13

102 1 0
                                    


Na het douchen kleed ik me aan en ga naar de keuken waar Gastón en Agustín aan de tafel zitten. Ik zie twee borden op tafel staat. Gastón zit op de schoot van Agustín. Ik ga naar ze toe en ga naast Agus op de stoel zitten en kijk naar het bord dat voor me staat, het ziet er lekker uit. Ik voel Agustín's ogen op me als ik aan het eten ben. Als ik klaar ben met eten kijk ik naar hem en hij naar mijn.

- bedankt voor het ontbijt.

- was het lekker?

- het was heerlijk.

- daar ben ik blij mee, als je wil kan ik elke dag zoon ontbijt maken. Maar als ik moet gaan werken staat het er wel even.

- je hoeft het niet te doen. Ik wil niet te veel last bezorgen.

- dat doe je niet, ik vind het leuk dat je hier ben - hij kijkt even naar Gastón en dan terug naar mij - en ook dat Gastón hier is.

- ik was bang dat je hem niet zou accepteren en boos op me zou zijn tot dat je zij dat je graag een kind wauw.

- ja dat weet ik nog, het spijt me dat ik toen ze boos was.

- maakt niet uit, het is verleden nu moeten over ander dingen denken.

- zoals?

- hoe ik mijn papieren en GSM terug krijg?

- daar zorig ik wel voor.

- wat ben je van plan?

- daar kom je nog wel achter.

Agustín geeft Gastón aan mij en gaat naar de badkamer. Tien minuten later komt hij terug naar buiten aangekleed en gedoucht. Ik vind het wel jammer nu kan ik zijn blote borst niet meer zien.

- wil je hier blijven of moet ik je naar Valentina brengen?

- ik ben niet graag alleen.

- ok kom dat gaan we.

Ik neem alles wat ik nodig heb voor Gastón en ga met Agus mee naar zijn auto. Als we aankomen bij Valentina en Mike gaat de deur al open en komt Mike naar buiten. Ik stap uit de auto, neem de spullen van Gastón en hem zelf mee. Mike begroet me kort en stapt dat in de auto van Agus. Die terug weg rijd. Ik wist niet dat hij met Mike iets ging doen. Ik ga naar binnen en ga naast Valentina zitten.

- weet jij wat ze gaan doen? - vraagt Valentina.

- nee, Agus zei alle dat hij er voor ging zorgen dat ik mijn papieren en GSM terug krijg.

- je denk toch niet dat ze naar Ruggero toe zijn?

- ik weet het niet.

Ik en Valentina zitten op de bank te wachten tot de jongens terug komen het is nu al 4 uur geleden dat ze vertrokken. Er zou toch niets gebeurd zijn. Ik kijk naar Valentina die er bezorigt uit ziet. Na nog een halfuur wachten horen we een auto stoppen. Ik kijk uit het raam en zie Mike de auto uit stappen aan de kant van de bestuurder. Waarom reed Mike en niet Agustín. Mike loopt om en helpt Agustín de auto uit. Ik ben geschokt als ik hem zie hij zit onder de schrammen en blauwe plekken. Ik geef Gastón aan Valentina en ren naar de deur en open hem. Mike komt samen met Agustín  het huis binnen en zet hem in de zetel. Ik ga naar de medicijn kast en haal ontsmettingsmiddel en watjes en ga naar Agustín. Ik doe het ontsmettingsmiddel op een watje en dat op zijn wonden.

- dat doet pijn.- klaagt hij. Ik zucht en ga door, soms trekt hij weg als het pijn doet.

- hoe is dit gebeurt? - vraag ik als ik klaar ben.

- ik weet niet of je dat wil weten - zegt Mike.

- ik wil het. Wat is er gebeurt wie heeft dit gedaan?

🌹🌷🌼🌻🌹🌷🌼🌻🌹🌷🌼🌻🌹🌷

Door examens op school heb ik voorige week geen hoofdstuk online gezet. Ik ga proberen om na de examens terug meer hooftstuken online te zetten.

verborgen babyWhere stories live. Discover now