom...' ik lachte naar hem en hij ging achter me aan rennen. 'YAH! Ik maak een grapje!' schreeuwde ik naar hem maar hij had me te pakken.

'Je gaat dat nooit meer zeggen... begrepen?' zei hij terwijl zijn hoofd dichterbij de mijne komt. 'Ja... ik heb het begrepen...' zei ik verlegen en hij liet me gaan. Ik rende snel naar mijn klas en ging snel naast Jimin zitten. 'Hey... je wangen zijn klein beetje rood...' zei Jimin tegen mij. Ik verstopte mijn hoofd voor iedereen. Op een gevend moment kwamen Jungkook en Yoongi naar binnen. Al de meiden gilde voor Yoongi. Ik deed mijn handen weg voor mijn gezicht. Ze keken mij boos aan...

'Wat is er met jullie aan de hand?' vroeg ik aan hun. Ze keken heel even elkaar aan. Tegelijkertijd legde ze hun handen op mijn tafel. Ik keek ze bang aan... 'Wie was die jongen van daar net?' vroeg Jungkook aan mij. Ik lachte en hun keken me heel raar aan. 'Waarom lach je? We meende het echt... wie was dat?' vroeg Yoongi. Ik stond op en keek naar de jongens. 'Dat is een nieuwe vriend die ik gister heb ontmoet. Jullie moeten ook bevriend zijn met die gozer! Hij zit in klas 4C...' De jongens keken me heel boos aan. Ik ging meteen weer zitten en gelukkig ging de bel. Yoongi liep weg en Jungkook ging op zijn plaats zitten. Iedereen van de jongens keken me aan maar ik negeerde ze. De leraar kwam naar binnen en liep mijn kant op.

'Y/n... Je moet naar buiten... iemand wacht daar op je...' 


SCHOOL JJANG'S {J.J.K. AND M.Y.G FF DUTCH}✓Where stories live. Discover now