Chapter 5

128 11 5
                                    

Yesss!!! Gebby heeft weer deze chapter gemaakt voor jullie guys!!! <3 Ze maakt nu echt alles met bloed zweet en tranen... Ze heeft ook nu moeilijke tijden dus daarom zei ik bloed zweet en tranen... Maar Echt Helemaal Toppie!! BTW I LOVE YOUU BESTIE!!!! ^3

Y/n P.O.V

Yoongi nam een grote hap van mijn Spaghetti die ik gemaakt heb... Ik keek gespannen naar hem toe en keek wat zijn reactie zou gaan worden. 'Omg... dit is zo lekker!' zei hij tegen mij en ik keek hem blij aan. 'Mooi...' Hij ging verder eten en ik keek opeens naar mijn kleding... 'Yoongi, ik ga me even omkleden...' zei ik en hij knikte. Na 5 minuten kwam ik weer terug en hij had zijn bord ook leeg. 'Wil je meer?' vroeg ik aan hem en hij knikte. Ik pakte zijn bord en ging meer scheppen voor hem. Hij pakte zijn vork weer en ging weer verder eten. 'Yoongi... in welke klas zit jij? Want ze zit niet ik mijn klas...' vroeg ik aan hem. Hij knikte zachtjes en antwoorde mijn vraag. 'Ik zit in B5... Ik ben denk ik ouder dan jij?' vroeg hij en ik knikte. 'Ja, ik zit is 4A...' zei ik verlegen. Hij keek me met grote ogen aan. '4A?! Met Jungkook, Jimin en Taehyung?!' vroeg hij en ik knikte. Hij legde zijn vork neer en keek mij recht in de ogen aan.

'Luister Y/n... Jungkook en Ik zijn vijanden van elkaar... dus...' hij wou verder praten maar mijn voordeurbel ging opeens af. 'Heel even wachten hoor Yoongi...' zei ik en deed de deur open. 'Hey! Ik moest dit brengen naar jou van Mama... ze wou het niet meer...' zei Ji-woon tegen mij. Hij keek naar achteren en zag daar Yoongi zitten. 'En wie is dat?' vroeg hij aan mij. Ik keek naar achter. 'Dat is Yoongi...' zei ik en hij keek met grote ogen naar mij. 'Yoongi?!! Wat doet hij nou weer hier?!' vroeg hij aan mij. Ik rolde met mijn ogen en duwde Ji-woon uit mijn appartement. 'Ik leg het morgen wel uit! Doei broertje!' schreeuwde ik naar hem en liep weer terug naar Yoongi. 'Je boyfriend?' vroeg hij en ik schud meteen mijn hoofd. 'Nee! Tuurlijk niet! Het was mijn tweelingbroer...' zei ik tegen hem en hij knikte lichtjes. Na dat Yoongi klaar was met eten gingen we heel even nog kletsen op mijn bank.

Iedereen zeg dat ik voor hem moest passen... maar Yoongi is niet een enge persoon. Ik kan best wel goed lachen met hem... Na 1 uurtje gelachen te hebben moest Yoongi toch wel naar huis. 'Nou dan zie ik je morgen op school?' vroeg hij en ik knikte. Ik zwaaide hem uit en deed de deur weer dicht. Ik liep naar mijn bed toe en ging op mijn telefoon zitten. Ik zag dat ik 2 berichtjes heb gekregen van een onbekende... Ik klikte er op en ging kijken wie het was.

...: Hey, Y/n!!!! Ik heb je nummer nu!!! Btw ik ben het Jungkook!

Ik rolde met mijn ogen en legde mijn telefoon weer snel weg. De volgende dag liep ik rustig in mijn eentje naar school. Tenminste dat dacht ik... Ik hoorde voetstappen achter me lopen. Ik draaide me om maar zag niemand... Ik liep nu iets sneller en ik hoorde ook dat de voetstappen sneller gingen lopen. Ik draaide me snel weer om en zag weer niemand. Dit keer begon ik met rennen. Ik hoorde iemand achter mij ook rennen. 'Ga weg!' schreeuwde ik naar degene die achter me rende. Ik stopte weer en draaide me om en zag weer niemand. Ik was aan gekomen op school en zag Jin en Ji-woon nog niet...

'Waarom ging je mij skippen?!'

SCHOOL JJANG'S {J.J.K. AND M.Y.G FF DUTCH}✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu