Chapter 4

115 11 10
                                    

Hello peeps!!! Angel hier zo!! en... HAPPY BIRTHDAY JINNIEE!!! <3 maak er maar een leuk dagje van en wees de world wide Handsome vandaag!!! WHAHAHAH okay ik doe weer gek... het spijt me! ga maar lekker lezen!

Yoongi P.O.V

Namjoon, Hoseok en ik waren net klaar met poolen. We liepen gezamenlijk naar mijn appartement tot dat we iemand hoorde schreeuwen. Het was eerst niet duidelijk wat ze ging schreeuwen dus liepen we gewoon rustig door. Na 5 minuten hoorde we hetzelfde meisje schreeuwen. 'HELP ME! ALSJEBLIEFT!?' Ik keek naar de jongens. 'Hoorde jullie dat ook?' vroeg ik aan hun en ze knikte. We rende richting het geschreeuw van haar.

'Hey! Laat haar los!' schreeuwde ik naar de mannen toe. Ze lieten haar los en kwamen naar ons toe lopen. 'Moeten wij nu bang zijn voor jullie drie?' vroeg 1 van de mannen. Ik keek Hoseok en Namjoon aan en we knikte. 'Ja dat moet je zeker doen!' riep ik naar hun en we begonnen te vechten. De man probeerde mijn gezicht te slaan maar Hoseok sprong snel op zijn rug en draaide zijn nek. 'Thanks!' zei ik tegen hem en we gingen verder vechten. Na dat we iedereen knock down hebben geslagen rende ik naar het meisje toe. 'Gaat het?!' vroeg ik aan haar. Ze verstopte haar gezicht achter haar benen. Ik hield haar schouders vast maar ze schrok opeens van mij. 'Y-Yoongi?' zei ze en ik knikte. Ik keek haar vreemd aan. "Hoe weet ze mijn naam?" vroeg ik me zelf af. Ik keek heel goed naar haar gezicht en kwam er achter dat het, h et nieuwe meisje was...

'Jij bent dat nieuwe meisje van school?!' zei ik tegen haar en ze knikte. Ik zag tranen op haar wangen vallen. Ik gaf haar een knuffel. 'Maak je geen zorgen... je bent nu veilig...' zei ik tegen haar. Ze bleef maar huilen. Ik zag dat haar shirt gescheurd is en dat je haar bh zag... Ik gaf haar mijn jasje. 'Hier, mag je mijn jasje lenen...' zei ik tegen haar en deed mijn jasje om haar heen. 'Yoongi we kunnen hier niet langer blijven... ze worden wakker...' zei Namjoon en ik knikte. 'Kan je lopen?' vroeg ik aan haar en ze probeerde op te staan maar ze viel. Ik ving haar op en tilde haar op als een bruidsmeisje. 'Waar woon je?' vroeg ik aan haar. Ze wees mij de weg. Ik zei tegen Namjoon en Hoseok dat ze alvast naar huis mochten.

Wanneer we bij haar appartement aan gekomen waren was ik van plan om weg te gaan maar ik werd vast gehouden door haar. 'Je weet mijn naam nog niet... Ik ben Y/n...' zei ze tegen mij en ik glimlachte naar haar. 'Aan genaamd Y/n...' zei ik tegen haar en liep naar de deur. 'Yoongi wacht!' schreeuwde ze naar mij. Ik draaide me weer om en vroeg wat er is. 'Wat is er?' ze liep wankeling naar mij toe. Ze boog voor mij? 'Yoongi... dank je dat je mijn geholpen hebt... als jij er niet was...' ik legde mijn wijsvinger op haar lippen. 'Het is al goed... Ik denk dat ik moet gaan...' zei ik maar ze hield mijn pols vast. 'Heb je al gegeten?' vroeg ze aan mij. Ik dacht even na en schud daarna mijn hoofd. Ze trok me mee naar haar eettafel. 'Wacht hier... ik ga iets maken voor jouw...' zei ze enthousiast. Ik keek hoe ze ging koken en ik kreeg een glimlach op mijn gezicht. "Wat is ze mooi..." zei ik tegen mezelf in mijn hoofd. Ze kwam na een half uur naar mij toe met eten. Ik keek naar het eten wat ze gemaakt had. 'Dit is Spaghetti met het recept van mijn oma! Ik hoop dat je het lekker gaat vinden...' zei ze. Ik pakte de vork vast en nam een grote hap van haar spaghetti.

'Omg... dit is zo lekker!'


SCHOOL JJANG'S {J.J.K. AND M.Y.G FF DUTCH}✓Où les histoires vivent. Découvrez maintenant