BÇGA -8-

8.9K 312 67
                                    

Rihanna-What Now

Dudakları hala dudaklarımdaydı ve hiç bir şey yapamıyordum en sonunda kendime geldim ve onu ittirdim.

"Ne yaptığını sanıyorsun sen?" o ise söylediğime aldanmadan yüzüne yamuk bir sırıtış ekledikten sonra dudaklarını yaladı.

"Dudaklarının tadı güzelmiş." bu sözüne daha çok sinirlenerek  "Neden yaptın?" dedim sesim olduğundan daha yüksek çıkmıştı "İstediğim için." "Sen beni istediğin zaman öpebileceğini mi sanıyorsun? Senin için değersiz olabilir ama benim için önemliydi." dedim, derin nefesler alıyordum sakinleşmek için ama bir türlü olamıyordum kalbim hala hızla çarpıyordu.

"Önemli olduğunu anladım zaten çok acemice öpüşüyorsun. Âmâ yine de şanslı kızsın ilk öpücüğünü benim gibi birisinden aldın." dedi göz kırparak ne sanıyordu bu kendini? Şuan kızardığımı hissediyordum hem utancımdan hem de sinirden.

 

"S-sen ç-çok pislik birisin." dedim yanından geçerken kolumu sertçe tutup kendine çekti "Benimle konuşurken sözlerine ve ses tonuna dikkat et" sert sesiyle söylediği sözlerden ürküp kolumu ondan kurtarmaya çalıştım, âmâ kaslı vücudu buna müsaade etmedi.

Donmuş bir şekilde onun gözlerinin içine bakarken bir anda sesiyle irkildim "Anladın mı beni?" sinirli ve donuk çıkan sesi beni korkutmuştu sadece başımı sallamakla yetindim. Elini kolumdan çekti ve hiç bir şey demeden içeri girdi.

 

Ben donmuş bir halde olduğum yerde dikilirken ecenin dürtmesiyle kendime geldim ve bakışlarımı ona çevirdim "Ne yapıyorsun burada?" sesi tedirgin ve endişeliydi. Ben cevap vermeyince tekrar sordu "Mira iyi misin rengin solmuş, hem mertti gördüm ne yapıyordunuz burada?" beni soru yağmuruna tutmuştu ama ben cevap verecek halde değildim hem üşüyordum hem de sinir, heyecan patlaması yaşıyordum "İçeri girelim ece sonra anlatırım." durumumu iyi görmeyen arkadaşım sonunda beni içeri sokmuştu içerideki müzik daha çok yükselmişti ve insanlar oturmak yerine dans ediyorlardı.

 

Oturduğumuz yere geldiğimizde aslı yoktu nereye gitmişti bu kız? "Nerede?" dedim eceye bağırarak ses çok yüksekti ve sesim çok az çıkıyordu buna rağmen. “Bilmiyorum az önce buradaydı." etrafımıza bakındığımızda eceyi dürterek "Ece benim gördüğümü sende görüyor musun?" dedim şaşkınlıkla ecede ağzı açık bir şekilde "Evet eğer gitmezsek. Gidelim bence." dediğimizde yılmazın yanına gidiyorduk aslı onun yanına gitmiş dans ediyordu galiba kafası kıyaktı.

 

Yanına gittiğimizde bütün çocuklar bize bakmıştı. "Aslı gel iyi değilsin sen." dedim kolundan tutarak. Kolumu ittirdi ve bize gülmeye başladı ne ara sarhoş olmuştu bu kız, bu kadar içmesinin nedeni neydi? Tamam, nedenini biliyoruz. “mira, ece arkanızda size benzeyen birileri var." dedi kahkaha atarken, çift görme, sebepsiz gülme, abuk sabuk hareketler galiba bu sarhoşluğunda üstündeydi.

 

"Aslı hadi gitmemiz gerek iyi değilsin sen ayakta zor duruyorsun." dedim sert bir ifade takınarak ama aslıyı etkilememişti. Küçük bir çocuk gibiydi dans edip gülüyordu. “Hadi ama mira eğleniyoruz işte." dedi yılmaz yüzünde alaycı bir gülüş vardı.

 

Sinirlenmiştim "Ne halin varsa gör ama ben gidiyorum." dediğimde arkama bakmadan doğruca dışarı çıktım ece ise aslıyı hala ikna etmeye çalışıyordu derin bir nefes aldım bu çocuk beni deli ediyordu neden bu kadar havalıydı. Bir adım atıp durduğumda aklıma çantam gelmişti unutmuştum. İçeri girdiğimde olduğum yerde çivilenmiştim gözlerim beni yanıltıyor olamazdı değil mi? Karşımda o kız duruyordu ceren... Çok güzel görünüyordu her erkeği etkileyecek cinsten tabi bir de sarışın olması bunu etkili kılıyordu.

Bir Çift Göze AşıkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin