Chapter 8

106 9 1
                                    

Weer een nieuwe Chapter voor jullie!! <3 Ik hoop dat jullie gaan genieten van deze chapter!!! luvs Angel!

Y/n P.O.V

In de pauze ging ik samen met Ji-woon naar de kantine. We kochten wat eten en gingen zitten waar plek was. 'Ben je nog steeds boos?' vroeg Ji-woon aan mij maar ik schud mijn hoofd. 'Nee, ik kan een nieuwe maken...' zei ik en hij knikte. Hij keek me heel bezorgd aan en ik hem raar aan. 'Wat is er met jou?' vroeg ik aan hem. Hij pakte mijn hand vast. 'Y/n... die jongen die je getekend had... herken je hem nog?' vroeg hij aan mij. Ik dacht na maar wist het niet. 'Nee, is er iets dan?' vroeg ik aan hem maar hij schudt zijn hoofd. 'Nee hoor... Er is niks...' zei hij op een rare manier.

'Wacht hier... ik ga even dit weg gooien...' zei ik tegen Ji-woon en hij knikte. Ik liet al mijn spullen bij hem en liep naar de vuilnisbak. Iemand hield mijn pols vast en trok me ergens mee. 'Laat me los!' zei ik tegen hem en ik zag dat het Jimin was... 'Wat wil je Jimin?' vroeg ik aan hem. Hij keek me zenuwachtig aan. 'Jimin... wat is er?' vroeg ik aan hem. Hij hield mijn armen vast en kwam dichterbij staan. 'Luister Y/n... ik moest je mee nemen naar Jungkook... maar ik snap dat je het niet wilt...' zei hij opeens. Ik knikte naar hem maar keek hem verwart aan. 'Het is jouw keuze... wil je hem zien of niet?' vroeg hij aan mij en ik keek naar de grond. 'Ik wil hem niet zien...' zei ik maar snel tegen hem. Hij knikte en duwde me heel hard naar achteren. 'AU! Voor wat was dat?!' vroeg ik aan hem maar hij liep weg.

'Hey gaat het?' vroeg Yoongi aan mij en ik knikte. Hij hielp me met opstaan en ik keek nog steeds naar Jimin die weg liep. "Wat was dat voor?" vroeg ik aan mezelf. Yoongi keek me bezorgt aan. 'Het gaat goed met mij... maar ik moet nu weer gaan...' zei ik snel maar hij hield mijn pols vast. 'Blijf bij mij...' zei hij tegen mij. Mijn ogen werden groter en mijn gedachten waren opeens weg. Hij trok mij naar hem toe. Yoongi knuffelde me uit het niks. Ik keek nog steeds met grote ogen recht voor uit. Ik probeerde me weg te duwen van de knuffel maar hij had me stevig vast... 'Yoongi...' zei ik maar hij onderbrak mij opeens. 'Laten we zo staan tot de bel gaat...' zei hij tegen mij. Mijn wangen werden opeens rood en warm. Ik duwde hem nu harder naar achter. Hij liet me los en zag mijn rode wangen... Ik rende naar de kantine waar Ji-woon op me wachtte. 'He, he, waar bleef je?!' vroeg hij aan mij. Hij zag dat mijn wangen rood waren. Ik verstopte mijn wangen en keek hem aan. 'Ik was... Ik was...' opeens ging de bel. Ik pakte mijn spullen en racete naar de klas toe.

Wanneer ik op mijn plek zat keek Jimin mij de hele tijd aan. En rechts van hij keek Jungkook boos naar mij... "Heb ik wat verkeerds gedaan?" vroeg ik me af. Jimin pakte mijn hand vast en duwde het weg van mijn wangen. Hij zag dat het rood was. 'Ben je op Yoongi?' vroeg hij aan mij. "Had hij dit gepland?!" Ik keek hem boos aan. 'Was dit jouw plan?!' vroeg ik aan hem. Hij knikte zachtjes. 'Het spijt me voor wat ik gedaan heb... maar ik moest een smoesje bedenken voor jouw...' zei hij tegen mij en ik knikte terug. 'Okay... ik vergeef je... maar alsjeblieft doe dat niet meer... vertel gewoon dat ik iets moet doen ofzo... ik heb nu klein beetje pijn...' zei ik tegen hem. Hij keek naar mijn benen en draaide mijn stoel.

'Waarom ben je niet naar de schoolarts gegaan?!'


SCHOOL JJANG'S {J.J.K. AND M.Y.G FF DUTCH}✓Where stories live. Discover now