Ƹ̴Ӂ̴Ʒ -27 Maske-

4.3K 161 32
                                    

Cem Adrian-Beni Affet Bu Gece



Yılmazla Burak karşıma masanın üzerine oturduklarında bana hala hortlakmışım gibi bakıyorlardı.

 

"Oğlum kendinize gelin, buradayım ben geldim işte." dediğimde yılmaz ayağa kalkıp yüzüme bir tane geçirmişti. Gülmeye başladığımda Burak da gülüyordu.

 

"Nerelerdesin lan sen?" dedi yılmaz sinirli olmaya çalışarak. Elimle yanağımı tuttuğumda sağlam geçirdiğini şimdi fark etmiştim.

 

"Buradayım işte. Elinde sertmiş."

 

"Mert şakanın sırası değil. Bir anda ortadan kayboldun arıyoruz cevap vermiyorsun açıyorsun bir kaç kelime edip kapatıyorsun." dediğinde gerçekten sinirliydi.

 

"Bilip bilmeden konuşuyorsun." dediğimde bende ayağa kalktım.

 

"Söylemedin ki konuşalım. Türkiye'ye gelince anlatacağım dedin anlat dinliyorum." dediğinde tekrardan kalktığı yere oturdu. İkisi de dikkatle beni izliyorlardı.

 

"Tamam." etrafta volta atmaya başladığımda durdum ve onlara döndüm.

 

"Aslında gitmeye niyetim yoktu konser gününden bir gün önce. Burak sende kalmamıştım nedeni ise eve tekrardan dönmemdi...

 

Gökyüzüne baktığımda yıldızlarla çevrelendiğini gördüm. Rüzgâr tüm bedenimi sardığında titremiştim. Denize son kez baktığımda arabama bindim ve eve sürdüm. Burak'a geleceğimi söylemiştim ama geç olmuştu. Bir kaç dakika sonra eve vardığımda ışıkların hala açık olduğunu görmüştüm. Arabayı park ettikten sonra kapıyı açtım ve içeri girdim. Babam mutfaktan elinde kahveyle çıktığında beni görünce şaşırdı. Merdivenleri çıkıyordum ki arkamdan seslendi.

 

"Mert gel konuşmamız lazım." dediğinde onun zırvalıklarını çekemezdim. Bir adım daha attığımda sesi yüksek çıkmıştı.

 

"Hemen buraya gel." gülümsediğimde yönümü değiştirdim ve babamın yanına gittim. Karşı tekli koltuğa oturduğumda ellerimi çırptım.

 

"Ne güzel baba-oğul konuşacağız." yüzünde ciddi ve sert bir ifade vardı. Açık mavi gözleri bana bakıyordu. Barışa her baktığımda babamı görüyordum.

 

"Yarın gece Fransa'ya gidiyorsun." dedi kararlılıkla.

 

"Öyle mi neden benim haberim yok?"

 

"Şimdi oldu işte. Biletin ve gerekli her şey hazır. Bir ihale için benim yerime gideceksin ben de Japonya'ya gideceğim." histerik bir gülüş attığımda yumruklarımı sıkmıştım.

Bir Çift Göze AşıkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin