0.3

199 40 19
                                    

Göz ucuyla telefona baktı, ne münasebet mesaj beklemiyordu tabiki de! Ase... Saate bakmıştı! Evet... Güneş batmıştı, bunun anlamı akşam oldu demekti! Mesaj beklediğindem değildi, annesinin şimdiye yemeğe çağırması gerekiyordu. Ondan yani... Sonra telefona gelen bildirimle heyecanla aldı telefonunu eline. Ofladı sonra, Isuel mesaj atmıştı.

"Senin sinir olduğun video paylaşmış, bak istersen. "

Ase gözlerini kıstı mesajı okurken. Ardından instagram hesabına girdi.

"Yine ne paylaştı acaba, sevimsiz... " Shin SooHee'nin hesabına girdi ve videoyu açtı. Gördüğü ile gözleri kocaman açıldı. Videoda SooHee, Jonghyun, Jinki, Minho, Taemin ve Kibum vardı. Yaktıkları ateşin etradında oturmuş şarkı söylüyorlardı. Hepsinin keyfi yerindeydi. Ase gözlerini hemen Jonghyun'a kaydırdı. Gülümseyerek eşlik ettiği şarkıda Ase sesini ayırt etmişti kolayca. Sağa sola neşeyle sallanması, arkadaşlarında göz gezdirmesi, bir yerde kahkaha attığı için şarkıyı kaçırması... Ase derin bir iç çekişle izlerken gördüğü ile tek kaşı kalktı. Jonghyun kolunu SooHee'nin omzuna atmış, yani sarılıyordu ona! Telefonu sinirle yatağa attı ve çığlık attı.

"Neden o kız orada, neden ben yatağımda oturuyorum! Neden neden neden! " yatağı uzun bir süre yumrukladıktan sonra başını odasının köşesinde duran koca yastığa çevirdi. Yastığa SooHee'nin fotoğrafını bastırmıştı. Fotoğrafa bıyık da çizmişti! Ayağa kalktı ve yastığa yöneldi...

             Ase iç çekti uçuşan tüylere bakarken. Bu bir ayda 24. yastıktı. Hala siniri geçmemişti.

"Eğer bana bir dilek hakkı verselerdi onun yok olmasını dilerdim! " kendi yastığını aldı ve başını yastığa gömüp çığlık attı. Sonra başını çekti.

"Umarım bir sabah uyandığında herkesin sevdiği saçların dümdüz ve kısa küt olur! Umarım bol takipçili instagramını hacklerler! Umarım sayısal dersleri artık yapamazsın! Umarım Jonghyun senden soğur! " yeniden başını yastığa gömdü ve çığlık attı. Sonra yeniden başını çekti.

"Süslü! Gıcık! Sevimsiz! Çok bilmiş! Ukala! Egoist!" yastıkla kendi başına vurdu ve ağlamaklı bir şekilde yatağa yüzüstü yattı.

"Ben Jonghyun'ı istiyorum! " dudaklarını büzdüğünde telefonuna bildirim gelmişti. Kaşları kalktı ve başını kaldırdı.

"Tanrı sonunda bana acıdı mı yoksa?! " Hemen telefonunu aldı eline ve mesajı açtı. Gördüğü ile göz devirdi sonra.

WhoAmI:

İyi akşamlar hanımefendi! √√

| Bil Bakalım Ben Kimim | जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें