7

117 2 0
                                    


Ik voel me schuldig, hij wauw altijd al een kind, hij heeft er een maar weet het niet. Ik had het hem moeten vertellen. Ik ben nog steeds boos dat hij weg ging zonder reden. Voor het ene wil ik nu naar hem toe gaan, en zeggen dat ik van hem hou en Gastón zijn kind is, ons kind. Maar voor het ander ook niet, hij heeft me veel pijn gedaan, hij heeft me achter gelaten toen ik zwanger was, ook al wist jij dat niet. Hij heeft niet het recht om boos op me te worden dat ik met een andere man kus, hij ging zelf weg.

Ik neem Gastón in mijn armen en breng hem naar bed, dan ga ik zelf. Alles is een puinhoop siens hij terug kwam. Ik had net een goei leven met Gastón, alleen wij twee.

Vandaag is het zaterdag. Ik ben blij nu moet ik tenminste geen oppas voor Gastón regelen. Vandaag komen Valentina en Mike langs. Ik neem Gastón uit bed, was hem en kleed het aan. Na een halfuur gaat de bel. Komen Valentina en Mike niet pas binnen een halfuur. Mechien zijn ze te vroeg. Ik neem Gastón en zet hem in zijn kinderstoel, dan ga ik naar de deur om te openen.

- hey, Caro - zegt Ruggero. Wat doet hij nu weer hier, ik hoop dat hij niet terug het zelfde doet als gisteren.

- hey Ruggero, wat kom je doen?

- ik kom met je praten

- ok kom binnen.

We gaan naar binnen en zetten ons op de bank. Ik ben blij dat Gastón nu rustig blijft zitten.

- waar wil je het over hebben? - vraag ik.

- over ons, van wat er gisteren gebeurden, ik wil zeggen dat ik van je hou, ik weet niet of je het zelfde voelt maar ik wil dat we samen zijn.

- luister, ik ken je nog maar drie dagen, ik ken je nog niet goed genoeg om dat te zeggen.

- ik weet dat we elkaar nog niet lang kennen, maar ik voel het Sien de eerst keer dat ik je zag. Geef me een kans, we kunnen gelukkig zijn. En Gastón kan een vader hebben.

- ik weet niet of het een goed idee is.

- we kunnen proberen, acheblieft, ik zou goed voor je zorigen en ook voor Gastón, ik zal hem behandel of het mijn eigen kind is. Ik zal je gelukkig maken.

Ik weet niet of dit een goed idee is, maar hij kijkt me zo lief aan. Hij heeft me niets aangedaan. Ik kan het proberen en zien hoe het gaat. Maar ik weet niet of het goed voor Gastón is om een vader te hebben die niet zijn echte vader is, en terwijl zijn echt vader hem ook wil hebben. Ik probeer wel en we zien wel wat er gebeurt.

- het is goed we proberen het.

- je zult er geen spijt van krijgen.

Hij knuffelt me en kust mijn lippen. Hij voelt nog steeds raar, maar dat gaat wel over denk ik. We praten tot de bel gaat, met dit alles ben ik vergeten dat Valentina en Mike nog kwam.

- verwacht je iemand- vraagt hij.

- ja, vrienden van mijn. Ik ga ze even binnen laten.

Ik ga naar de deur en laat ze binnen.

- wie is dit?- vraagt Valentina.

- ik ben Carolina's vriend.

Valentina en Mike kijken me aan.

- en wanneer dacht je me dat te vertellen?- vraagt ze.

- nu, we zijn nog niet lang samen.

-Waarvan ken je hem? Vraagt Mike met een geïrriteerde stem.

- we werken in het zelfde bedrijf.

We gaan in de zetel zitten en praten tot Gastón begint te huilen.

- rustig kleintje, papa komt.

Ruggero gaat naar hem toe. Mike kijkt boos terwijl Valentina geschokt kijkt. Als Ruggero terug komt heeft hij Gastón op zijn schoot.

- Caro kan ik je even alleen spreken.

Ze neemt me mee naar de kamer.

- wat is er Valentina?

- en hoe zit het met Agustín? De echt vader van het kind.

- we hebben gisteren ruzie gemaakt en trouwens hij ging weg en liet me alleen achter, ik heb het nooit uitgemaakt met hem. Dus dit is zijn eigen schuld, ik heb veel geleden om hem. Nu wil ik gelukkig zijn.

- en je denk dat Ruggero je gelukkig gaat maken?

- we gaan het proberen.

- ik ben er niet mee eens dat Gastón een vader heeft die niet zijn vader is maar als jij het zo wil wens ik je het beste. Ook als zie ik je liever samen met Agustín. Voel je nog iets voor hem

- ik kan niet zeggen dat ik niets meer voel, maar hij heeft me te veel pijn gedaan, ik wil niet meer lijden.

- ik begrijp je. Maar je zult Gastón ooit wel moeten vertellen dat Agustín zijn echt vader is.

- ja dat weet ik, maar dat is nu nog niet. Ik zie nog wel hoe het gaat.

- ik zal je steunen en helpen.

We kunffelen elkaar en gaat terug naar de jongens die lijken ruzie te maken. Ik denk dat Mike niet blij is met Ruggero. Ik begrijp hem, Agustín is zijn best vriend. Maar dan nog het is mijn beslissing en ik ben niet degene die het uitmaakte en vertrok.

verborgen babyWhere stories live. Discover now