Chapter 12

97 10 2
                                    

Haii!!! Nou Gebby wou dat ik voor 5 uur ging uploaden en nu ik toch een laptop op school heb... upload ik het wel nu! ik zit zelf tot half 5 op school dus ik zou het helemaal niet redde met alles... veel plezier met lezen!

Y/n P.O.V

'Hoe durf je zo tegen je moeder te schreeuwen?!' hoorde ik mijn moeder tegen mij schreeuwen via de telefoon. 'Oh jij bent het maar. Wat wilt u van mij?' vroeg ik geïrriteerd aan haar. Ik hoorde dat ze boos was. 'Waar is je broertje?! Slaapt hij nu bij jou?! En als ja... Breng hem onmiddellijk naar huis!' schreeuwde ze weer. Ik rolde met mijn ogen. 'Ja, hij slaapt bij mij nu... mag ik nu slapen?' vroeg ik aan haar. Ze begon weer te schreeuwen maar ik hing op. En ging weer verder slapen.

Wanneer het weer ochtend was hoorde ik de deurbel de hele tijd afgaan. Ik drukte mijn kussen op mijn hoofd maar hoorde nog steeds de bel gaan. Ik stond geïrriteerd op en liep naar de deur. Ik deed mijn deur open en schreeuwde. 'IEMAND PROBEERT HIER TE SLAPEN!' ik keek recht door en zag dat mijn moeder voor de deur stond. Ze duwde mij aan de kant en liep naar Ji-woon toe. 'Lieverd... wat doe je hier?! Je mag niet zomaar weg lopen van huis!' schreeuwde mijn moeder naar hem. Ik rolde met mijn ogen en liep weer naar mijn kamen. Voor dat ik een stapje in mijn kamer ging zetten zei ik nog snel iets tegen mijn moeder. 'Voor dat jullie weg gaan... doe de deur achter jullie dicht. Dankjewel.' Ik liep mijn kamer binnen en deed de deur snel weer dicht. Het was pas 6 uur en ik kon nog een uurtje slapen.

Na dat uurtje ging mijn stomme wekker weer af. Ik stond op en ging alles weer doen. Ik liep naar de woonkamer en zag dat Ji-woon weg was. Ik ruimde mijn woonkamer. Nadat ik dat gedaan had ging ik snel ontbijt maken en liep ik rustig naar school. Tijdens het lopen had ik muziek op. Ik was zelf ook aan het mee zingen met het liedje. Ik was echt aan het genieten tot dat iemand mijn schouder vast hield. Ik keek naar achter en zag dat Jin het maar was. 'Hey! Hoe is het met je?' vroeg hij aan mij en ik deed 1 oortje uit. 'Gaat wel denk ik... En met jou? Jij was er niet gister...' zei ik tegen hem en hij knikte. 'Ja... sorry... ik had problemen...' Ik keek hem vreemd aan. 'Wat voor problemen? Je kan mij van alles vertellen he... ik ben je beste vriendin!' zei ik zo hard mogelijk en hij kreeg een lachje op zijn gezicht. 'Thanks Y/n... maar het gaat nu alweer heel goed hoor.' Zei hij en ik knikte. Ik maak me klein beetje zorgen over hem.

Op school werd ik tegen gehouden door Yoongi, Namjoon en Hoseok. Ze stonden te wachten op mij bij mijn kluisje. Jin en ik probeerde hun te ontwijken maar dat ging niet... 'Waar ging je heen gister avond?' vroeg Yoongi aan mij. Ik keek de ander kant op en kreeg een klein lachje op mijn gezicht. Daarna keek ik serieus en recht in zijn ogen. 'Ik ging naar huis. Ik kon mijn broertje daar niet alleen laten zitten. Dat is zielig.' Zei ik als een smoesje. Hij knikte en pakte mijn pols vast. 'Waar gaan we heen?!' vroeg ik aan hem maar hij zei niks. Hij wou me mee nemen ergens heen tot dat iemand anders mijn andere pols vast hield. 'Ik moet met haar praten.' Hoorde ik een bekende stem zeggen tegen Yoongi. Ik keek om en zag een bekend gezicht...

'Henry?!'

SCHOOL JJANG'S {J.J.K. AND M.Y.G FF DUTCH}✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora