3.9

137 27 33
                                    

"Hayır giymeyeceğim onu!" 

GİYMEK İSTEMEDİĞİ PİJAMA

Koltuğun üstüne çıkmış, çığlık çığlığa bağıran bir Kim Jonghyun hayal edin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Koltuğun üstüne çıkmış, çığlık çığlığa bağıran bir Kim Jonghyun hayal edin. Onu şaşkınca izleyen bir Ase, yastığa sarılmış koltuğa sinen bir Isuel, dudaklarını birbirine bastırmış ona bakan bir Jinki, kahkahalar ile gülerken Taemin'i sarsan bir Minho, sırıtan bir Taemin -aynı zamanda Minho'nun elinden kurtulmaya çalışıyor- o pijamayı giyeceğinden gayet emin bir SooHee ve bıkmış bir Kibum... Ha bir de mutfaktan dahi çıkmayan anne ve baba... SooHee derin bir nefes aldı.

"Boşa bağırıyorsun." omuz silkti sonra." Kazanamazsın bize karşı!" Kibum başını salladı.

"SooHee haklı!" 

JONGHYUN:(Pijamayı gördü ve sonrası)

Jonghyun kaşlarını çatmış onlara bakıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jonghyun kaşlarını çatmış onlara bakıyordu.

"Umurumda değil! Giymem! Giydiremezsiniz!" SooHee sırıttı hafifçe.

"İddiasına var mısın?" Jonghyun sustu bir süre,ardından yeniden bağırmaya başladı.

"Yokum ama... Yokum ama sonuna kadar direneceğim!" ardından Ase'ye baktı Jonghyun."Kurtar beni onlardan n'olur?" Ase birden Jonghyun kendisine bakınca ne yapacağını şaşırmıştı. Hayatında ilk kez onu bu şekilde izliyordu aslında. Çok sevimli ve komik gözüküyordu Jonghyun bu şekilde. Gülmemek için kendisini baya bir zorlamıştı. Alt dudağını ısırdı ve Kibum'a baktı. Kibum o sırada Ase'ye baktı ve gözlerini kıstı.

"Yoksa karışmaya mı yelteniyorsun?" Ase gözlerini kırpıştırdı. Jonghyun hemen koltuktan indi ve Ase'nin yanına gitti.

"Evet karışacak!" Ase'ye baktı." Değil mi Ase?! Onları partiden kov hadi!" Ase ne yapacağını şaşırmış bir şekilde ikisinde gezdiriyordu gözlerini.

"Ama-" Kibum kollarını göğsünde birleştirdi Ase'ye bakarken. Ase o sırada Jonghyun'a baktı." Onlar çok tehlikeli demiştin sanki sen hm?" Jonghyun onun omuzlarını tuttu hemen.

"Bu ev senin değil mi? Bence kovabilirsin!" Ase Kibum ve SooHee'ye baktı. SooHee sırıtırken Kibum başını yana yatırdı hafifçe.

"Ah... Bence giymelisin o pijama takımını." Jonghyun'a baktı ardından." Sana mavi çok yakışır." Jonghyun onun omuzlarını bıraktı.

"Ona ne şüphe, onu biliyorum da..." ofladı uzunca." Giymek istemiyorum." SooHee yavaşça Jonghyun'ın yanına yürüdü ve elini kulağına getirdi. Kulağına uzandıktan sonra bir şeyler fısıldadı. Ardından gülümseyerek geri çekildi ve Jonghyun'ın yüzüne baktı. Jonghyun ona baktı ve gözlerini kıstı. "Çok kötüsün!"

"Evet... Öyle söylerler." Jonghyun Kibum'un elinden poşeti aldı sonra. Ardından da merdivenlere yöneldi ayaklarını yere sürterek...

POŞETİ ALAN VE MERDİVENE GİDEN JONGHYUN:

Ase arkasından bakarken dudaklarını birbirine bastırdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ase arkasından bakarken dudaklarını birbirine bastırdı. Ardından SooHee'ye baktı.

"Ona ne söyledin?" SooHee dudak büktü ve omuz silkti.

"Söyler söylemez unuttum..." Ase başını iki yana salladı ve gözlerini kıstı.

"Siz gerçekten canavarsınız!" SooHee ve Kibum birbirine baktı ve sırıttı. Ardından Kibum telefonundan bir şarkı açıp SooHee ile dans etmeye başladı.  Ase ikisine bakarken güldü hafifçe ve başını iki yana salladı.

Ase Jonghyun'ı hiç görmediği hallerde görmüştü az evvel. Jonghyun onun gözünde çok daha farklı bir insandı artık. Çocuk yanını görmüştü, verdiği başka tepkilere şahit olmuştu. Gülümsedi bunları düşündüğünde. Az önce Jonghyun'a yeniden aşık olmuştu...

| Bil Bakalım Ben Kimim | Where stories live. Discover now