Chapter 19

82 8 5
                                    

Y/n P.O.V

'U gaat nu sorry zeggen of ik bel de politie voor mishandeling...' zei Taehyung serieus tegen haar. Ze keek me nog steeds boos aan. Na een paar seconde kwam mijn vader aan gelopen. Ik keek met grote ogen naar hem. Hij knip oogde opeens mijn kant op. 'Wat is hier aan de hand?' vroeg mijn vader aan mijn moeder. Ze wees naar mij en ik keek naar mijn tafel. 'Wat is er met haar?' vroeg hij. Taehyung keek mijn kant op en zag dat ik bang was. Jungkook was er nog niet in de klas. 'En wie bent u?' vroeg Taehyung aan mijn vader. De leraar zei helemaal niks tegen hun. Hij is zelf bang dat er iets gaat gebeuren met hem zelf. 'Ik ben de vader van Y/n... Toch?' hij keek mij aan en ik schud snel mijn hoofd naar Taehyung. 'Ik ken jullie beide niet...' zei ik tegen hun. Jin stond opeens op. 'Willen jullie nu weg gaan... ik wil leren en niet naar jullie gelul luisteren...' Ik keek hem aan... 'Jin... jij weet dat ik haar moeder ben! Toch?!' Hij schudt zijn hoofd. 'Sorry, maar nee...' Hij wou mijn moeder en vader naar buiten duwen maar mijn vader ging mijn pols vast houden.

Ik was opeens nog banger dan gisteren... 'Mee komen...' zei mijn vader. Ik hield mijn tafel vast en schreeuwde. 'NEE! HELP! IK WIL NIET MEE MET HEM! HELP!' Jimin pakte snel mijn andere pols vast en duwde mij naar zijn kant. 'Ze wilt niet met u mee komen!' schreeuwde hij tegen mijn vader. Mijn vader keek mij ook al boos aan maar liet me wel snel los. Ik ging achter Taehyung staan. 'Taehyung-ah... Ik ben bang...' zei ik zachtjes tegen hem. Hij knikte naar mij en ging in een beschermende stand staan. 'AH! Weet je laat maar! Kom schatje... we gaan weg hier... we hebben het geprobeerd.' Ik keek hun raar aan. 'Wacht! Wat bedoelen jullie?' vroeg ik aan hun... Ze draaide zich om en keken met een verdrietig gezicht naar mij opeens. 'Ji-woon... Hij ligt nu in het ziekenhuis...' Ik keek met grote ogen naar mijn ouders... en tranen vielen op mijn wangen. 'Wat is er met Ji-woon?!' vroeg ik bezorgd. 'Hij moet geopereerd worden...' zei mijn moeder huilend.

Meer tranen vielen op mijn wangen. Ik pakte mijn tas uit Jimin's handen en rende naar het ziekenhuis. Ik hoorde dat Taehyung mij riep en hij rende ook achter mij aan samen met Jin en Jimin... Terwijl ik door de gang rende liep ik tegen Jungkook aan. 'Hey kan je niet!.. Y/n? Wat is er aan de hand? Waarom huil je?!' Ik negeerde hem en rende verder. De stoplichten waren de hele tijd rood maar ik rende gewoon verder. Ik werd bijna aangereden maar dat boeide mij echt helemaal niet. Taehyung, Jimin, Jin en ook Jungkook rennen nog steeds achter mij.

'Mevrouw weet u waar Sung Ji-woon ligt?' vroeg ik aan haar. Ze keek in haar lijst en zei de kamer nummer. Ik rende weer verder naar de kamer en opende snel de deur. 'JI-WOONAH!' schreeuwde ik. Hij heeft allemaal medische dingen op om zich heen. Heel veel op mijn armen. Ik liep naar hem toe en hield zijn hand vast. 'Ji-woon~ah... Ik ben een slechte zus... het spijt me... ik moest voor je zorgen... het spijt me zo erg...' ik huilde op zijn arm. Even later kwamen de jongens naar binnen. 'Y/n...' zei Taehyung... hij liep mijn kant op en gaf mij een knuffel.

'Taehyung-ah... ik ben nog steeds bang... nu ben ik bang dat hij het niet gaat overleven...' 


SCHOOL JJANG'S {J.J.K. AND M.Y.G FF DUTCH}✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu