3.4

126 33 33
                                    

Herkes partinin olduğu yerde buluşmuştu. Akşam başlayacaktı partileri, ama herkes keyifsizdi. SooHee dediğini yapmıştı çünkü. O hafta hiç okula gelmemiş, şimdi de yoktu. Kibum dudak büktü ve sandalyelerin birine oturdu.

"Gerçekten gelmedi..." Minho ona baktı ve derin bir nefes aldı.

"Bence hala gelme ihtimali var. SooHee bu, son dakikaya kadar ne olacağı belli olmaz. " Taemin ikisine bakarken başını iki yana salladı ve ses vermedi, o inanmıyordu SooHee'nin geleceğine. Jinki iç çekti.

"Ne oldu birden bire? Neye kızdı, onu ne sinirlendirdi? Anlamıyorum gerçekten..." Jonghyun yutkundu, ardından masaya yaslandı.

"Benim yüzümden..." hepsi ona baktı ardından, cevap bekledikleri belliydi. Ase ve Isuel bakıştı önce, ardından da Jonghyun'a baktılar. " Kavga ettik biz... Ve ben kendimi tutamayıp ona şımarıkça davranmamasını söyledim. Bana çok öfkeli.." Minho kaşlarını çattı hafifçe.

"Jonghyun... Keşke söyleseydin bize, biz müdahale ederdik." Kibum saçlarını kaşıdı.

"Kötü olmuş ama..." Taemin dudak büktü.

"Ben ailesi geldi diye... Ondan çok gergin sanmıştım." Jonghyun iç çekti.

"Denedim onunla konuşmayı, ama o istemedi gerçekten... Sonra en son bir hafta önce tartıştık biraz, sahneyi hazırladığımız gün... Bir daha da SooHee'yi görmedik işte." Jinki Jonghyun'a bakıyordu.

"Ona şımarıkça davrandığını söyleyecek ne yaşadınız çok merak ediyorum." Jonghyun Ase'ye baktı. Ardından da onlara döndü.

"Birden bire hiçbir şey yokken Ase ve Isuel ile iş yapmamızı istemediğini söyledi. Nedenini sorduğumda canım öyle istiyor deyince ben de kızdım. Ondan ol-"

"Aslında nedeni canının istemesi değil." Ase iç çekti sonra. Isuel de başını salladı yavaşça.

"Ben de biliyorum o nedeni... Ve haksız değil." şimdi de herkes Ase ve Isuel'e bakıyordu. Kibum kaşlarını çattı hafifçe.

"Ne oldu aranızda?" Ase ofladı uzunca.

"Önce onunla konuşmak istiyorum... Bana SooHee'nin ev adresini verir misiniz?" Jonghyun'a baktı." Onu alıp gelmek istiyorum." Jonghyun kaşları kalkık baktı ona.

"Bunu yapabilecek misin?" Ase başını salladı.

"Söz veriyorum... Onu almadan gelmeyeceğim." 

(SooHee'nin Evi)

Ase bahçeden içeri girerken korumalara bakıyordu hala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ase bahçeden içeri girerken korumalara bakıyordu hala. Yutkundu hafifçe sonra.

"Tam Shin SooHee işi... Lüks..." başını iki yana salladı ve hızlandırdı yürüyüşünü. "Gerçi Kibum'unkinin yanında burası hiçbir şey." Bu lüks yaşam ona fazlaydı, o sadeliği seviyordu. Kapıya geldiğinde derin bir nefes aldı ve zile bastı. Biraz sonra kapı açılmıştı. Orta yaşlardaki kadın gülümsedi hafifçe.

"Buyurun?" Ase gülümsedi ve eğildi.

"Ben SooHee'nin okuldan arkadaşıyım da.. Kendisi ile görüşebilir mi-" Ase gelen bağırış sesleriyle sustu birden. İki farklı kadın sesi geliyordu ve o birini çok iyi tanıyordu...

| Bil Bakalım Ben Kimim | Where stories live. Discover now