Ƹ̴Ӂ̴Ʒ -23-

4.2K 182 40
                                    

Bana gideceğini söylediğinde
Nefessiz kalmış gibi hissettim.
Sızlayan bedenim yığıldı yere...

Ben cocks -So Cold.

1 ay...2 ay...

Evet, hala yok bir kere bile aramadı sadece bir mesajla hayatta kalıyorum.

"Beni merak etme bal göz ve sakın gelmeyeceğimi düşünme çünkü geleceğim..."

2 aydır yaşıyormuşum gibi yapıyorum ama yaşıyor muyum ben bile bilmiyorum. Ece ve Aslı halime acıyarak bakıyor beni düzeltmek için ellerinden geleni yapıyorlar fakat ben hayata geri dönmek istemiyorum çünkü bir sebebim yok. Sebepsizce yaşıyorum. Evden dışarı çıktığım yok sadece okula gidiyorum finaller başladı ve ben ilk sınavdan düşük aldım çünkü çalışmıyorum hocaları dinlemiyorum. Çünkü çabalamıyorum. Müdür eğer böyle gidersen bursta gider elden diyor umurumda mı peki? Hayır. Sadece pencereden dışarı bakıyorum güneş ışığı yüzüme vuruyor havalar daha çok sıcakladı. Kolumdaki siyah sade bilekliğe bakıyorum o kadar şey gözümde canlanıyor ki bir iç geçiriyorum onun bilekliğini takıyorum sadece ondan kalan bir şey bana...

2 ay önce.20 Mart

O gitti ve sadece arkasından bakıyorum cılız bedenim beni taşıyamıyor artık ve kendimi yere bırakıyorum. Gözlerimden yaşlar akıyor kalbimi tutuyorum sanki acısını azaltacak gibi... Etraftakiler bana şaşkın gözlerle bakıyor ama onları umursamıyorum. Elimin tersiyle gözyaşlarımı siliyorum keşke diye geçiriyorum içimden keşke olanlar da silinebilse. Onu tanımadan önce basit ve eğlenceli olan hayatıma dönebilsem diyorum o zaman her şey daha iyi olabilirdi. Düşüncelerimi bir kenara bırakıyorum ayak sesleri duyuyorum ve bağırışlar beni yerden kaldırıyorlar. Ece, Aslı, Burak ve Yılmaz hepsi yüzüme şaşkın ve donuk bakıyorlar. Onları göremiyorum bile beynim kalbim durmuştu sanki.

"Mira! Mira!"

Onları ittiriyorum ve arkamı dönüp gitmeye çalışıyorum ama ayaklarım birbirine dolanıyor sanki. Bir adım bile atamıyorum. Bacaklarım daha fazla bedenimi taşımıyor ve kendimi bırakıyorum ama birisi beni tutuyor ve düşmeme engel oluyor.

20 Mayıs

O günden sonra bir boşlukta gibiydim. Ondan bana kalan tek şey düşürdüğü bilekliğiydi. Onu bile kendisi vermemişti nedensizce bana kendisine ait hiç bir şey bırakmamıştı. Beni gittiğinden beri aramamıştı, mesaj atmamıştı. Sanki benden kurtulmak istercesine...

Son bakışı bile o kadar anlatıyordu ki halini. Ama öğrenmek istiyordum nedenini, niçin aramıyordu hiç mi merak etmiyordu beni ben onun için deliriyordum merakımdan. İyi mi, ne yapıyor, beni düşünüyor mu?

Gidecektin madem neden bağladın bu kadar kendine. Neden güldün, neden o ela gözlerinle baktın...

Bir Çift Göze AşıkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin