Chapter 16

94 8 4
                                    

Ik hoop dat jullie het spannend vonden XD

Y/n P.O.V

'HELP!' schreeuwde ik. Maar niemand hoort mij natuurlijk, omdat ik alleen woon... Hij kwam nog dichterbij staan. Zijn lippen raakte mijn oor aan en hij fluisterde iets in mijn oor. 'Maar je maar geen zorgen baby... Daddy gaat je niet zo veel pijn doen...' Ik kneep mijn ogen harder dicht en voelde dat hij mijn nek ging kussen. Ik probeerde hem weg te duwen, maar hij duwde mij tegen zijn lichaam aan. Ik kon helemaal niks doen. 'HELP!' schreeuwde ik voor de laatste keer. Zijn lippen zaten niet meer bij mijn nek maar er iets onder. Ik was hem aan het trappen maar hij kreeg geen pijn...

'Je kan van alles doen liefje... maar niemand gaat je helpen...' zei hij op een geile manier. Tranen vielen weer op mijn wangen. "Jungkook... Yoongi... help..." zei ik in mijn hoofd terwijl mijn vader mij optilde en op bed legde. Hij deed nu al zijn shirt uit en ging op mij liggen. Ik deed weer mijn ogen dicht en bid nog steeds voor hulp.

'Ben je er klaar voor?' vroeg hij aan mij. Ik schud mijn hoofd heel erg snel. 'AH!' Ik deed mijn ogen open, want ik voelde niemand meer op me liggen. 'Jij blijft van haar af begrepen?!' 'Als jij haar nog 1 keer aanraak heb je problemen met ons!' Ik keek geschrokken naar de jongens. Ik heb ze nooit samen gezien als een team... "Daarom vind ik ze allebei leuk..." Yoongi pakte de haar vast van mijn vader en nam hem mee naar de voor deur. Jungkook kwam naast me zitten en gaf mij zijn jasje.

'Gaat het? Sorry dat ik te laat was...' zei hij verdrietig. Ik schud mijn hoofd en glimlachte naar hem. 'Ik wist dat jullie beide zouden komen...' zei ik tegen Jungkook. Yoongi kwam de kamer ook binnen. 'Ik had een slecht gevoel over jou... dus kwam ik snel hier heen. Maar ik zag opeens Jungkook ook hier... dus we gingen samen naar boven rennen en we zagen dat de deur open was...' ik glimlachte naar beide jongens. 'Gelukkig waren jullie er... Ik ben blij dat ik jullie heb jongens...' zei ik en ik zag bij beide jongens een klein lachje. Ze kregen ook een beetje een roze kleurtje op hun wangen.

Na dat ik aan gekleed was gingen we op de bank zitten. 'Haten jullie elkaar nog steeds?' vroeg ik aan hun. Ze keken elkaar heel even in de ogen maar dat was snel weer voorbij. 'Tuurlijk haten we elkaar nog... Zie je dat niet?' vroeg Jungkook en ik schud mijn hoofd. Ik keek naar beide jongens. Ze keken elkaar boos aan maar ik weet diep van binnen willen ze allebei lachen. 'Wat dacht je van... laten we samen eten?!' vroeg ik aan de jongens. Ze keken geschrokken naar mij. Ik pakte mijn portemonnee en mijn jas en duwde de jongens naar buiten. 'Laten we elkaar leren kennen!' zei ik lekker hard op. De jongens zeiden helemaal niks.

'Okay... laten we daar eten! Ramyun here we come!' ik duwde de jongens naar binnen en liet ze naast elkaar zitten. Ze keken allebei de andere kant op en ik knip met mijn vingers. 'Hallo jongens! Ik zit hier en niet daar!' de jongens keken mij aan. Ik glimlachte naar hun en gaf de menu kaart aan hun. 'Wat willen jullie hebben jongens? Ik trakteer!' zei ik. Ze waren aan het zoeken en wezen daar een Ramyun...

'Kimchi Ramyun met groente, ei en vlees!' 


SCHOOL JJANG'S {J.J.K. AND M.Y.G FF DUTCH}✓Onde as histórias ganham vida. Descobre agora